LICHID DE FRANA, NEGRU
![]() ![]() ![]() |
LICHID DE FRANA, NEGRU
kat |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 30 March 07 From: Ploiesti PH ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV
2016
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Recomand magazinul de piese auto de origine de pe Găgeni...
SC Tel-George Junior SRL, str. Găgeni nr. 59 This post has been edited by Catalin Marinarul: 12 Apr 2007, 21:27 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
kat |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 30 March 07 From: Ploiesti PH ![]() |
Cum se numeste?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2016
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
gheorge grigore cantacuzino, fostul 23 august (de la pisica alba si pana la paltinis) e plin de magazine pentru dacia, mai ai service-ul IPSO dar e mai scumput.
|
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
QUOTE(kat @ 12 Apr 2007, 22:41) Intentionez sa schimb toate garniturile si lichidul din instalatia de franare. Garniturile nu se pot schimba - nu se gasesc separat. Se schimba ansamblul cu totul. Lichidul se schimba simplu... dar mizeria ramane. Eu am schimbat lichidul de 2 or pana acum (are 5 ani), schimbat la 2 si la 4. Se inchide la culoare aproape intr-o luna. La 5 ani, mi-au picat 2 cilindri de frana + repartitor. Garnituri nu am gasit. |
-------------------- |
|
26WRR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 21 February 06 ![]() |
La Marcile de prestigiu se schimba lichidul de frana obligatoriu la 2 ani.
Orice lichid de frana are un termen de expirare.Prin simpla inlocuire ai sa rezolvi prbl. |
--------------------
Cielo
GLE
- 26WRR
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Salutare.Am si eu o problema legata de frane.Sper sa nu fiu offtopic.
Acum cand s-a incalzit afara daca merg in afara mai mult mi se infraneaza pe fata la prima frana care o pun. Am patit asta anul trecut si am fost in service si am facut o aerisire si nu s-a mai infranat o perioada. Acum vad ca inceput din nou. Precizez ca jantele pe fata se incing ca dracu. Ce imi recomandati sa fac??? multumesc |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
ZaiR |
![]()
|
![]() Against the System Group: Members Posts: 345 Joined: 7 January 04 From: Bucuresti ![]() |
sa schimbi garniturile pistonaselor din etrieri..se distrug, intra apa si ruginesc ramanand blocati.
|
--------------------
DUCATI
900 SuperSport
2003
- este!
|
|
Stefan_B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 16 July 02 ![]() |
QUOTE(ZaiR @ 20 Apr 2007, 18:29) sa schimbi garniturile pistonaselor din etrieri..se distrug, intra apa si ruginesc ramanand blocati. NU se gasesc garnituri separat. Cred ca in cazul asta (e off-topic) ai ceva mizerie in pompa sau in etrier. Trebuie demontat si vazut care e problema - se mai poate sa ramana etrierul cu totul blocat (gripat pe suportul de etrier). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:51 |