Ce pedeapsa se aplica..., ...daca circul cu un motor neomologat pe masina
![]() ![]() ![]() |
Ce pedeapsa se aplica..., ...daca circul cu un motor neomologat pe masina
Uncle-Sam |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) unbenannt2.JPG ( Size: 131.38k ) Number of downloads: 572 unbenannt.JPG ( Size: 42.81k ) Number of downloads: 604 |
||
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@Uncle-Sam: din cate vad eu in poze (si nu ma pricep prea mult la motoare -- adica aproape deloc) motorul ala e identic vizual cu cel de 1300. Numai daca au militienii vreun expert langa ei sa le spuna ca ala nu e motor de 1100.
on-topic: nu stiu exact care-i pedeapsa, oricum amenda clar, retinerea certificatului de inmatriculare la fel; altceva nu stiu |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Militianu nu, dar daca ma opresc aia cu RAR-ul mobil?
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E caz penal din cate stiu eu. Sper sa ma insel.
This post has been edited by Sony: 16 Mar 2007, 11:07 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Arata la fel motorul dar seria?
Nu te-as sfatui sa risti ptr. 500 ron |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Seria nu e trecuta in talon. Intreb ce pedeapsa se aplica, ca sa vad daca merita sau nu sa-mi cumpar motorul
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu poti sa circuli. Daca te prinde, iti ia pe loc certificatul si numarul de inmatriculare, o tragi pe dreapta si o pui pe platfroma. Mai departe, daca circuli cu ea fara a fi inmatriculata, risti pana la 5 ani de inchisoare.
|
--------------------
-
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ai uitat sa spui de amenda care cred ca este destul de consistenta
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
hash |
![]()
|
N-am uitat. Dar n-am gasit, la o rapida parcurgere.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Deci raman clar fara talon si fara ceva bani, dar castig cateva puncte
![]() Se mai aplica si altceva? Trebuie sa pun motorul vechi la loc si sa ma duc cu ea pe platforma sa-mi iau talonul inapoi? Sau e caz penal, dupa cum zicea Sony? |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
unchiule...stii bine ca sunt si ''altii'' cu 1100 care au motor de 1310 si circula fara probleme...hai sa vb mai in detaliu pe mess
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
unchiule...stii bine ca sunt si ''altii'' cu 1100 care au motor de 1310 si circula fara probleme...hai sa vb mai in detaliu pe mess
|
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Sunt, dar ori au pile ori au avut noroc pana acum.
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
bai,dar anu trecut iti mergea super motoru;) si stai fara grija ca unii merg fara categoria A:))
si schimba capacu de delco.e ff prost.iar vei incepe cu merge in 2-3 pistoane;) This post has been edited by ydaniel: 17 Mar 2007, 21:42 |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Eu am acelasi model de capac delcou si pana acum nu am avut probleme, am peste 3000km cu el. Cei drept, s-a fisurat la plotul cilindrului nr. 4, fisura care a ajuns pana in dreptul plotului central si de aici nu mai are mult si ajunge la plotul cilindrului nr. 3
![]() @Uncle-Sam, am un vecin cu un trabant, care are 2 motoare, cu unu circula zi de zi, iar cu celalalt merge la itp pentru ca ala are seria de pe certificat, asa mi-a spus, asta iti spun si eu. Mai cunosc cazuri. Tot ce ai putea face la motorul de 1300 ar fi sa dai jos seria si in cazul in care dai de ei prin trafic sa le spui ca nu stii nimic, ce zici merge? This post has been edited by EUROPE_: 17 Mar 2007, 22:18 |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
M-am gandit si la varianta asta. Oricum mai mult ca sigur au cum sa-si dea seama ca e de 1300 si fara sa aiba seria pe el
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 17 Mar 2007, 23:13) Eu am acelasi model de capac delcou si pana acum nu am avut probleme, am peste 3000km cu el. Cei drept, s-a fisurat la plotul cilindrului nr. 4, fisura care a ajuns pana in dreptul plotului central si de aici nu mai are mult si ajunge la plotul cilindrului nr. 3 ![]() @Uncle-Sam, am un vecin cu un trabant, care are 2 motoare, cu unu circula zi de zi, iar cu celalalt merge la itp pentru ca ala are seria de pe certificat, asa mi-a spus, asta iti spun si eu. Mai cunosc cazuri. Tot ce ai putea face la motorul de 1300 ar fi sa dai jos seria si in cazul in care dai de ei prin trafic sa le spui ca nu stii nimic, ce zici merge? Merge sigur!! si tine figura si la RAR, adica te duci si zici ca vrei repansonare, ca te-a oprit Garcea si te-a trimis la ei , dar ai pierdut hartia si ... bla, bla, bla. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
QUOTE(volint @ 18 Mar 2007, 05:41) Merge sigur!! si tine figura si la RAR, adica te duci si zici ca vrei repansonare, ca te-a oprit Garcea si te-a trimis la ei , dar ai pierdut hartia si ... bla, bla, bla. Nu e chiar asa de sigur ca merge. Exista totusi mici repere pe blocuri in asa fel incat sa le poti diferentia. Nu-s aia asa de prosti |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e nu:) depinde ce facultate au terminat;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Uncle-Sam |
![]()
|
Daca au terminat Transporturile sigur or sa se prinda
![]() |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
hash |
![]()
|
De ce nu faci un drum pana la RAR sa afli cat te costa o omologare ? 350 lei era in 2005.
http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...aded&show=&st=& |
--------------------
-
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Uncle-Sam |
![]()
|
QUOTE(EUROPE_ @ 20 Mar 2007, 19:42) Pai in primul rand fiecare bloc are stantata o serie pe el. In al doilea rand, cele de 1100 au sigla renault stantata undeva mai sus de placuta cu seria motorului. In afara de asta presupun ca mai exista diferite chestii minore (un filet in plus sau in minus, un colt iesit pt nu stiu ce prindere, etc) |
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:52 |