OZN, Credeti in asa ceva?
![]() ![]() ![]() |
OZN, Credeti in asa ceva?
Fygaro |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cand o sa apara un ozene in Militari, langa calea ferata unde bubuie manelele in fiecare uichend langa gratare, am sa cred. Pana atunci, cred numai in micii de pe jar. Parerea mea!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
nu, noi nu crede-m in as-a ceva....
(invatati oameni buni sa scrieti corect inainte de a discuta despre ozn-uri) |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca tot ne apucaram sa corectam:
@St: "Too sexy for my car" (cu 2 oo) ![]() Sper sa nu te superi pe mine ![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu cred in OZN ... decat daca il vad pe sosea ca ma depaseste cu 200 la ora ... si dispare miraculos in copac ...
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
In sfarsit s-a creeat un topic mai interesant decat " aveti prieteni imaginari".
Cred in ozn-uri intr-o oarecare masura, nu cred insa in povesti de adormit copii. Nu cred ca suntem singuri in Univers, dovezi au fost destule pe la tv. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
da,cred!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Bua tocmai asta vorbeam acu doua zile cu varcolac de prin padurea aia, cica il deranjeaza nu stiu ce becuri/luminite si mai stiu eu ce, am crezut ca e nebun dar apoi m-am lamurit cand mi-a mai povestit si un strigoi fazele astea ...ce sa mai eu cred !!
Vijelie nu te mai lua tu de vecinii mei si mai introarce mititeii pe gratar ca se rumenesc !! Salutare, Ci_co |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Prietenul meu imaginar zice ca el crede in asa ceva... eu nu prea stiu ce sa zic... Poate dubla mea personalitate crede...
Huh.. trebuia sa apara un topic de-asta... bravo.... NEBUNILOR! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu de ce tratati cu superficialitate acest subiect.
Eu vad aproape in fiecare saptamana cel putin un OZN pe fereastra. Este adevarat, alea sunt obiecte zburatoare neidentificate pana ma uit mai cu atentie dupa ele. Ca apoi devin obiecte zburatoare identificate. Fie e pisica de la vecina de la 2, pe care o azvarle peste balcon baiatul vecinului de la 3 cu niste ciucuri legati de o sfoara dupa care sare pisica, fie e vreun cartof storcosit de la un vecin de la etajele superioare care da cu incredere dupa niste caini care latra noaptea plini de zel, fie este urina (ba chiar si niste materiale mai "solide") vecinului de la 5 care o arunca cu darnicie pe masinile parcate pe locul lui... Si tot asa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am fost rapit de extraterestrii
![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt convins ca sunt rapit de extraterestre in fiecare noapte. Si ma leaga de un pat si-mi fac tot felul de experimente... Pe fundal se aude tema din X-Files, dar asa... cantata la nai si din pacate un pic falsata. Si uite asa ma enervez ca fac scandal ca e melodia gresita incat mereu ma trimit inapoi acasa inainte sa devina experimentele interesante. Nu va mai spun ca ma trezesc cu o ciudaaaa....
Dar eu inca mai sper. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
baieti...nu va amagiti cu ozn-uri...e tariceanu cu motoreta peste tot
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
...levitat prin puterea mintii de geoana ,vadim, voiculescu...
![]() This post has been edited by apostol_emil: 12 Mar 2007, 21:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Normal ca exista. Unele au si xenoane...de Vitan.
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
klaus unde stai frate in bucuresti ... sa stiu sa nu cumpar casa acolo
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Care e pestilian de aici de pe forum. Eu stiu macar ca sunt gorilian dar nu mai spuneti la altii.
This post has been edited by 2dor: 13 Mar 2007, 10:36 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde ai reusit sa-ti parchezi oznu'?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
E cloacked. Doar gorilienii pot sa il vada. Sac.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
klaus ai uitat sa mentionezi mucurile de tigara lasate aprinse si aruncate pe geam ,si alea arat ca ozn luminoase
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(ovidiusoft @ 12 Mar 2007, 21:02) [...] Pe fundal se aude tema din X-Files, dar asa... cantata la nai si din pacate un pic falsata. [...] Adica cum? cinta "n-ai sa-mi dai 5 lei?"? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Nu cred in:ozn-euri,stafii,strigoi,farmece,vrajitoare,vise,zodiace,religii,zei,puteri supra sau paranormale.
Cred in fizica/chimie si in oameni pana cand incearca sa ma arda in orice fel prima oara. |
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre, nea bulan, cred ca acum ceva ani te-a fermecat distinsa doamna bulan.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Mai vad pe strada diverse OZN-uri , dar cand ma uit mai bine imi dau seama ca sunt doar dacii 1300 tunate de meseriasii de cartier !
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Cu oua Kinder la antena si boxe distosionante, sa se auda manelele bine? Si cu "argintarii" la tobele tare ruginite? si cu papusa in geam?
Si cu "orga de lumini" pe la perdelute? |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 22:40 |