problema cu apinderea unei bujii
![]() ![]() ![]() |
problema cu apinderea unei bujii
aliens_did_this |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
poate nu e buna bujia fisa sau capacul inverseaza 2 fise intre ele vezi daca face l;a fel.bobina nu are voie sa se incinga asa de tare cu toate ca daca era bobina stricata cind se incalzea nu mai mergea motorul.vezi axul de la delcou sa nu fie uzata cama care corespunde bujiei schimbai si condensatoru
SUCCES |
-------------------- |
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
La mine se incinge bobina daca am distanta la platine prea mica, adica pintenul ala tocit. Se recomanda distanta maxima posibila la dacia 0.45 datorita uzurii din distributie. Fa chestia asta shi poate are sa inceapa sa mearga bine.
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
Raptoe |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 15 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Total off topic...cand ridic fisa de la bobina gasesc intodeauna ulei e bobina romaneasca uscata...merge excelent dar nu intzeleg de ce....in gaura de la bobina am aflat ca exista un surub dar este strans....avetzi ideie ce pote fi?
|
-------------------- |
|
AC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 569 Joined: 11 March 04 From: Iasi ![]() |
aliens_did_this, e intr-adevar, e o situatie cam SF biggrin.gif
Singura chestie care ar putea fi asa cum a precizat si SGN_1310, este sa fie unul din pinteni tociti si distanta de la platina prea mica. |
--------------------
Dacia
1310 TX
|
|
aliens_did_this |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai sa incep cu inceputul. Nu numai ca am schimbat fisele intre ele dar am luat chiar si un set nou de vreo 220000 lei. Tot asa face. Una din bujii nu ia scanteie. Cat despre pinten-ul din delcou, daca e tocit nu ar trebui sa aibe probleme toate bujiile cu aprinderea?
Cat despre bobina uscata, esti sigur ca e uscata pentru ca si eu am bobina romaneasca dar e racita in ulei. |
-------------------- |
|
BasIc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 21 November 03 From: BRASOV ![]() |
se poate ca tachetii pe respectivul pieston adica reghlajul supapelor sa fie prea strans
verifica si asta |
-------------------- "Bas|c Rulzz!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 06:07 |