Paleta culori, paleta de culori Dacia Logan
![]() ![]() ![]() |
Paleta culori, paleta de culori Dacia Logan
vasilium |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
LAUREATE+ 1.4
2007
|
|||
gabi1759 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 6 November 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu as fi interesat de raspunsul la aceasta intrebare.
@gabi1759 Daca tu intelegi ceva din culorile de pe site-ul Dacia esti mare. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
paul.van.dyk |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 August 06 From: iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4MPI
2007
|
|
gabi1759 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 6 November 06 From: Timisoara ![]() |
Iti faci o idee, vaga ce-i drept, pe site-ul dacia. Cel mai simplu si frumos este sa mergi la o reprezentanta Dacia si sa ii spui sa iti arate culoarea respectiva. Au ei niste "sample-uri", de fapt niste cartoane (sau sa fie din metal
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|
vasilium |
![]()
|
Pai, poti pune niste poze.
![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE+ 1.4
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Uitati aici cateva poze.
Attached thumbnail(s) buton_portbagaj.jpg ( Size: 9.94k ) Number of downloads: 4570 grila.jpg ( Size: 20.62k ) Number of downloads: 4465 maner.jpg ( Size: 11.86k ) Number of downloads: 4412 protectii_laterale.jpg ( Size: 10.83k ) Number of downloads: 4342 tripla.jpg ( Size: 9.99k ) Number of downloads: 4249 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
pitucris |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 30 March 07 ![]() |
cand am platit ambitionul la dacoserv,am auzit ca vor aparea inca doua culori si doua noi modele de logan.asta se intampla vineri.si am auzit de modelul de logan easy si va fi si operatiunea porti deschise intre 19 si 23 aprilie.se cam fereau sa vorbeasca in preajma clientilor
|
--------------------
DACIA
AMBITION 1.6 MPI
MARTIE 2007
- secret
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
easy nu este versiune noua ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
O sa va placa.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
Pai daca nu ne spui despre ce e vorba de ce ai mai zis chestia aia? Sau nu stii nici tu defapt?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
logan easy.e varianta aia in care primesti doar caroseria si scaunele + volanul sunt optionale, aia de care se vorbea pe aici..?
![]() chiar sunt curios ...19-23 apr zici..? ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
ce e cu easy asta? ca vreau si io ...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
gabi1759 |
![]()
|
Au aparut pe site-ul oficial Dacia informatii legate de variantele Logan Easy si Logan ABS Plus.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
dar de culori nu se spune nimic? poate negru..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
despe ofert speciala discutati pe topicul dedicat!
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
salex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 18 June 04 ![]() |
Buna ziua
Se vad pe sosele in momentul de fata trei culori metalizate de albastru. Exista si fisele de prezentare mai vechi si cele doua denumiri Albastru AZUR - TE61F Albastru EGEE - TE61G Albastru Mineral Albastru mineral il cunosc, asa ca iese din discutie. Din celelalte doua unul este mai inchis, altul mai deschis Intrebarea mea e care din cele doua este cel albastru deschis? In prezentarile noi a ramas doar albastrul egee si albastrul azur a fost inlocuit de Albastru Mineral. Multumesc This post has been edited by salex: 16 Apr 2007, 14:27 |
-------------------- |
|
gabi1759 |
![]()
|
Eu am albastru EGEE si am vazut si un alt tip de albastru mai deschis (care acum nu se mai face). Banuiesc ca acela e Albastru AZUR. Ca sa iti raspund la intrebare : Albastru EGEE e mai inchis ca si albastru AZUR.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, 1.5 DCI Ambition
|
|
adiya |
![]()
|
Albastru azur e cel deschis insa nu mai este disponibil.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
albastru azur = "albastru solenza"
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
si eu sunt interesat de poze cu culoare gri platine....am comandat un dci gri platine pe care ma duc sa il ridic joi si nu mai am rabdare....
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
Te-ai uitat la postul 8 din topicul asta?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
vasilium |
![]()
|
Da, multumesc tuturor, intre timp mi-a venit masina. Postez foto cu ea, mersi.
Attached thumbnail(s) PICT0065.JPG ( Size: 212.63k ) Number of downloads: 699 PICT0062.JPG ( Size: 201.01k ) Number of downloads: 473 |
--------------------
LOGAN
LAUREATE+ 1.4
2007
|
|
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
Culoarea este mult mai frumoasa decat in pozele astea. Una din preferatele mele alaturi de albastru mineral.
|
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
cotyso |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 17 January 07 ![]() |
In curand, anumite culori vor fi schimbate (cu culori asemanatoare).
Am fost astazi sa comand un Ambition Rosu Toreador si mi-au spus ca aceasta culoare nu mai este acceptata. Oricum, situatia e putin ridicola, deoarece nu este posibil sa comanzi nici cu vechea culoare,nici cu cea care o va inlocui (cel putin pt o vreme). De pe un pliant luate, culorile schimbate sunt urmatoarele: alb artica -> alb ghetar (blanc glacier) rosu toreador -> rosu de foc (rouge de feu) galben -> galben sport (jaune sport) |
--------------------
Renault
Megane SportTourer
2011 Privilege 1.6 16V
- N/A
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
Galbenul s-a numit inca de la lansare "Galben Sport".
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
cotyso |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 17 January 07 ![]() |
Mda, probabil au ramas fara inspiratie la nume; culoarea nu mai are nuanta de portocaliu a actualului "galben sport", bate catre galben "lamai", sau cel putin asa am vazut eu in pliant.
|
--------------------
Renault
Megane SportTourer
2011 Privilege 1.6 16V
- N/A
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:38 |