aminare alegeri europarlamentare
![]() ![]() ![]() |
aminare alegeri europarlamentare
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Din acelasi motiv pentru care fug ca sarsaila de tamioasa de anticipate, ca nu si-au facut plinu si electoratu santioneaza cloaca in care ne-a bagat PSD cu ideile lor timpite
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
aseara la turcescu era invitat geoana si conform unor sondaje nu stiu de care psd obtinea 11 mandate de europarlamentar
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Conform unor sondaje, acu trebuia sa-l avem presedinte pe Bombonel
![]() Nu cred in sondajele astea facute la comanda, ca e clar ca cine plateste cistiga ![]() Ideea e ca aceleasi sondaje ofera si varianta reala, dar asta nu se da pe post, si de aia s-a temut cel mai mult PSD, de scaderea grava a procentului lor, si nu de europarlamentare ii doare pe ei, ci de alegerile de la anu, de cele locale si generale. Daca vor pierde avantajul sfertului de parlament va fi jale de poponetu lor ![]() Ce nu inteleg e cum naiba, cel mai mare partid de dreapta, PNL s-a putut asocia cu PSD... asta e cea mai mare mirlanie de dupa Revolutie, mai mare si decit ingroparea PNT-ului de catre PD ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
" aminare alegeri europarlamentare " pana sa te gandesti la UE ... foloseste corect limba romana ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
paulp |
![]()
|
OFF i = î, nu toata lumea e de acord cu schimbarea abuziva a normelor limbii romane
![]() Si eu folosesc î din i si sînt, pentru ca mi se pare o aberatie ce se intimpla cu limba romana. Gata cu off-topicul, sa revenim la politica ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Alegerile pentru europarlamentari trebuiesc facute pana la 31.12.2007. Care-i tragedia daca se organizeaza acum sau peste sase luni aceste alegeri?
Paulp, interesant modul tau de gandire... nu esti de acord cu legea nu o respecti... Principiul asta il aplici si in alte domenii? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
paulp |
![]()
|
Radian, Academia Romana stabileste norme, nu legi
![]() Cind or fi Nomele Limbii Romane facute legi, atunci vom fi obligati sa respectam toate aberatiile fosilelor de la Academie ![]() Pina atunci, scriu si vorbesc asa cum am invatat in 18 ani de scoala ![]() Revenind la politica, nu e nici o tragedie, singura problema e ca ne-am facut inca o data de rahat, in stilul clasic romanesc ![]() Si asta doar pentru moftul unui premier care nu mai are demult coloana vertebrala. |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ce`o facut cu ea?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
paulp |
![]()
|
taxă de primă inmatriculare
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
da sunt de acord
ps: ffff interesat de politica dl apostol ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca nu mai are importanta parerea noastra - se pare ca au fost deja amânate în mod oficial...
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Hai sa vedeti cum va fura astia voturile.
Aseara la Antena3, la o emisiune cica au primit 69% din sms'uri pentru amanare si 31% impotriva amanarii alegerilor EP. Era vorba aia..."Ati mintit poporu cu televizoru" Fac pariu ca orice sondaj din Romania, ar demonstra clar ca majoritatea romanilor nu sunt de acord cu amanarea. Asta e cea mai mincinoasa televiziune. |
--------------------
-
-
-
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Depinde si cine era invitat la emisiune, ca daca era Vadim sau 'analistii' aia care fac spume la gura impotriva lui Basescu, atunci e clar. Eu nu ma uit la emisiuni din astea, ca nu capat nici o informatie noua. Iar A3 face doar emisiuni anti-base, doar emisiuni de atac la un moment dat ridicole.
Cat despre amanarea alegerilor, e doar un calcul politic. Alianta pnl+psd+pc e sigura ca pana la toamna o sa-l puna la pamant pe Basescu, iar pd o sa pice pentru ca e doar un partid tractat de B, lucru cam adevarat. Insa mi se pare cinica si periculoasa alianta formata impotriva lui B pentru ca este o mare fratie mafiota. E adevarat ca si B e plin de bube, insa ma simt agasat de asaltul viermilor pe toata media (mai putin un post de televiziune si unul sau doua ziare). PS: Mi-a ramas in cap ce zicea analistul miliar al A3 (ala cu laptopu' care pune mp3-uri): cica daca parlamenul il suspenda pe B, nu conteaza daca referendumul respinge suspendarea, ca B ar fi deja compromis in fata Europei. Baaai, ma lasi cu parlamentul ala de idioti! Adica aia sunt mai reprezentativi decat votul populatiei?! This post has been edited by thecagero: 13 Mar 2007, 13:56 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
aseara la turcescu geoana a obtinut....incredibillll 94,2% bile negre,am urmarit pe net si am si votat
![]() tot pe realitatea sondajul nostru de aici ,80 si ceva la suta impotriva aminarii....retineti 80% impotriva aminarii...acum e un sondaj in care 70% spun ca alegerile s-au aminat pt ca pnl sa poata strige capital electoral cit despre antena 3 au avut un sondaj cu sunteti de acord cu suspendarea ..... raspuns 85% da ![]() ![]() daciafan...sunt revoltat,revoltat de faptul ca mi s-a luat momentan dreptul de a vota....as fi facut-o si o sa o fac cu ura cu patima cu dorinta de a taxa niste imbecili si din dorinta de a arata ca realitatea de la televizor nu e la fel cu realitatea din viata oamenilor.... asa cum am mai spus unii vor plati la alegeri greu....94,2% bile negre e doar un semnal... This post has been edited by apostol_emil: 13 Mar 2007, 18:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Mai Apostole, tu esti militar nu? Atunci de ce faci politica frate? Nu mai tii minte ce ai semnat la angajare? Intrebarile de mai sus isi au rostul daca esti pompier militar.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
luci_cta |
![]()
|
. Group: Members Posts: 44 Joined: 15 September 05 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia/Honda
Sandero/CR-V Hibrid
2016/2020
- CT-18-xxx/CT-21-XXX
|
|
FireChief |
![]()
|
Mai Gulivere.....ce inseamna a face politica...a exprima niste opinii referitoare la niste stari de fapt inseamna a face politica?
pina una alta libertatea de opinie e garantata deconstitutie ,ca militar n-ai voie sa faci parte din partide politice,n-ai dreptul de a fi ales pe liste de partid,n-ai dreptul de a participa la adunari cu caracter electoral,nu ai dreptul de ati exprima opiniile politice la serviciu... lamurit!?...tare argumentul tau ...,probabil ca te deranjeaza opiniile mele,si te-ai gindit ca imi inchizi gura,ca altfel nu inteleg rostul intrebarii ![]() ![]() L.E. la angajare ,dupa facultate ,am semnat un contract pe 10 ani la vremea aia,ce zici tu se refera la restringerea unor drepturi pe care ti le-am expus mai sus... te deranjeaza opiniile mele?!!?? This post has been edited by apostol_emil: 13 Mar 2007, 19:22 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
guliver |
![]()
|
Mai Emile nu te ataca! Am glumit si eu iar tu ai luat-o in serios. Aici pe forum fiecare poate face ceea ce vrea( daca e acceptat sau nu de regulament).
Si inca ceva, suntem colegi.....de minister. This post has been edited by guliver: 13 Mar 2007, 19:26 |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
FireChief |
![]()
|
Dar cu certitudine avem opinii diferite
![]() eu sunt pompier mata esti?....ce....curaj asuma-ti raspunderea ![]() This post has been edited by apostol_emil: 13 Mar 2007, 19:29 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alexu7 |
![]()
|
tu dai cu crema rotile la masina de pompieri ?
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
guliver |
![]()
|
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
Alexu7 |
![]()
|
intreab`o pe nev*****a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by AlexU: 13 Mar 2007, 19:41 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
FireChief |
![]()
|
aha...birocrat
![]() ...eu sunt la interventie ,si dau cu crema la bocanci,ca orice militar...asta cu crema la masinile de pompieri e o poveste....adevarata ![]() e un semn de respect fata de virsta lor....sunt mai batrine decit majoritatea subofiterilor 30 de ani.... bai nene....am deviat vorbeam despre alegeri This post has been edited by apostol_emil: 13 Mar 2007, 19:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
guliver |
![]()
|
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
FireChief |
![]()
|
inca o data politica intuneca mintile....eu am plecat
pa |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Alexu7 |
![]()
|
eu te`am indrumat catre cineva care stia ce fel de crema...
in fine mii de scuze......ca am deviat de la subiect ( nu de altceva! ) inapooi la politica: Birocratia distruge Romania ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
guliver |
![]()
|
Am plecat si eu ca vad ca sunt o gramada de frustrati care nu fac altceva decat sa se bage si ei in seama ca musca in c***.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 17:50 |