Ajutor umanitar Sorin
![]() ![]() ![]() |
Ajutor umanitar Sorin
Tibi_ |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|||
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Ce a patit colegul tau?
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Iti scriu de pe foaia oficiala cu diagnosticul pe care sincer nu il inteleg cred ca o sa intreb pe matusa-mea care e medic sa imi explice mai multe zilele astea,deci :
1.Aplazie medulara 2.Pancitopenie severa In schimb pot sa iti spun ca are nevoie de sange in fiecare saptamana mai ales pentru aceia care sunteti din Timisoara(nu stiu daca se poate dona si in alte orase).Si fiindca nu i se poate faceva transplant maduva de la fratele sau trebuie facuta operatia de transplant din strainatate si trebuie maduva de la o banca de organe. aici e diagnosticul complet Diagnostic sorin |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Aici aveti si linkul catre reportajul de la protv Protv
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Ok, o sa incerc sa-l ajut si eu cu niste bani.
Am depus niste bani la un BRD, sper sa ii fie de ajutor si sa stranga suma. Sanatate multa! This post has been edited by guliver: 4 Apr 2007, 14:46 |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Si de la mine ceva.
Si sanatate multa! |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Up.
Topicul mai sta "lipicios" pina la 15.04.2007. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Tibi_ |
![]()
|
Nu am mai postat fiindca am fost plecat la parinti si nu aveam net pe acolo, ma bucur ca unii au donat sper sa se adune mai multi si pentru toti daca nu aveti drum la banca inca sau nu va lasa bugetu sa dati cativa lei sau zeci de lei si vreti sa ajutati altfel informati toti cunoscutii despre cazul lui puteti de exemplu cei care stati pe mess sa va puneti pt 2-3 zile link-ul de la site ca status sau orice alta metoda de genu dar fara SPAM va rog.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
In conformitate cu anuntul, topicul nu mai este "lipicios".
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Tibi_ |
![]()
|
Pe site-ul lui Sorin puteti gasi noi informatii despre starea lui.Mari multumiri celor care au dat o mana de ajutor in orice fel si sper sa-l mai ajute si altii.
Suntem cu tine Sorin! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 15:38 |