scartait la o roata in fata, de unde...?!?
![]() ![]() ![]() |
scartait la o roata in fata, de unde...?!?
toto |
![]()
|
||
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Honda
CIVIC
5D 1.8 Sport M/T - '07 romania, frumoasa tara...pacat ca e locuita...
|
|||
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
scartaitu la rotile pe fata poate fi de la umerii discurilor de frana,am patit-o si eu.uita-te daca au umeri discurile de frana si daca au pileste-i putin.
iar despre jocul volanului,am patit-o si pe asta.la mine era de la faptul ca nu erau stranse bine suruburile la o roata. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
toto |
![]()
|
![]() Destul de fost membru Group: Members Posts: 432 Joined: 26 April 04 From: Bucuresti ![]() |
sorry...dar nu inteleg cum ma ajuta linku-ul...?!?
placutele (de origine) nu le-am schimbat eu, ci in service la revizie eu intrebam daca sa verific ceva anume (sigurante etc) care in lipsa (stiti din experienta) produc simptomele "mele"... daca este de la umeri, de ce atunci cand rotesc un pic volanul (cateva grade) nu mai scartaie...?!? |
--------------------
Honda
CIVIC
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
La acel link gasesti si problema cu fluieratul pe care o ai si tu.
Cum zicea si cata87, micsorarea acelui umar te va scapa de zgomot. Tot la acel link gasesti ce trebuie sa faci - cum dai umarul jos. Cand dai de volan un pic, pozitia placutei se schimba foarte putin si atunci nu mai vine in contactul acesta usor cu discul - deci fluieratul dispare. La fel, cand apesi putin pedala de frana, placuta e usor apropiata de disc si nu mai fluiera. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
toto |
![]()
|
nu inteleg cum se schimba pozitia cand iau de volan pt ca ansamblul se misca cu totul...!?!
sunt circumspect, dar o sa va dau prioritate si o sa cercetez... ![]() sper ca zgomotul sa fi produs si ceva efecte vizuale si sa descopar unde a avut loc contactul... merci |
--------------------
Honda
CIVIC
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
ai citit partea asta ?
"Apoi folositi o panza de bonfaier ca sa radeti acel umar al discului ce s-a format datorita uzurii. Intrucat masina e pe liber atunci puteti roti cu mana acest disc. Aceeasi operatiune se executa si pe interior si pe exterior. Daca nu faceti aceasta operatiune atunci s-ar putea sa se intample fenomenul prin care apare un suierat in timpul mersului." si uita-te la poza aferenta textului si vezi marginea exteriara a discului care trebuie pilita. sper sa intelegi. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 13:13 |