o parere va rog..., montare rezervor
![]() ![]() ![]() |
o parere va rog..., montare rezervor
sursa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1989/1397cm
- sv-05-cjl lasa-ma sa invat cum sa invat.....
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Cauta un prieten care sa se priceapa si da-i o bere, cico sau ce bea el ca sa ti-l schimbe. Sau sa te ghideze pe tine daca el nu vrea sa se murdareasca.
E prea mult 500 de mii pt asa ceva. L-ai incurajat tu in vreun fel pe respectivul sa-ti ceara atatia bani. Doar daca n-o fi vreun service de top iar tu mai vrei si factura.O suma mai mult decat rezonabila pt un service de cartier ar fi 200 de mii zic eu... Ca sa intelegi: trebuiesc desfacute 2 furtunase sub masina (tur si retur benzina) si scoase vreo 8 suruburi care fixeaza rezervorul de podeaua portbagajului. Se scoate si arunca vechiul rezervor, se pune cel nou, se monteaza suruburile, se fixeaza si asigura furtunele. Edit: in plus ar mai fi de scos sonda litrometrica din cel vechi si bagat in asta nou. Chestie de 1 min... This post has been edited by Muttley: 4 Apr 2007, 14:15 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
sursa |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 21 March 07 ![]() |
e cam tarziu....e deja la service.....ala incearca sa ma jupeasca....diserra ma duc sa o iua sima targuiesc cu el....ce naiba..mersi mult!!!
|
--------------------
dacia
1310
1989/1397cm
- sv-05-cjl lasa-ma sa invat cum sa invat.....
|
|
renault12gordini |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 4 October 05 ![]() |
un rezervor nou e cam 70-80 rno depinde unde gasesti si de care, ca acum sunt cam multe porcarii pe piata.cel mai bine de la dezmembrari, cauti unul bun , o sa il iei la un pret de nimic daca stii unde sa te duci.
renault 12 gordini |
--------------------
Dacia
1310
- -
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
am luat rezervor nou de uzina cu 93 de lei.mi-a luat cam juma de zi sal scot pe ala vechi si sal montez pe ala nou.la mine in garaj .da ar mai curata pe acolo schimbat racordurile de benzina.50 lei e bine;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ups! In cazul asta imi fac mea culpa pt ce am scris mai sus.
In cazul meu a mers foarte usor, n-am intampinat nici o dificultate. Daca exista si cazuri in care rezervorul se opune, inseamna ca tinichigiul a luat acest scenariu-n calcul cand a fixat pretul. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
eu tocmai ce am facut operatia de scos rezervorul si spalat... in 5 min e jos, in 10 e sus inapoi. ca sa-l scoti iti trebuie asa: bormasina (imprumuta de la un prieten vreo 15 minute), perie de sarma rotativa (din targ, max. 5 lei), si eventual... 5 coliere (2 lei) si un furtun ca cel de la pompa de benzina la carburator (ca sa inlocuiesti cele doua furtunase de la rezervor).
metoda: (se lucreaza si se scoate prin portbagaj!) - daca ai multa benzina (> 5L) in rezervor, o scoti in canistre - daca e plin portbagajul il golesti si scoti si cauciucul ala pe post de covoras - se curata bine de tot capetele de surub de la rezervor (poti duce bormasina inapoi prietenului) - scoti contacte de la sonda litometrica - se scot furtunele de tur si retur (te bagi sub masina si le vei vedea, au 5-10 cm lungime), sunt pe mijloc pe latura de la rezervor dinspre fata masinii - desfaci surburile de la rezervor - scoti busonul de alimentare si cauciucul ala de pe langa el - scoti afara rezervorul la remontare, se face fix invers. si pt maxim 30 de minute de munca nu se merita sa dai la nea gigu de la coltul blocului 50 de lei |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
la mine avea cam 2 kg de mastic de etansare.si pb din cauza timpului si a cat am carat:) s-a intarit ceva gen ciment;)
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
apropo de mastic intarit, asa am crezut si eu... ce pot sa zic... peria rotativa a facut minuni
![]() am curatat si pe langa rezervor si a iesit destul de simplu. masticul in partea dreapta a rezervorului s-a crapat si pana la urma s-a lasat dar nu am avut probleme. |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
ydaniel |
![]()
|
e;) eu l-am ridicat fara flex sau alte obiecte cu motor;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:57 |