Schimare polita Dacia 1310 bord scoica, Cat mai elegant cu putinta
![]() ![]() ![]() |
Schimare polita Dacia 1310 bord scoica, Cat mai elegant cu putinta
randomm |
![]()
|
||
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|||
URSUS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 December 06 From: cluj ![]() |
![]() e de coma, verisor... e prinsa-n stalp cu surub de 8, si in spatele volanului si al cutiei de acte! desfa cu grija si ai grija de cablul de deschidere al capotei si de panoul de sigurante(cand il desfaci mai bine scoate +-ul de pe borna) Succes......din mers ![]() |
--------------------
DACIA
1310
1987 TLE
- CJ 07 XIP
|
|
randomm |
![]()
|
![]() Ex Dacia owner Group: Members Posts: 216 Joined: 27 June 06 From: Iasi ![]() |
La mine, mai este prinsa doar de un stalp, panoul de sigurante in pot scoate usor ca e rupta polita si el atarna pe sub bord pe acolo, mai ramane sa vad in spatele cutiei de acte si al volanului. Nu mai este prinsa si in alte puncte, polita asta noua are o gramada de gauri de suruburi.......
|
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Pai ba mi se pare ca da, in partea din spate este indoita in sus si este prinsa (pe ce?) cu niste nituri (nasoala treaba). Sa inteleg ca la tine este atit de distrusa ca nu-ti mai poti da seama de sistemul de prindere?
O s-o studiez miine, nu mi-am pus niciodata problema. De curiozitate, asta noua este tot dintr-un jeg de carton? Daca da, ar fi bine ca pe dos, pe unde nu e plastifiat - si chiar si pe fata - sa-i dai cu niste spray de vopsea neagra, ca sa nu se deformeze si asta de la umezeala, apa etc. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai degraba iti recomand sa dai cu niste lac
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
randomm |
![]()
|
E din carton penal, ma gandeam sa o dau cu ceva strat protector pe spate, si pe fata vreau sa o mochetez, sa ii dea un aspect cat de cat. Nu stiu cat de bine va reactiona mocheta la umezeala.... pe asta de acum am lipita mocheta si nu s-a udat niciodata. Asta care o am acum este..... VARZA, si cred ca asta defineste totul. Pe partea de la sofer imi lipsesc suruburile, si de la bord si de la polita, cred ca le-a "uitat" electricianul cand am schimbat instalatia electrica, cand trag de chestia aia de deschis capota, se misca polita cu totul, panoul de sigurante atarna pe sub bord ca nu mai am in ce sa il prind, partea aia care ar fi trebuit sa vina prinsa sub bord atarna peste panoul de sigurante. Pe partea pasagerului, e lasat cartonul ala, e la rotund... ce pun in cutia de acte ajunge in partea cealalta, e ca naiba. Am asteptat cu disperare caldura sa ma pot apuca de treaba. Daca tot o sa ma apuc de treaba la polita am de gand sa schimb si mocheta din masina, sa izolez podeaua cu folie PEE, ca oricum trebuie scoasa aeroterma suplimentara, si daca tot fac dezastru, macar sa il fac o singura data.
@workarea Te rog uita-te la tine si vezi unde si cum ar mai trebui prinsa polita, ca la mine nu am nici cea mai mica sansa sa imi dau seama cum ar trebui sa fie. |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Iarta-ma, randomm, nu am apucat. Miine o sa-i fac niste poze si-ti pun aici; sper ca pina in prinz. Banuiesc ca nu te apuci in noaptea asta de ea.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
randomm |
![]()
|
No problem, multumesc mult pentru ajutor. In week-end vreau sa ma apuc, asta daca o sa tina vremea cu mine. Sper sa iasa ceva frumos
![]() |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
URSUS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 21 December 06 From: cluj ![]() |
O mica sugestie, celor interesati.....
Si eu am avut polita varza, si am inlocuit toata partea de carton cu tabla de aluminiu de 4 mm. Prinderea pe cadrul metalic original am facut-o cu nituri, si am incadrat sub sipca de metal de pe capete si mocheta. In spatele volanului am prins-o in doua suruburi de 6, la st. si dr. axului volanului. Mai am fixaje pt. cutia de acte si carcasa pt. cass. Toate clemele de prindere le-am facut dupa modelul vechi(cel cu carton) Decupajul pt. panoul de sigurante l-am izolat cu ceva cheder subtire, poate fi o idee ![]() numa bine... |
--------------------
DACIA
1310
1987 TLE
- CJ 07 XIP
|
|
workarea |
![]()
|
Iata pozele promise. Nu vad ce explicatii ar fi de dat. Am mai aratat una-alta pe ele. Daca mai vrei detalii, spune-mi, si mai studiez.
DSCF0541.jpg ( Size: 32.91k ) Number of downloads: 157 DSCF0542.jpg ( Size: 40.81k ) Number of downloads: 162 DSCF0543.jpg ( Size: 32.12k ) Number of downloads: 152 DSCF0544.jpg ( Size: 23.98k ) Number of downloads: 137 DSCF0545.jpg ( Size: 24.1k ) Number of downloads: 154 DSCF0546.jpg ( Size: 38.62k ) Number of downloads: 103 DSCF0547.jpg ( Size: 19.78k ) Number of downloads: 110 DSCF0549.jpg ( Size: 14.17k ) Number of downloads: 112 A, inca ceva: lamela aia metalica, pe care si eu acum am observat-o. Daca nu ai una la indemina, poti foarte bine sa folosesti o lamela dintr-alea de otel care preseaza periile pe geamuri. This post has been edited by workarea: 17 Mar 2007, 19:02 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
randomm |
![]()
|
Multumesc mult, sunt mai mult decat sugestive pozele. Asa cum ai zis si tu va fi greu, dar eu zic ca se merita. Acum... sper sa imi iasa bine
![]() |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
CiprianPJM |
![]()
|
![]() Membru Avertizat Group: Members Posts: 197 Joined: 17 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Vreau si eu sa schimb politele si sa fac si alte treburi prin zona si nu iese torpedoul din locul lui. Are niste suruburi in stanga pe care nu pot sa le scot ca nu imi intra surubelnita. Aveti alta idee de cum sa scap de suruburile alea doua, ca am blagoslovit si am descantat de tot neamu`.
![]() ![]() This post has been edited by CiprianPJM: 20 Mar 2007, 14:41 |
--------------------
Opel
Omega 2.0i
1997
- B 33 EZW Zic si io, nu dau cu paru!
|
|
randomm |
![]()
|
Eu nu am apucat sa o schimb, ca in week-end au aparut probleme la firma si am lucrat
![]() |
--------------------
Opel
Astra G
2000
- BT-03-TBF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:52 |