Nivel antigel
![]() ![]() ![]() |
Nivel antigel
SwatKat |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|||
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca era pana sus
la mine e la jumatatea dintre minim si maxim si sunt aproape sigur ca asa trebuie sa fie daca e intre cele doua repere...e ok |
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
SwatKat, la mine e la fel (coboara'n functionare cativa mm); cred ca e normal...
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nivelul il poti verifica uitand-te la borcan. Alta modalitate nu este. Si la mine, cand am luat masina nivelul antigelului era cam la jumatatea intervalului dintre minim si maxim, iar intr-un an de folosinta nu am completat decat 100 ml (care e oarecum normal pentru ca se si mai pierde prin evaporare cand se deschide supapa de degazare, aia din capacul busonului). In utilizare, nivelul antigelului creste pentru ca din cauza temperaturii se dilata. Acelasi lucru este valabil si pnetru lichidul de servo.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
Salutare.
As dori un punct de vedere, de se poate. Am schimbat complet lichidul de racire. La plecarea din service, nivelul era putin peste max (mi-am zis ca mesterul ce si cum, ca poate exista aer prins in radiator...). Acasa era la fix nivel maxim. OK. Dimineata insa... era putin sub minim!!! Am verificat locurile "umblate" - la prima vedere pare a fi in regula. Probabil e necesara o "analiza" mai atenta... Oricum, am completat cu antigel (300ml) pana undeva la jumatate, cu rezerva furnizata generos (pe banii mei, desigur) de mester. Dif. dintre max. si minim este de vreo 600ml. Chiar atat de mult aer sa fi scos in timpul noptii? Vreau sa stiu daca e cazul sa ma intorc la service, sau nu - nu vreau sa ma fac de ras, si sa primesc replica "a scos aerul din instalatie" (singura explicatie logica, pe langa cea cu posibile scurgeri)... |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
E exact la ce te gandesti, s-a eliberat aerul de pe instalatie care mai ramasese si a facut loc antigelului care astfel a scazut ca si cantitate in borcan.
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
QUOTE(Dragos @ 23 Nov 2007, 09:39) Salutare. As dori un punct de vedere, de se poate. Am schimbat complet lichidul de racire. La plecarea din service, nivelul era putin peste max (mi-am zis ca mesterul ce si cum, ca poate exista aer prins in radiator...). Acasa era la fix nivel maxim. OK. Dimineata insa... era putin sub minim!!! Am verificat locurile "umblate" - la prima vedere pare a fi in regula. Probabil e necesara o "analiza" mai atenta... Oricum, am completat cu antigel (300ml) pana undeva la jumatate, cu rezerva furnizata generos (pe banii mei, desigur) de mester. Dif. dintre max. si minim este de vreo 600ml. Chiar atat de mult aer sa fi scos in timpul noptii? Vreau sa stiu daca e cazul sa ma intorc la service, sau nu - nu vreau sa ma fac de ras, si sa primesc replica "a scos aerul din instalatie" (singura explicatie logica, pe langa cea cu posibile scurgeri)... Nu trebuie sa-ti faci probleme. Este f normal ceea ce ti s-a intamplat. Daca iti va mai scadea insa si zilele urmatoare atunci ar trebui sa te intorci in service. |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Dragos |
![]()
|
E OK, dupa 2 zile s-a "stabilizat".
Toate bune. Dragos |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 20:25 |