degresare ferodouri
![]() ![]() ![]() |
degresare ferodouri
ac2004 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 August 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998 ,,Asculta-i pe toti si rezervati hotarirea"
|
|||
Claudiopolis |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 July 04 From: Sibiu ![]() |
Eu zic sa le schimbi. Pe mine m-au pus sa-mi schimb ambele talere, a fost scump da' am liniste acuma pe spate.
|
--------------------
Dacia
1310 L
|
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
exista o substanta numita "tetraclorura de carbon"; se prezinta sub forma lichida si era utilizata in mod industrial chiar pentru degresari, calitatile sale fiind superioare tuturor altor degresanti; se fabrica la Rm. Valcea; dezavantaj: este extrem de toxica, chiar si inhalarea numai de vapori (substanta este foarte volatila) produce organismului neajunsuri majore; mai este o problema: nici nu mai este voie sa se lucreze cu ea in vase deschise, fiind poluanta ptr. atmosfera.
in lipsa, cauta un diluant care, daca inmoi degetul in el, se evapora imediat, pe deget ramanand ceva alb (atentie ca si diluantii ataca pielea); dezavantaj: diluantii sunt scumpi. |
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
ac2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 8 August 04 From: Iasi ![]() |
Cu tertraclorura de carbon nu e de joaca e foarte toxica .(am colegi care au patit-o),nici cu diluant nu a mers cred ca s-a imprrgnat vaselina in ferodouri(nu credeam ca e posibil)asa ca singura ca am schimbat sabotii. Acum tine si frina pe stinga spate.Ce bine pentru ca ma saturasem sa dau roata jos.
|
--------------------
Dacia 1310
berlina
1998 ,,Asculta-i pe toti si rezervati hotarirea"
|
|
Laurentiuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 22 June 04 From: Iasi ![]() |
[quote] ...mi s-au umplut ferodourile de vaselina...Stie cineva o metoda de a degresa ferodoul?[/quote]
Spala bine ferodoul cu dizolvant (tiner, decarburol, decarbusolv etc). |
--------------------
Oltcit
Club 11 RL
- IS-XX-YYY Toate cele bune si s-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!!!
|
|
Taxon |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 18 March 04 From: galati/ploiesti ![]() |
metoda batraneasca: le arzi, pe aragaz sau cu flacara oxiacetilenica. dupa aia aplici metoda cu diluantul
|
--------------------
dacia
1300
1982
- ph-06-vgj ford fusion 2004 - gl-75-chr
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 11:11 |