Cursuri Office
![]() ![]() ![]() |
Cursuri Office
madalina |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo
|
|||
FiveThreeFive |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 26 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Incearca la Centrul de Pregatire in Informatica:
http://www.cpi.ro |
--------------------
ex- Dacia 1310 Break
, on the road: 1988-2003
, scrapped: 2010 VIN# UU1R13300J0056523. User formely known as "old1310".
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
cursuri de office... incredibil. la pachet cu seminarul de legat sireturi...
|
-------------------- |
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
Incearca sa obtii un certificat ECDL (European Computer Driving License). Acesta atesta cunostintele Office si este recunoscut si in UE. Sunt si carti dedicate ECDL.
Mai multe informatii la: http://www.ecdl.org.ro/ Bafta! |
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ECDL este mai mult decat am eu nevoie. Modulele de programare chiar imi sunt inutile.
Plus ca un singur modul de cursuri costa 100 euro. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
|
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ADSO tocmai ai luat un avertisment pentru bagare in seama gratuita
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
George,tocmai te-ai intepat aiurea! De unde stii ca adso nu a persiflat cerinta angajatorului Madalinei ?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
Marty, ai perfecta dreptate. Exact la angajatorul Madalinei ma refeream. Am si eu idioti din astia in preajma si e foaaaarte greu sa razbesti.
Acum, poate George vrea sa mai dea un avertisment, pentru ca ma iau de idiotii din preajma mea... Sunt de acord ca sunt oaspete pe forum, sunt de acord ca daca nu imi convin regulile nu am decat sa nu mai scriu, imi insusesc normele de conduita, nu cred ca le-am incalcat vreodata. Cu toate astea, chiar daca sunt oaspete si gazda devine badarana, o stuchesc intre ochi si plec fara sa ma mai uit inapoi. Oricum, parerea mea sincera este ca sunt moderatori in exces pe forum. Comanda multicefala este un fel de strutocamila. acum ai inteles GEORGE? later edit deci, no offence madalina, chiar nu am dorit sa sune ca si cum ma luam de tine, sau de orice alt coforumist. |
-------------------- |
|
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi s-a parut extrem de reusita gluma lui ADSO, si de la inceput am inteles-o ca o ironie la adresa angajatorului imbecil.
|
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- -
|
|
OCEBE |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
in Galati se dau examene (nu e nevoie de cursuri) in aceasta perioada pentru permis de calculator; toata afacerea 75 euro |
||
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|||
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
OCEBE nu stiu de ce dar am impresia ca domnisoara este din Bucuresti ...
asa ca mai bine incerca aici: http://www.electrabiz.com/cursuri/ C1 - ÎNCEPĂTORI Noțiuni de bază despre calculatoare, cum ar fi: sistemul de operare Windows, programele utilitare, precum și noțiuni introductive de Microsoft Works, Word, Excel și internet Cost 1.400.000 / 1 saptamana C2 - AVANSAȚI acest curs se adresează absolvenților cursului de începători sau celor care au cunostințe P.C. Veți studia funcții avansate de Word și Excel Cost 1.400.000 / 1 saptamana |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:10 |