DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ce sa mai bulit acum ?, aveti idee ?

lucciole88
post 10 Mar 2007, 00:59
Post #1

SRN rullzzzz :D

Group: Members
From: Bucuresti - Militari

In primu rand salutare tuturor .......si acum sa va povestesc alta patanie de-a mea din seara asta ....sau de saptamana asta , ca nu e saptamana in care sa nu se intample ceva . Deci am plecat pe la 8 de acasa ....si am mers cam 40 km ........ rahova-crangasi- rahova si dupa inapoi acasa si cand am venit ....exact la piata veteranilor cand sa fac dreapta la semafor acolo la shaormeria aia mi sa dus pedala de acceleratie la fund de tot si nu se mai apasa deloc adica nu mai puteam sa accelerez . trag si eu pe dreapta unde pot mergand doar din ambreaj crezand ca sa slabit cablul sau ceva de genu asta ..dar cand deschid capota vad ca in dreapta filtrului de aer unde se prinde cablul de acceleratie mai exact unde se prinde tamburusul de la cablu .......clapeta aceea ( corpul clapeta sau motorasul pas cu pas ) nu stiu exact ce e sa rupt .....adica se balanseaza super usor si sta aproape lipita de suportul filtrului de aer .....aveti idee ce pot sa ii fac ? sau ce are ? trebuie cumva schimbata ? imi poate spune cineva mai exact ce sa rupt ? sau vreo rezolvare ceva ? va multumesc si poate dati importana si postului acesta smile.gif

ps : am mers doar din ambreaj cam 1-2 km pana in fata blocului norocul meu e ca era seara , cam 12 si ceva si nu prea se circula asa ...ca altfel inebuneam .
am gasit o poza pe forum dar nu exact cu ce vreau sa va arat ... ca sa imi spuneti voi ce sa rupt mai exact smile.gif , este indicat de sageata nu unde este incercuit

ps 2 : imi cer scuze moderatorilr daca nu am cautat cum trebuie dar sunt si plin de nervi ca nu se mai termina problemele cu masina .. 022.gif

This post has been edited by lucciole88: 10 Mar 2007, 01:01

Attached thumbnail(s)
cablu_frana_bulit.JPG ( Size: 114.08k ) Number of downloads: 241

--------------------
Dacia Super Nova 2003 confort - B 17 SVR
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 10 Mar 2007, 01:05
Post #2

scursura umana

From: Ct

Scoate carcasa filtrului de aer si vezi ce s-a intamplat. Carcasa iese usor, e sustinuta de 4 suruburi. Ai grija cand o scoti ca sub ea e un furtunas de care tre sa tragi ca sa iasa...vezi tu la fata locului...e destul de simplu.

--------------------
Tedei - -
+
lucciole88
post 10 Mar 2007, 01:08
Post #3

maine o sa vad ce si cum ....dar asa la prima vedere a postului ai idee ce sa bulit/rupt ? si nu imi merge nici semanlizarea stanga ......o sa cumpar maine un releu pentru samnalizare ( asa se numeste nu ? )

--------------------
+
$$ilvviu
post 10 Mar 2007, 09:06
Post #4

Membru autentic

From: Roman/NT

Eu ma plang de prea mult timp pierdut pe langa rabla mea, dar tu se pare ca ma intreci. Mai bine te-ai gandi sa o vinzi.

--------------------
Renault Laguna Initiale 2002 - NT-97-SLR
Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX
+
lucciole88
post 10 Mar 2007, 20:37
Post #5

gata am rezolvat si problema asta smile.gif am desfacut carcasa filtrului de aer si am descoperit problema smile.gif uitati atasez si o poza poate pe viitor mai are cineva problema asta

ps : am vazut ca la mine chestia aia e putin ciupita adica e rupta sau ma rog nu stiu nici eu exact , dar am fixat si carcasa filtrului de aer care era rupta .....adica 2 dintre suruburi erau rupte si nu statea dar am pus o saiba mai mare si sa rezolvat . Deci in prima poza se vede ce imi sarise mie , prostia aia de plastic sa desprins de pe biluta si in poza a 2-a este putin rupt si parca nu sta cum trebuie ....dar o sa vad eu

Attached thumbnail(s)
SP_A0530.jpg ( Size: 122k ) Number of downloads: 205
SP_A0543.jpg ( Size: 85.02k ) Number of downloads: 186

--------------------
+
bolovan_ro
post 12 Mar 2007, 09:30
Post #6

Membru autentic

Am si eu o intrebare: Corpul clapeta...nu-mi pare ca se prinde cu nimic (daca dau jos filtrul de aer...nu mai pot calca acceleratia...sare corpul cu totul din motor). II normal asa? Sa fie strins doar de filtru de aer?

--------------------
Dacia Logan II 2016/Laureate 0.9TCe
Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
+
jake
post 12 Mar 2007, 10:21
Post #7

Membru incepator

Da, asa e , corpul clapetei e tinut numai de carcasa filtrului de aer .
Atentie cind pui la loc ! trebuie sa vina perfect in locas , daca trage aer pe la baza corpului clapetei vei avea un rateu de sare corpul clapetei cu tot cu filtrul de aer citiva metri in sus ! Vazut de mine cu ochii mei in service.

--------------------
Corolla 2.0 DTD - B-0xxxxx
+
klaus
post 12 Mar 2007, 10:23
Post #8

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Da, e strans de filtrul de aer.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
bolovan_ro
post 12 Mar 2007, 10:34
Post #9

Membru autentic

pai asta era si ideea...imi pare ca joaca putin (cu filtrul pus). Si imi este teama sa nu traga aer fals.

--------------------
Dacia Logan II 2016/Laureate 0.9TCe
Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
+
dispeceru
post 12 Mar 2007, 11:00
Post #10

Membru autentic

From: Bucuresti

la mine cand tragea aer fals se auzea un fasait

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4 MPi 2008
mdea...
+
lucciole88
post 13 Mar 2007, 00:10
Post #11

la mine cu toate ca e carcasa filtrului de aer cam dusa ......adica se prinde doar in 2 suruburi dalea ....unul fata si unul pe spate .......pe partea stanga cum deschizi capota ....am pus o saiba mai mare pe partea dreapta in fata la unul din suruburile cam duse si nu mai joaca deloc, ca la mine la o groapa sau la ceva mai nasol ....se mai ridica carcasa filtrului de aer ( avea joc ) ....si facea cam urat mai dadea rateuri ....dar am strans mai bine cele 2 suruburi care le mai am cu tot cu imporvizati si stau perfect acum smile.gif

ps : masina merge super .......adica am facut cu ea cam 200-300 km in 4 zile si nu da semne ca ar mai fi bulit ceva (cu toate ca au fost cam multe pana acum ) ... ( si acum schimb vitezele numai intre 2600-4500 naughty.gif , inainte schimbam cam pe la 2000 tongue.gif )

This post has been edited by lucciole88: 13 Mar 2007, 00:11

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th June 2025 - 01:00
Forum Renault