Bug la add reply, probleme cu quotes
![]() ![]() ![]() |
Bug la add reply, probleme cu quotes
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu zic că nu e bug...E normal, și e util...
Spre exemplu: vreau să postez în "Bula daciotului"...am deschis un tab cu topicul unde a apărut textul pentru bulă, dau QUOTE, deschid în alt tab "bula daciotului", add reply și am textul quotat... De ce ai nevoie să dai QUOTE într-un tab, și să dai QUOTE în al 2-lea tab, înainte de a începe să scrii reply-ul în primul topic... This post has been edited by Catalin Marinarul: 4 Apr 2007, 20:09 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da, m-am gandit si la asta, dar totusi il consider....bug
![]() Nu am nevoie sa urmez neaparat procedura asta, dar mi s-a intamplat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Stai putin ca nu inteleg. De ce ti se pare inadmisibil ? Daca apesi QUOTE topicul iti va veni in formularul de postare, mi se pare foarte normal, nu e absolut nici un bug. Cand "Multiple Quoting" a fost introdus la Invision, am sarit in sus, mi se pare una din cele mai utile chestii puse pe un forum, pentru ca eu inainte faceam cate un quote si apoi imi editam postul ca sa adaug.
Deci, nu e BUG, e o functie foarte tare a forumului. Daca nu vrei sa-ti apara, nu apasa butonul QUOTE. Daca apesi si apoi nu vrei sa-l mai gasesti, mai apasa odata si-l vei dezactiva. Asta e ca si cum ai spune "Trag frana de mana in curba la 100 km/h si masina imi fuge. E INADMISIBIL !!!". Daca apesi QUOTE e normal sa-ti apara... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(A l e x @ 4 Apr 2007, 21:57) ![]() Oricum, pe mine ma seaca. Accept si argumentele voastre, dar pe mine tot ma seaca. Il vad totusi ca un bug, pentru ca nu am control la treaba asta. De fapt....poate scapa de sub control. E faina functia asta de Multiple Quoting, dar este PROST implementata. This post has been edited by driverx: 4 Apr 2007, 21:02 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Nu mi se pare Bug deloc.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai nu e...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nu avusesem niciodata pana acum nevoia sa dau citate din mai multe topicuri, dar a fost foarte buna treaba pentru 9 topicuri diferite. merci driverx.
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Lumea da frecvent citate din alte topicuri la "Bula daciotului"...
Mie mi se pare f. utila functia |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:09 |