Concert Sarah Brightman
![]() ![]() ![]() |
Concert Sarah Brightman
bogdan_o |
![]()
|
||
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|||
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Concertul intr-adevar a fost de nota 20, precum si interpretarea. La coregrafie eu dau 10. A meritat. Chiar daca nu sunt fan Sarrah Brightman concertul mi-a placut in proportie de 90%. restu de 10% au fost comentariile celor din jur din audienta. Si poate .. un pic cam scurt.
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hai sa nu mai ne injuram singuri...
La Sziged la unguri a fost la fel. Budele puteau de turbai, nu erau suficiente, pe jos covor de hartii, sticle, pahare de plastic... Singura initiativa misto au avut-o unii de la berea Dreher: daca aduceai 100 de pahare goale de bere (indiferent de care) primeai moka unu de Dreher. Din pacate berea era infecta asa ca nimeni nu se inghesuia. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
berea si muzica
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Watchful snake |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Peste tot este la fel. M-am nimerit la Frankfurt am Main în 1996, imediat după ce echipa națională de fotbal a Germaniei a cîștigat campionatul mondial. Și dacă ziceți despre nemți că sînt necivilizați... Primăria din Frankfurt a organizat o primire populară pentru ei, în Rathaus Platz (adică piața Primăriei, dar prea se repetă cuvîntul și mă deranjează). Noi trebuia să luăm prînzul într-un restaurant din același loc. Am urmărit de la fereastră cum, după petrecerea populară (cu bere, cu cîrnați, cu muzică pe scenă, cu cîntat pe mese după plecarea echipei de fotbal și a cîntăreților), la sfîrșit, după ce și ultimii petrecăreți au plecat, au venit unii îmbrăcați în uniforme verzi de salubritate. Inutil să vă spun că peste tot erau munți de gunoaie, adică sticle și pahare de plastic, chiștoace, cozoroace de șapcă cu elastic, afișe rupte, hîrtii, etc. Oamenii în verde erau dotați cu utilaje de suflat (pentru hîrtiile mici și chiștoacele de țigări dintre pietre), cu utilaje de măturat, cu utilaje de spălat și după ce au adunat și ultima sticlă de plastic și pahar de unică folosință de pe jos, au curățat și au spălat suprafața aceea pe care fusese petrecerea de nu se mai cunoștea nimic. Municipalitatea sau primăria cînd organizează manifestări din astea trebuie să aibă și mijloacele necesare să facă curățenie după. Am urmărit niște evenimente similare la Paris, în 1998, după un festival rock în stradă. Au făcut curățenie la fel de eficient. Nu pot să spun că românul este mai necivilizat ca alți europeni. Pot să spun, în schimb, că alții sînt mai bine dotați în ceea ce privește utilajele și mai eficienți cînd le mînuiesc. Ar fi interesant să te duci pe acolo după ce se strînge totul să vezi dacă rămîne mizerie după ei. Iar legatul scaunelor cu scotch are o explicație: așa prevăd normele PSI. Sălile de spectacol au scaunele fixate în podea nu pentru că proprietarul sălii nu vrea ca tu să-ți muți scaunul mai în față, ci pentru că dacă izbucnește un incendiu, scaunele nu trebuie să împiedice evacuarea persoanelor. Aici le-au legat cu scotch dar legăturile n-au rezistat și plecarea s-a făcut probabil mai greu. Imaginează-ți ce panică ar fi fost dacă ar fi fost cazul să fiți evacuați de urgență de acolo... |
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
E adevarat ca nu se intampla numai la noi. Dar sa-mi fie cu iertare. La primirea echipei de fotbal si festivalul de la Sziget precum si la un concert rock te astepti la asa ceva. Nu la un concert Sarah Brightman. Daca era festivalul berii si cantau Blondy sau Andreea Balan intelegeam. Da concertul a facut parte dintr-o serie de 2 zile de manifestari culturale dedicate unui public pe care il credeam mai civilizat. Este ca si cum te-ai duce la opera si ai sparge seminte. Repet, te astepti ca lumea sa fie mai civilizata si sa nu vina chiar oricine. Dar asta-i dezavantajul lucrurilor gratis.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:08 |