DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Reparatie in bataie de joc in service

a4tech01
post 28 Mar 2007, 21:42
Post #1

Membru incepator

Group: Members

masina din dotare a trecut acum o luna printr-un service,pentru ca,in timp ce era condusa de tata,a fost lovita din spate si portbagajul facut praf ,si schimbat cu totul(inclusiv planseul) in service.Evident a fost data jos si luneta.(nu s-a spart in accident).
Bun pana aici.Numai ca taica-meu nu a fost atent/s-a grabit cand a ridicat-o si nu a observat multe nereguli.
Una ar fi ca a aparut deja rugina pe plafonul portbagajului(plus ca e o zona care nici macar nu a fost vopsita acolo,ci doar o parte din ea chituita in bataie de joc);
Mai departe,la luneta,in interior,pe partile laterale,exista cate 2 fire (cu mufe mama/tata,deconectate),care atarna pur si simplu.
Nu prea le-am dat importanta pana acum,crezand ca sunt de pe la alarma ceva,insa deunazi,uitandu-ma mai bine am vazut clar cum cate 2 fire din cele 4 sunt capetele retelei de dezaburire!!!!
Acum imi e clar ce treaba au facut aia:au lasat firele pe dinafara,la vedere(Ca sigur alea nu trebuie sa atarne pe acolo),dar nici macar nu le-au conectat la loc!!!
Pana acum nu prea mi-am dat seama de problema(oricum butonul l-am mai apasat,dar in combinatie cu ventilarea si se dezaburea,ce-i drept ceva mai greu).
Deci cum e cu firele alea?Ati mai vazut asa ceva,sa atarne pe dinafara?
Merita dati in judecata cei de la service?Sa vedem ce se poate rezolva cu ei,la intelegere(ce sa-i faci,cica taica-meu cand a ridicat masina,in loc sa o verifice la sange,mai vroia sa le mai si dea 500.000 la aia).
Banuiesc ca nu au cum sa scape cu lipsa vopselii din portbagaj,e clar ca ei au umblat acolo.Nu puteam eu sa dau jos vopsea.E clar ca nu a fost vopsit.Plus luneta montata in bataie de joc,cu firele de la dezaburire pe dinafara...Chiar in halul asta??

E vorba de service-ul UNIVERSAL AURORA GALATI, bdul George Cosbuc nr 82.

This post has been edited by a4tech01: 28 Mar 2007, 21:48

--------------------
nu am ** **
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 29 Mar 2007, 08:01
Post #2

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(a4tech01 @ 28 Mar 2007, 21:42)
Merita dati in judecata cei de la service?Sa vedem ce se poate rezolva cu ei,la  intelegere
*
Cand eu zic pe aici ca lumea nu pre a calcat prin tribunale...
Eu zic sa-i dai.
Ia sa vedem, care apare sa-mi dea salam si acuma, ca atunci cand ziceam eu ca e prea complicat cu judecatile sareau toti agaricii pe mine... Bine, evident, agarici care in viata lor nu au calcat intr-o sala de tribunal, si transpuneau in imaginatia lor toate filmele americane.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
a4tech01
post 29 Mar 2007, 08:11
Post #3

Membru incepator

Pai a fost si atentie la inceput(vreun milion),ca altfel statea masina acolo cel putin o luna...
Despre datul in judecata spuneam asa ca idee,asta se poate folosi numai ca sa-i stresezi pe aia,ca normal ca nu rezolvi nimic,ba mai scoti si bani din buzunar.

This post has been edited by a4tech01: 29 Mar 2007, 08:16

--------------------
nu am ** **
+
mister
post 29 Mar 2007, 08:36
Post #4

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

Multe din actiunile tale sunt tardive.

@klaus

In Romania, un proces iti "mananca" multe resurse (de orice fel). In cazul de fata e bine ca paratul este o persoana juridica. E mai solvabila decat o persoana fizica.

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege 2006 - 1,5 dci 100 CP
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
traffictours
post 29 Mar 2007, 08:54
Post #5

Membru autentic

Group: Validating Reno

Cea mai simpla rezolvare e sa duci masina inapoi si sa remedieze ce au facut prost.

--------------------
BMW - -
+
Tudor
post 29 Mar 2007, 13:33
Post #6

Moderator

Observatie generala: Forumurile DaciaClub si Reno sunt total impotriva spagii (atat a datului cat si a primitului) si resping orice astfel de practici. Discutiile pe aceasta tema nu isi au locul in aceasta sectiune, se pot desfasura doar la Cafenea. Toate mesajele si referirile la acest subiect au fost sterse din acest topic pentru a-i pastra utilitatea.

Raspuns on-topic. De facut in aceasta ordine:
0. trageti o buna invatatura de minte: receptia unei lucrari in service se face temeinic.
1. mergeti in service si solicitati sa remedieze ceea ce au facut prost
2. daca nu vor de buna voie, amenintati cu OPC-ul
3. daca tot nu vor, mergeti la OPC
4. daca OPC nu rezolva nimic, contactati avocat si dati-i in judecata

* in oricare din stagiile 2,3 sau 4 puteti incerca sa atrageti in dezbatere si presa locala.

--------------------
Renault Clio III 2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi
Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
+
mister
post 29 Mar 2007, 14:46
Post #7

Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers.

Sa-l completez pe Tudor:

OPC-ul este pentru persoane fizice. Pentru persoane juridice: tribunalul

--------------------
Renault Megane Sedan Lux Privilege 2006 - 1,5 dci 100 CP
Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th May 2025 - 23:56
Forum Renault