sonda de benzina, please help!!!
![]() ![]() ![]() |
sonda de benzina, please help!!!
comyx |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce e stricat la sondă?
Eu am "reparat" una... Cele 2 lamele ale cursorului se oxidează și nu mai fac contact...le desfaci și le dai cu șmilghel...una e pentru bec, cealaltă pentru acul indicator de nivel. Verifică și rezistența pentru continuitate... This post has been edited by Catalin Marinarul: 14 Mar 2007, 16:04 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
comyx |
![]()
|
multam pt sfaturi dar am desfacut dracia si am curatat-o.da problema e ca avea un arculet acolo care a sarit si dus a fost.acum indicatorul de benzina sare aiurea cand sus, cand jos parca e zapacit si problema a mai mare care ma scoate din minti e ca sta baculetul ala aprins.o fi de la arculetu ala?
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu reușesc să înțeleg de ce arculeț vorbești...
Plutitorul acționează acea tijă...pe tijă sunt 2 lamele, una mai lungă și mai dreaptă, ce trebuie să atingă mereu pe acel bobinaj în formă de semicerc...cealaltă lamelă atinge doar în partea de jos a cursei tijei, pentru a se aprinde becul... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
comyx |
![]()
|
era un arculet care a sarit prea repede ca sa vad de unde. oricum imi mai bag nasu zilele astea sa-mi incerc norocu.mersi mult
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Confort
|
|
GALAGIE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 82 Joined: 10 April 06 ![]() |
e vreo 50 ron am schimbat-o in vara
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA rapsodie/2001 BV-84-RAD
- BV 09 POJ
bmw 320i 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 17:20 |