TRONCANIT, PLANETARE
![]() ![]() ![]() |
TRONCANIT, PLANETARE
kat |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 30 March 07 From: Ploiesti PH ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
2016
|
|||
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Mertia rectificate ... nu stiu cat este o planetara pentru DSN ... dar la Nova una rectivicata este 150 ron si noua vre-o 360 ron ... rectificare facuta in tunari ... la recoplanetare parca ...
|
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
cat ai mers cu ele dupa reconditionare? presupun ca sunt ok, nu? Ca ma bate si pe mine un gand spre Tunari
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
chz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 26 September 05 ![]() |
Atentie la rectificare, caci nu toti "meseriasii" stiu ce fac! Eu am patit-o pe "propria planetara", care dupa rectificare m-a tinut vreo 400 km si a inceput sa bata mai tare ca inainte. Acum le-am schimbat pe amandoua cu unele fabricate in EU (asa scria pe cutie) si deocamdata nu bat. Am facut cu ele DOAR 2500 km!!!
|
--------------------
dacia
super nova clima
- CHZ Cine se scoala de dimineata, ii vede pe ceilalti dormind.............
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
am 4000km dupa rectificare... inca nu bate nimic
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit cei din Tunari lucreaza super calumea si iti ofera garantie 3 ani in conditiile in care preturile sunt la jumatate din unele noi.
Am schimbat pe mai multe masini iar pe cei care i-am trimis si au facut schimbul au fost super incantati. MERITA TOTI BANII |
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
in Tunari eu le-am schimbat de 3 ori, in garantie.
mai mult de 6 luni nu m-au tinut. Acum am pus d-ale cu bile. Deci, cred ca tine de noroc ca ei i-ti pun reconditionate din stoc nu tot pe ale tale si te poti alege cu unele mult mai terminate care o peroada tin, dar...noroc! |
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Cum azi am avut liber, iar salariul mi-a intrat de vineri, am dat o fuga pana in Tunari si am rezolvat problema
Cost 160 RON, in care intra si montajul. grantie 1 an, cu rugamintea de a verifica periodic burdufele. Alea cu bile la 280 RON ziceau ca sunt noi. Intrebare ca eu am fost mai tolomac si am uitat sa ma interesez : unde sunt produse si de catre cine? This post has been edited by Diac: 10 Apr 2007, 15:38 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
kat |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 30 March 07 From: Ploiesti PH ![]() |
Salut
Va multumesc pentru sfaturi. Cred ca o sa ma duc sa le rectific foarte curand. Poate am ceva noroc si or sa ma tina mai mult de 6 luni . Bafta si "sa ne mearga...... planetarele". |
--------------------
Renault
Megane IV
2016
|
|
ciprianeagu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 20 March 07 ![]() |
Pai e normal sa bata prima aia din dreapta, ca atunci cand te inscrii intr-o intersectie in stanga, ii dai talpa, in dreapta o iei usurel...am auzit ca cica ar exista unele made in Turkie, la vreo 150 ron/buc, bunicele. De uzina bat spre 400 ron.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
petronelluigi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 September 06 ![]() |
am reconditionat-o pe cea stanga...problemele au aparut dupa ce s-a taiat burduful de origine.s-a intamplat prin noiembrie.m-a costat 45 ron pt ca era la urgenta.....de preturi de Braila.am facut vreo 7000km si inca nimic, si , la sfatul meseriasului am cumparat burduf de 5ron,asa mi-a zis. demontarea ,montarea planetarei am facut-o singur
|
--------------------
ex - dacia
supernova
2002 clima
- IL-**-***
|
|
mihai0070 |
![]()
|
![]() NOVA Gt , 1997 Group: Members Posts: 2.752 Joined: 5 July 06 From: Bucuresti ![]() |
te tin mult planetarele din tunari ... la merlina le-am rectificat acum 5 ani si inca mai merg si au implinit 60.000 pe drumurile patriei la nova le am cam de un an si nu fac nimic merg Garantia este de 18 luni la nova
![]() |
--------------------
Dacia Nova LPG
Benzina
1997 GT Rosu 1600cc
- 1-B-5550
|
|
Diac |
![]()
|
mie mi-au dat doar un an, poate la supernova se uzeaza mai repede
![]() |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Pentru cei interesati am eu de vanzare o planetara drapta de solenza/supernova cu 1.5 mil. Detalii la Bursa sau la 0726710853
|
--------------------
renault
espace
2.2
- bulgariax4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 17:14 |