releu de incarcare...
![]() ![]() ![]() |
releu de incarcare...
soulraven |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu iti recomand releul postat in scheme electronice finctioneaza ireprosabil la mine pe masina de 7 ani si in plus este si reglabil
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=640882 This post has been edited by bygy007: 4 Apr 2007, 23:53 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
soulraven |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 984 Joined: 25 February 07 From: Campulung Muscel ![]() |
eu il am deja pe cel mentionat mai sus, numai ca vreau si schema de la el, am vazut ca s-au postat multe modele de relee de incarcare, schemele le-am luat si eu, dar tocmai pentru modelul asta nu am...
![]() This post has been edited by soulraven: 5 Apr 2007, 07:20 |
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Daca vrei schema, inseamna ca ceva electronica stii; releul ala si asa e compromis - asa inteleg eu - caz in care as zice sa "scoti" schema de pe cablaj, eu sau altii cum crezi ca am facut?
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
soulraven |
![]()
|
de ce sa fie compromis? daca il depanezi si schimbi piesele arse cu altele de aceeasi valoare si toleranta...de ce este compromis?
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
In momentul de fata, cind nu e bun si nu ai schema, cum se numeste? Defect, compromis, stricat... ca urmare, daca scotind schema de pe imprimat rupi oarece, nu e pierdere asa mare. La asta ma refeream.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
soulraven |
![]()
|
pai..poti sa il repari si fara sa ai schema.....componenta defecta tot aia este nu?schema este un ajutor in plus....
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Vorbim sa ne contrazicem; tu vii si ceri schema iar apoi spui ca n-ai nevoie de ea. Succes.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
|
kasanova11141 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 9 October 06 ![]() |
se poate repara si fara schema.. numna ca aici intra teorie multa de electronica, unde un tranzistor de putere cum ar fi 2n3055 este comandat de un comparator, facut din ceilalti tranzistori, pentru a da bateriei o tensiune mai mare, si anume tensiunea de incarcare atunci cand simte ca tensiunea bateriei scade de un anumit nivel.
asadar.. incearca sa-ti dai seama ce ai defect acolo aplicand teoria, urmareste traseele si vezi ce face fiecare piesa... succer |
--------------------
dacia
1300
1974 berlina
- BR-O1-YZF
|
|
soulraven |
![]()
|
de reparat l-am reparat, si l-am montat deja, eu avand unul electronic cu LM in el, si s-a ars, dar aveam nevoie de schema ca sa vad mai bine tot circuitul.
|
--------------------
Dacia Berlina
1310
1990
- ----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 19:23 |