Casco Logan Ambition, am nevoie de niste lamuriri
![]() ![]() ![]() |
Casco Logan Ambition, am nevoie de niste lamuriri
Dorubarg |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca "noul" agent nu e "user-friendly" nu stiu ce mai cauti la el. Daca preferi BCR Asigurari sunt destui alti agenti si brokeri. Nu sta sa iti pierzi vremea cu un agent nedispus sa te lamureasca. Gandeste-te ca daca acum, cand mergi sa ii dai bani, nu este dispus sa iti acorde atentia necesara, ce pretentii ai putea avea cand, Doamne fereste!, vei merge sa ii ceri un sfat in caz de dauna.
Pe scurt: citeste in ghidul casco, am scris acolo de ce creste si de ce scade prima de asigurare; "devalorizarea" cu 10% in primul an este perfect normala, toti asiguratorii pe care ii stiu eu folosesc exact aceasta valoare. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
multumesc mult, o sa incerc sa caut alt agent.
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Incearca si alti asiguratori (firme), pentru ca unii ofera acoperire si pentru vandalism si transportul gratuit al masinii in caz de accident nasol. De asemenea difera si valoarea asigurata.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
De BCR Asigurari am auzit numai lucruri rele. Incearca si alte firme.
Editat de Moderator: Va rog nu mai faceti afirmatii "de rau" nejustificate. Astfel de afirmatii nu sunt interzise, ci doar trebuie insotite de expunerea cazului (cazurilor) ce au generat aceasta opinie. This post has been edited by Tudor: 6 Apr 2007, 11:31 |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
Dorubarg |
![]()
|
as fi dorit BCR Asigurari pentru ca tot la ei am avut si anul trecut si as beneficia de o reducere (datorita faptului ca nu am avut evenimente nedorite)
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 12:48 |