DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> intimplari hazlii

FireChief
post 10 Mar 2007, 23:27
Post #1

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

Group: Members
From: Bucuresti

faza reala intimplata unui coleg .... o sa povestesc cu vocea lui biggrin.gif
...venea fratele tau la munca intr-o dimineata, cind pe bulevard spre unirea ...m-am rupt.M-a apucat frate burta de nu mai puteam tine volanul in mina...aoleu,stringeam din toate cele ,vedeam stele verzi,ma trecusera toate caldurile si aveam un singur gind...sa ajung odata ....sa ma descarc...
Cocosat si livid la fata ajung la servici...intru in curte ...cu viteza maxima ...intre mine si wc formatia adunata pt raport...
Atentiune! domnule .......(raportul) eu wacko.gif tremuram in picioare....cu pasi impleticiti ma indrept spre toaleta...
La usa wc-ului...ALARMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA radmasa.gif
Toate fortele la o vila p+2 ,ardea acoperisul...am uitat de tot din cauza adrenalinei...
La fata locului foc cu spume ,ardea o parte din acoperis ...intram si ne apucam de treaba...
cum dau cu nasul de fum wacko.gif ma apuca iar...raaaaaau...aoleu ce fac....unde fac ,pe hol ohmy.gif ....cobor repede si la parter o babuta se uita curioasa....mamaie pot sa merg si eu la mata la baie...da maica
Drumul pina la baie a durat o vesnicie ,mergeam cu picioarele adunate sa nu-l scap biggrin.gif
oaaaaaaaaaaahhhhhh....erau si reviste ,pe masina de spalat o delectare...
Dintr-o data...se da usa de perete ohmy.gif ...si intra o namila cu ochii cirpiti de somn,fiul babutei...
EL..... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ....AVEAM CASCA PE CAP ,MASCA ,APARATUL DE RESPIRAT IN SPATE...costumul de protectie cu pantalonii in vine... biggrin.gif va dati seama ,14 din carti...ala socat in continuare ca doar era la el acasa ... ginditi-va la voi acasa sa intrati in baie si sa vedeti unul pregatit de razboi ca face... biggrin.gif
Dupa citeva momente de uluire din partea amindurora ...colegul meu spune...
Stiti eu sunt de la incendiul de sus...si ala iese in blocaj psihic din baie radmasa.gif

This post has been edited by apostol_emil: 10 Mar 2007, 23:31

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rhunder
post 11 Mar 2007, 00:08
Post #2

Membru autentic

Gata, ajunge ca nu mai pot. Am inceput sa citesc cand ma aflam intr-un moment in care toti ne dorim sa fim singuri, asa cum iti doreai si tu in aceea zi. Si credeam ca scap lapul de ras. Mai ai?

--------------------
Dacia SuperNova Clima - b25wzj 2001
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
+
FireChief
post 11 Mar 2007, 00:19
Post #3

fratele meu e tot pompier...
pleaca la un incendiu undeva la o casa ,sirene goarne ,sparg bucurestiul in doua...
era noapte ...ajung la adresa
nimic..
se echipeaza cu aparatele in spate masca pe figura lanterne in miini,...si intra..
usa descuiata....nici urma de foc...se plimba prin casa verifica ...nimic
ajung in dormitor...in pat doi insi...colegul lui zice :astia-s morti ohmy.gif ...fratele meu trage patura de pe ei...aia in pielea goala biggrin.gif ....
tipu se ridica brusc in fund...ridica miinile in fata si incepe sa urle ingrozit...
primul impuls al colegilor mei a fost.... fuga...insa s-au oprit si ...au incercat sa-i explice ca a fost un anunt eronat ...si ca trebuiau sa verifice biggrin.gif
Cert e ca oamenii aia vor avea grija de acum incolo sa incuie usa
Fratele ride de cite ori isi aduce aminte, ride si zice ....nu-ti dai seama ce fata avea ala cind ne-a vazut radmasa.gif

This post has been edited by apostol_emil: 11 Mar 2007, 00:24

--------------------
+
rhunder
post 11 Mar 2007, 00:34
Post #4

Membru autentic

hmm in pat un el si un el sau un el si o ea?
Ca daca era un el si un el inteleg groaza .. se gandeau ca s-au dus toti pompierii cu gand de o orgie smile.gif

--------------------
Dacia SuperNova Clima - b25wzj 2001
Clio II 2005 1.5 DCI 65
Megane Prima 1.6 16V - temporar! :)
VW Golf V 1.9 tdi
+
FireChief
post 11 Mar 2007, 00:36
Post #5

el si ea ...nevinovati saracii,in casa lor...tipul s-a trezit din somn si ce a vazut l-a ingrozit...unii cu masti pe figura ...care respirau greu biggrin.gif

--------------------
+
bulan
post 11 Mar 2007, 00:42
Post #6

Membru autentic

QUOTE(apostol_emil @ 10 Mar 2007, 23:27)
faza reala intimplata unui coleg ....
Dupa citeva momente de uluire din partea amindurora ...colegul meu spune...
Stiti eu sunt de la incendiul de sus...si ala iese in blocaj psihic din baie radmasa.gif
*

Mereu viata a batut filmul!
Eram o data la Bors(iesirea din tara spre Ungaria de langa Oradea) intr-un motel cu bar,restaurant si camere inchiriate cu ora.
Noi la mese vreo zece soferi,la bar doi straini o vrajeau in engleza pe barmanita.Pe la o ora foarte matinala,Casca care era un slabanog se scoala de la masa si ii trage un pumn in gura unui barbat dintre cei doi care o vrajeau pe barmanita.Tipul luat prin surprindere se clatina putin pe picioare si apoi riposteaza doar cu un singur pumn tot in gura lui Casca.Casca cade jos,nu mai misca deloc,iar strainul spune in limba romana:el dat una la mine,eu ce sa fac?sa spus mersi nu pot si eu dai una,cine suparat mai dai una la mine si eu una la el,cine stai picior plec acasa cine mort nu plang polisia.OK?
Noi,noua soferi,unu si unu,mai putin Casca,care era pe jos cu dintii rupti am luat nota de ce a zis soferul olandez si ne-am vazut de treaba pana dimineata cand am cazut pe sub mese beti morti nu cu dintii rupti de pumni straini.

--------------------
a b c
+
1.6
post 11 Mar 2007, 01:42
Post #7

Membru autentic

Un prieten, la o baietie in facultate, rupt in gura de atata vodca ce bagase in el se duce impleticit la buda...Se intoarce el dupa vreo 5 minute cu pantalonii uzi...
- Bai ce dracu ai facut?
El zice(razand)...M-am dus sa ma p...!Si acolo mi-am scos-o si mi-am dat drumu!Numa ca atat de bat ce is(ardelean) mi-am scos un c...(outz)inloc de p.....smile.gif
Am vazut-o cu ochii mei.....

--------------------
Dacia Seat Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI - PH 08- GPK 2004 - 2007
+
OAP
post 11 Mar 2007, 11:20
Post #8

Membru autentic

QUOTE(apostol_emil @ 11 Mar 2007, 00:27)
EL.....  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif ....AVEAM CASCA PE CAP ,MASCA ,APARATUL DE RESPIRAT IN SPATE...costumul de protectie cu pantalonii in vine... biggrin.gif  va dati seama ,14 din carti...ala socat in continuare ca doar era la el acasa ... ginditi-va la voi acasa sa intrati in baie si sa vedeti unul pregatit de razboi ca face... biggrin.gif
*

Parca vad povestile de dupa, ca aia din piata: "Si ala negru de respira greu...era pompier" cea mai tare reclama la teletech radmasa.gif

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
marksman
post 11 Mar 2007, 21:31
Post #9

Post mortem nihil est

From: sat

Eram prin clasa a VI-a si eram in vacanta cu parintii, campasem pe malul unui lac. Ziua fusese friguroasa, seara am facut foc intr-o groapa si cat nu ne-a fost frig am stat la povesti. Am mers la culcare, si apa minerala a inceput sa se ceara afara. Afara bezna, iar eu uitasem lanterna in cort. Ce sa mai deschid iar doua fermoare, sa-i trezesc pe ai mei! M-am dus pe pipaite pana am ajuns destul de departe de cort, dupa cum credeam, am scos "furtunul" si i-am dat drumul. In secunda urmatoare am sarit inapoi, invaluit intr-un nor de cenusa. Nu mi-am dat seama ca urinasem fix pe resturile focului aprins in urma cu doua-trei ore. A doua zi patura cu care ma invelisem peste noapte era neagra.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
LoganDeViteza
post 11 Mar 2007, 22:14
Post #10

I Taut I Taw A Puddy Tat!!!

Group: Banned

hai sa va spun eu ca am patit acum doua zile....sa vedeti cat sunt de proasta... radmasa.gif
ma duc sa iau un prieten de acasa...sa-l duc nush unde ca avea treaba....cand intorceam...el fiind jos....studia manevra de mers inapoi...si cand se urca in masina zice...vezi ca ti s-a ars un bec de la marsarier...du-te si zi-le alora sa ti-l schimbe...ca se aprinde doar unul...alalat e ars...
a doua zii ma prezint la service....si zic...ca am venit sa imi schimbe un bec de la marsarier...ca e ars...la care omul spune ca nu e un bec...ca e nush ce sonda..
ia omul masina...o baga inauntru....si ma cheama....si zice:"doamna sunteti sigura ca e de la masarier???ca merge.."....yo zic..."da dom'le...ca mi-a zis mie prietenu'ca se aprinde doar unul...ca celalat s-o fii ars..."
la care mecanicul:"pai mai doamna...la marsarier se aprinde doar unul...ati venit degeaba...asa trebuie...sa se aprinda doar unul"
m-am facut verde la fata...si m-am scuzat ca sunt femeie...si atat m-a dus capul...dar mecanicul a zis ca nu-i bai...ca si asa nu fusesem niciodata...si abia ne mai cunoastem...si au vazut si masina cu ocazia asta...
da dupa toata tarasenia...m-am dus la respectivul prieten...si l-am facut..de nu-l spala nici toata apa de la inundatii...ca ma trimis el pe mine sa ma fac ras....sa rada nea' mecanicu'de mine...iar el razand ca muta la xxxx... a zis ca cica sa ma invat mine, sa imi pun mintea la contributie... wacko.gif blush.gif

--------------------
Dacia GoLogan V6 - CL 03 FLM 2007 3.2 MPI
v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;)
+
C@talin
post 11 Mar 2007, 22:59
Post #11

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

off ,femeile si masinile =paralele radmasa.gif acuma sare lumea ca sunt misogin

oricum glumeam ,se mai intampla mai logandeviteza tongue.gif , macar i-ai umplut frigideru de carne amicului!

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
XMihai
post 11 Mar 2007, 23:22
Post #12

Carcotasu' de Serviciu

From: Dr Tr Severin

--------------------
. . .
+
LoganDeViteza
post 12 Mar 2007, 02:03
Post #13

I Taut I Taw A Puddy Tat!!!

Group: Banned

QUOTE(C@talin @ 11 Mar 2007, 23:59)
off ,femeile si masinile =paralele  radmasa.gif acuma sare lumea ca sunt misogin

oricum glumeam ,se mai intampla mai logandeviteza tongue.gif , macar i-ai umplut frigideru de carne amicului!
*

..bineinteles ca da....da' intre timp au ras si curcile de mine... blush.gif

--------------------
Dacia GoLogan V6 - CL 03 FLM 2007 3.2 MPI
v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;)
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 17:34
Forum Renault