probleme cu servofrana, cred eu
![]() ![]() ![]() |
probleme cu servofrana, cred eu
sik |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 15 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|||
ilikecheese |
![]()
|
![]() Membru... ș-atât Group: Members Posts: 197 Joined: 17 February 06 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
Furtunul de la pompa de servofrana are o granitura, si daca nu e buna fasaie si motorul merge urat cand apesi frana. Scade turatia, tremura... Schimbati garnitura aia de cauciuc.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- BZ-02-PYS Fetele bune se duc in rai dar fetele rele se duc unde vor :D
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
La prima vedere - simeringul tija actionare pompa frina, iute la service si se rezolva f repede
|
-------------------- Kox
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Da, Dyda, dar daca fisiie INAUNTRU, cum spune el, eu inteleg IN HABITACLU, deci foarte posibil si membrana fisurata. Iar pentru a schimba acea membrana.....
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
sik |
![]()
|
da liviu in habitaclu ma refeream; asa mai mi-a zis cineva cai membrana sparta si nu am ce sa fac deccat o alta servofrana ...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Sau, mai era o supapa disc pe la care poate trage aer in pozitia frinat, problema e ca in afara de "garnitura fata", de care spunea Dyda, nu prea poti schimba altele la servofrina fara eforturi mari.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
sik |
![]()
|
va anunt ca am schimbat servofrana; am fost la mecanicul meu am gasit una sh pe la el si toata afacerea m-a costat 40ron; sunt superincantat de afacere si de franele mele (mi-a dat garantie la ea 1 an);
toata povestea mi s-a tras de la garniturile de la pompa de frana neschimbate la timp; tot lichidul de frana carel pierdea s-a dus in servofrana (1,5litrii) si mi-a mancat membrana concluzie daca aveti probleme cu pompa verificati unde se duce lichidul si eventual tragetil cu un furtun si o seringa din servo |
--------------------
Dacia
1310
1991/2001
- B-52-NRG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:02 |