Driver web cam Conceptronic Lounge'n'LOOK FlexCam, am cd-ul cu drivere dar nu o vede
![]() ![]() ![]() |
Driver web cam Conceptronic Lounge'n'LOOK FlexCam, am cd-ul cu drivere dar nu o vede
Lostboy |
![]()
|
||
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Conceptronic_Lounge_n_LOOK_FlexCam__686253.jpg ( Size: 4.13k ) Number of downloads: 2243 |
||
--------------------
.
.
.
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cauta tu pe cd un folder DRIVER sau Xp ceva de genu si instaleaza manual driverele. ar trebui sa mearga. Daca nu mai incearca pe site`ul producatorului.
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Lostboy |
![]()
|
am incercat si add hardware, am incercat si manual (in fold DRIVER este un singur fis executabil) si am incercat si pe site-ul producatorului....
este un produs spaniol, trimis de cineva din Spania, iar pe site-ul producatorului nu am gasit driver-ul pt ea.... |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu'ti trebuie fisier executabil sa instalezi manual ! bagi camera, si cand zice ca a gasit ceva, selectezi locatia, adica folderul driver de pe CD. Isi ia singur ce dll-uri ii trebuie de acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Fisierul executabil baga niste dll-uri prin system sau system32
Am si eu un port infrarosu care se instaleaza astfel dar de juma' de an nu mai reusesc sa-l instalez. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE Isi ia singur ce dll-uri ii trebuie de acolo. Stiam si eu asta dar in folderul DRIVER exista UN SINGUR FISIER executabil!CD-ul cu divere e original, dar nu vede cam dupa n instalari! QUOTE bagi camera, si cand zice ca a gasit ceva, selectezi locatia, adica folderul driver de pe CD. nu pot selecta folderul DRIVER deoarece nu-mi apare activat OK. Pot selecta doar unitatea de cd! |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
atunci selecteaza toata unitatea de CD.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
been there done that....
degeaba....da-o dracu'!!! |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
vinde`o !
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 15 Mar 2007, 11:15) Vezi ca ai aici: http://download.conceptronic.net/LoungenLook/CLLFLEXCAM/ tot ce-ti trebuie. Citeste manualul si vezi daca indeplinesti toate cerintele (OS, memorie, etc). Si descarca driverele de aici, poate sunt mai noi (primul e compatibil Vista). Nu renunta asa repede. Fi barbat! |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
Lostboy |
![]()
|
merci mult liviu. Acelasi drivere le am si eu....
dar tot nu merge. In privinta sistemului este sempron 2600+ 128 ram.....merge. O chestie mi se pare ciudata: s-ar putea sa nu fie ea buna pt ca are un buton deasupra cu care se proneste, cred (are un led care ar treb sa se aprinda - cam web se alimenteaza prin USB, nu?!?!). De renuntat am zis ca renunt pt ca nu e a mea, e a unui prieten si am incercat si ieri si a inceput sa ma dispere. Oricum va multumesc mult si pana la urma cred ca e partea fizica. Conectata fiind ar trebui sa se arpinda led-ul de stare nu? |
--------------------
.
.
.
|
|
liviu_lb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 11 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In manual zice ca trebuie instalat driver-ul inainte de a conecta camera. Am patit-o si eu cu un modem Zapp. L-am conectat la USB, i-am dat drumul, mi-a cerut driver, l-a instalat si dupa aia nu functiona. A trebuit sa dezinstalez aplicatia, driverul si sa mai sterg diverse de prin registrii. Abia apoi, dupa ce am instalat driverul fara a avea zapp-ul conectat la USB, am reusit sa-l fac sa mearga.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition
2004 1.6MPI Fluence 1.5 dCi 110 cp
|
|
Lostboy |
![]()
|
ok...o sa incerc si asa...
Mergeeeeeeeeeeeeeeee! Super! Bai liviu, esti tare, frate! Daca treci prin dr tr severin, anunta-ma sa-ti dau o bere! PS:pacat ca nu e a mea, ca-i faina! Inca o data va multumesc tuturor! This post has been edited by Lostboy: 15 Mar 2007, 13:02 |
--------------------
.
.
.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Dar cand o conectezi ti-o identifica windows-ul ca fiind un hardware nou?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Incearca sa instalezi aplicatia fara sa conectezi web-cam-ul...la mine asa era...dupa ce termina de instalat il bagi in USB si poate merge...si butonul de care vorbesti tu de deasupra nu e cumva pentru poze instant? la mine led-ul se aprindea dupa ce instalam corect, altfel nu...Bafta
This post has been edited by zanga: 15 Mar 2007, 13:01 |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Lostboy |
![]()
|
merci mult baieti...
a mers conectata ulterior! Va multumesc mult! Numai bine si respetele mele! Se poate inchide! |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 16:20 |