Politistii si soferii
![]() ![]() ![]() ![]() |
Politistii si soferii
ag02cws |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mistooooo !!!
![]() Da io zic ca e vrajealaaa... |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() Hai băi Fănel... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
daca eram in locul politaiului il si bateam pe asta,norocul lui ca a fost ala prea calm ca daca era altul si-o lua moldoveanul.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
ci tare ... eeee dau examen ...
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Foarte tare. Sincer, nu tin cu militia, dar cand vezi soferi de astia parca mai mare dragul sa dai amenzi. Inca gaboru' a fost indulgent, putea sa ii dea si pentru ultraj si injurii.
Cine nu stie sa vorbeasca, sa plateasca. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
In locul politaiului il amendam pentru injurii, si daca puteam si pentru ultraj. Nu sunt fan Militia Romana, dar asemenea specimene merita taxate la maximum posibil.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
shake |
![]()
|
![]() Crap Group: Members Posts: 1.589 Joined: 11 August 06 From: Bucuresti , Militari Squad ![]() |
"hai bai fanel"
ahahahahah =))))))))))))) |
--------------------
D
S
2003 Montez kit Xenon (Bucuresti).
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Daca asta se intampla in America il impusca politaiul pe loc.
This post has been edited by ssilviu: 29 Mar 2007, 16:23 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Unul la unul cum dovedesti ca l-a injurat pe gabor?
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
valmont |
![]()
|
Offtopic
...am trimis mass si am primit si inapoi ![]() Valmont: Scuze de mass...stiti ca nu dau, dar asta este prea tare :ad sub masa ![]() ![]() Ana Maria: Scuze de mass...stiti ca nu dau, dar asta este prea tare ) http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...=0entry859839 - ascultati pana la sfarsit ca acolo este partea tare Valmont: ![]() Valmont: si de ce mi-l-ai dat inapoi? ![]() Ana Maria: ![]() Ana Maria: pt k am dat la toti din lista mea ![]() Valmont: iti place? ![]() Ana Maria: da... ![]() Ana Maria: numai k injura Ana Maria: cam nasol.... Ana Maria: dar e comic Valmont: stiu ![]() This post has been edited by valmont: 29 Mar 2007, 22:19 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ce cretin
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Din seria cu politisti:
![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce l-a tavalit p-alaaaa!!!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
Ce l-au urmarit cu camera pe ala
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Ala cu camera era beat mort!!!!!!!!!!
![]() Imi aduce aminte de politaiu de la mine de la tara care trebuia sa-l ajute cativa oameni sa ajunga la masina dupa o noapte la carciuma........ ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Aslin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 January 07 ![]() |
Ala nu era beat,adulmeca urma infractorului
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
Privilege
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
Vai frate cat am putut sa rad
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Cred ca in viitor se va proceda ca in alte state , unde discutiile dintre sofer si politist au loc in fata masinii cu camera video ... Asa se vor evita discutiile inutile . Politistul a fost neobisnuit de calm , merita felicitari .
Cat despre sofer , as prefera sa nu ma intalnesc cu asa un specimen in vreun eveniment stradal , ar trebui sa -mi scot permis de port -arma ... Asta e tara unde traim , e trist ... |
--------------------
Ford
Focus
2007, 1,8 TDCI 115 cp
- IS-xx-xx Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
trebuia sa arate dovada<filmul> mortzii lui de gabor! eu faceam contestatie!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
gmtrek |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 19 August 06 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II Bicorp
2006 1.6 16v
- GL-06-BJW
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
cred ca este o parodie... ii dadeam amenda la ultraj de nu se vedea, lasa masina amanet sa plateasca amenda
![]() |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Intamplarea cu salvarea si politistul a fost in Constanta,nu mai stiu exact,parca acum doi ani in vara la nu stiu ce simulare a pompierilor.Era chiar la Casa de Cultura.Constantenii il stiu pe nea Dogaru.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
al treilea filmulet ar trebui dus la politie sa vada si mai mari lor ce specimene trimit in teren
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
pentru ultraj nu se da amenda ci se face dosar penal si se da puscarie. ultrajul este infractiune, nu contraventie.
oricum, e rusinos ca sunt asemenea oameni la volan. ai gresit, te-a prins, asta e... suporti consecintele sau incerci sa mai imbunezi spiritele, nu te dai cocos... parerea mea... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
iceb57 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 22 April 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
2007/ 1.5dCi
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
scuza-ma dar nu inteleg ce-i cu link-ul pe care l-ai postat. vrei sa spui ca ultrajul nu mai este incriminat ca infractiune de legea penala? mai citeste...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:01 |