Intrebare rapida si ..., ... usor stupida
![]() ![]() ![]() |
Intrebare rapida si ..., ... usor stupida
DannyC |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|||
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
up!-actualizare a anuntului.....(cel putin asea cred
![]() |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ridica topicul "sus" in lista
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Ma gandeam eu da' nu eram sigur! Merci
![]() La reciclare! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Adica dai Up ca sa fii vizibil in prima pagina ptr. a avea cati mai multi cititori => potentiali clienti.Atentie se da o data la 24 h
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
up = sus
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
UP = you pee = tu faci pipi
Eu asa stiam ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Normal ca nu!
Asta am invatat-o de pe un post TV educational, ceva cu Cartoon Network or something... Il urmaream in vremea-n care era in engleza si informatiile nu erau alterate. ( ![]() Si era acolo un documentar, "2 stupid dogs". Si unu' dintre protagonisti facea pe el. Iar celalalt a gasit un buton intr-un lift industrial care teoretic ar fi ajutat la problema celuilalt. Si l-a apasat. Restul e deja istorie... ![]() Deci e pe bune, promit! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
"I want the toilet seat"
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Muttley |
![]()
|
No, I want the toilet seat
Isn't that cute... BUT IT'S WRONG!!!!!! Doamne, ce vremuri... ![]() Ca sa nu mai zic de Powerpuff Girls (Modjo Jojo era idolu' meu), Scooby Doo, Wacky Races si restu' De cand le-au macelarit astia cu dublarea-n romana nici nu vreau s-aud. Si-au pierdut tot farmecul ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Muttley: 30 Mar 2007, 11:42 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DannyC |
![]()
|
Cand am pus intrebarea nu m-am gandit ca discutia o sa ajunga pana la:
Nooo Deedee, do not push the button!!! You have no ideea what it ... ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Alea cu mosu, baba si cainele erau genialee!
![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
Dar cum "stupid dog, you make me look bad" a devenit "caine prost, ma faci de ras" (fas), nu ramane decat sa dam pe taraf teve si sa-l votam pe becali......
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
deci............
UP! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(DannyC @ 30 Mar 2007, 11:01) O intrebare rapida, pt cultura mea generala de forumist. Stiu ca suna cel putin stupid da io inca nu stiu ce inseamna "up!"-ul ce apare in topicurile de la bursa! ![]() Este modul în care unii useri se aleg cu warn-uri și topicuri șterse! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyC |
![]()
|
M-am prins!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
televizoarele mai noi, primesc semnalul audio pe 2 canale separate... adica ai si romana si engleza... cartoon netork si eurosport sunt si acum in engleza... cel putin in reteaua erdees
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:44 |