Eliberare pedala acceleratie, zgomot ca de rulment
![]() ![]() ![]() |
Eliberare pedala acceleratie, zgomot ca de rulment
GABONE77 |
![]() ![]()
|
||
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|||
bolek_bolek |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 14 June 06 From: Bucurestii din deal ![]() |
Pai, de exemplu, poate chiar un rulment? Face asa, un vvvuuummmm , ca un avion?
|
--------------------
dacia
slz
$K@|@_04
- Numar inmatriculare Dau raspunsuri tampite la intrebari tampite.
Conduc Incet, Dar Prost...asa , ca si voi... |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Sau o vibrație?
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bolek_bolek @ 17 Mar 2007, 13:59) cam asa face, dar ce rulment? si daca e cazul sa imi fac griji. pana acum aveam mzuica pe masina si nu auzem diferite zgomote, acum ca m-au lasat sportiv incep sa aud sunetul masinii cum e el de fapt. |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
GABONE77 |
![]()
|
chiar nu s-a lovit nimeni de rulment care fluiera la turatii inalte dupa eliberarera pedalei de acceleratie si in viteza (adica nu la liber) ?
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai ce rulment sa se auda , daca nu te referi si la pedala de ambreiaj ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu fie de la catalizator, care sa aiba sitele sparte moment in care face un tiuit in frana de motor.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
deeJayOg |
![]()
|
![]() Mandru posesor de Solenza...da' vreau altceva Group: Members Posts: 28 Joined: 6 September 06 ![]() |
Suna ciudat, la mine se aude mai mult ca o tabla asa...
M-am tot uitat si am aflat ca e de la toba mica, mai exact de la nustiuce sita...care zdrangane aiurea cand esti in frana de motor...poate o fi la fel si la tine. |
--------------------
DACIA
SOLENZA Confort
2003 1.4/55kW/75CP
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Zgomotul de tabla e de la acea invelitoare metalica a catalizatorului.
Te bagi sub masina. In partea din spate a scutului observi locul prin care iese esapamentul. Vei depista apoi repede unde e catalizatorul. El e invelit intr-o tabla. Deasupra tevii de evacuare e o astfel de tabla ce impiedica caldura sa o ia in sus spre masina. Acea tabla incepe sa zdrangane. Solutia: Trage de acea tabla in jos cu ambele maini sa ii schimbi putin pozitia. Si gata. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
gabone, acelasi sunet il aud si eu DOAR cand incerc sa bag in treapta 1 din mers (stiu ca de multe ori nu merge). e un vuiet asa, dar nu stiu de la ce e
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
GABONE77 |
![]()
|
nu e nicio tabla, recunosc sunetul ca deh am avut oltcit, suna clar a rulment mai ales ca se aude numai cand e cuplata si cutia de viteze, la gol nimic. o sa intreb la service sa vad ce zic si aia cand fac revizia daca e asa putin intalnit...cand nu mai ai muzica pe masina asculti diferite zgomote
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Raspunsul meu anterior a fost pentru deeJayOg. El se plangea de zgomotul de tabla.
Pentru Gabone77: zgomotul acela de rulment e absolut normal, nu ai ce sa ii faci, asa e proiectata masina. Daca scoti pe liber exact la aceeasi viteza nu se mai aude. Intr-adevar e zgomot de rulment din cutie, asa e ea proiectata. Nu deranjeaza(decat fonic - f. rar), nu se agraveaza in timp, nu strica altceva. Acest zgomot de rulment parca l-am sesizat in treapta I si marsarier. Evident, dimensiunea pinioanelor isi spune cuvantul. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 19:48 |