caut instructor moto
![]() ![]() ![]() |
caut instructor moto
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
vorbeste cu borkanel....stiu ca era si el interesat de A
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
da nu stie ce vreau eu:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai ce vrei?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
...o combinatie mica.
![]() |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Banuiesc ca vrea sa faca scoala fara sa treaca pe la ore si sa-i "puna stampila" cum ca le-ar fi facut
![]() Si eu m-am dus la mosu ala de la Ilioara doar de vreo 3 ori (in '93) si dupa ce m-a scos pe strada cu o rabla de minsk fara frane si mi-a pus un jeg de casca ca o coaja de portocala si "cusuta" cu sarma, pentru ca era crapata cam un sfert, in cap... si ma punea fraieru' sa franez numai pe spate, nu mai m-a prins pe la ore... m-am dus direct la examen, unde n-am stiut ca trebuie sa dau iar sala, dar tot am luat 17 din 19... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
SALUT PRIETENI. SI EU m-am hotarat sa incep zilele astea scoala pentru categoria A. Am gasit un super instructor la SEMA-PARK, are mai multe moatoare, inclusiv o yamaha de 600 super tare, si a zis ca o sa vina si un enduro si un chopper. Era cu un elev in poligon, comunicau prin statie (elevu avea in cascheta incorporat un microfon si casca, instructoru pe margine cu olchi-tolchi din ala, ozeneu, nu stiu ecsact ce ierea mamica ca io la alte scoli am vazut ca se tipa, asta vorbea calm, se intelegeau..
![]() Ideea e ca omul nu are numai boboci, are si elevi care au fACUT SCOALA in alta parte si nu au invatat nimic, si au apelat la el pentru ore suplimentare.. Sunt super conditii dar si pretul e cam grav-12 milioane. Am fost azi de am vazut ce si cum.. ma mai gandesc.. aveti alte idei prin alte locuri? Dati de stire. ![]() |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
DAN_DANIEL |
![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
am uitat sa zic ca are si super echipamente de protectie. Si cel mai important e ca daca o sa cazi cu motoru, nu zice nimeni nimic, a zis ca e normal sa cazi
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Incercati pe forum la www.motociclism.ro Acolo cu sigurnta veti afla ce vreti,doar e forum de moto,nu?
|
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
QUOTE(DAN_DANIEL @ 19 Mar 2007, 20:47) Era cu un elev in poligon, comunicau prin statie (elevu avea in cascheta incorporat un microfon si casca, instructoru pe margine cu olchi-tolchi din ala, ozeneu, nu stiu ecsact ce ierea mamica ca io la alte scoli am vazut ca se tipa, asta vorbea calm, se intelegeau.. ![]() Elevul era gabor? Sau furase cascheta? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
12 milioane????
![]() In craiova tariful e 300 lei ptr categoria A la o scoala de soferi. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si iei de pe "bancile" acelei scoli direct carne de tun.
Sa fim seriosi, pentru siguranta ta ulterioara 12 mil. e suma modica, asta daca se face treaba acolo. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
ydaniel |
![]()
|
oricum nu ma grabesc;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.356 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu ti-am zis mah sa mergi in poligon la Ilioara? Intrebi de domnul Irimia, si te intelegi cu el, ca nu esti primul.
Vis-a-vis, mosu de la ilioara a trecut in lumea celor drepti de curand, era si topic pe motociclm.ro |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ia vedeti si la www.tomina.ro. Am luat si eu A-ul acum un an siceva, repede si ieftin. Au motoare bunicele si toata treba se desfasoara la Ilioara. Pentru orele de teorie... zambiti si voi cu ceva la fetele de la receptie.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ydaniel |
![]()
|
bine nenea anti aurel:) ma voi duce;) deocamdata astept sa se deschida sezonu la sailing;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 17:00 |