tunning spoiler
![]() ![]() ![]() |
tunning spoiler
Alin Calu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pai daca esti baietas d-ala dur, jmecher da jmecher, o sa-ti iei "buze" din alea bengoase din fibra de sticla reciclata de se gasesc in tirg la 150 k lei bucata, diferite modele (cu GTI pe ele sau fara)
insa daca vrei sa investesti ceva banuti si vrei sa iasa ceva artistic, cu bun gust, treci pe la bunul nostru prieten rieger pt spoilere si praguri, prin vitan pentru eleroane (italienesti, simple sau duble, reglabile aprox 200 euri buc), pe la mine pt un volan, schimbator, pedale, huse momo, o instalatie de lumini prin si pe sub masina (tot la mine) si o instalatie audio bine studiata...tot la mine :!: :!: mie unul sa nu-mi arati vreun spoiler cu adaos de bmw m5 prins cu nituri si finisat cu lopata ca fac alergie!!!!!!! :shock: :shock: |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
djonexx |
![]()
|
Dupa 4.5 ani de DSN Group: Members Posts: 86 Joined: 21 November 02 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Ford Focus
Trend CL Wagon
2006
- CJ-11-NEC Ford Focus Trend CL 1.6 tdci 110 cp
Dacia Supernova Clima 2002 |
|
djonexx |
![]()
|
Dupa 4.5 ani de DSN Group: Members Posts: 86 Joined: 21 November 02 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Ford Focus
Trend CL Wagon
2006
- CJ-11-NEC Ford Focus Trend CL 1.6 tdci 110 cp
Dacia Supernova Clima 2002 |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cunoastem de mult aceste treburi
asa zic si eu tuning de valoare |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
jok3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 July 04 ![]() |
deci Alin Calu ... nu stiu cum sa zic ... n-ai vazut bine masina cred. merge un tuning de ti se face de 5 stele smile.gif si nu neaparat trebe sa te duci la rigger sunt si altii la care nu le platesti firma
|
--------------------
DACIA
1310
1997 / 1.6l / dublucorp
- B XX XRX :) zambeste ca maine va fi mai rau :)
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
pai e super tare pustiu! si are doar 14 ani
care o sa fie primu sa faca asta din masina va fi cel mai tare...asta avand in vedere ca doar cauciucurile si jentile costa vro 8000 euroi si mai tree spoilerele alea meseriase, eleronul, modificata garda la sol si mai trebe si ceva pe la motor ca sa si mearga cum arata + ceva la interior ca nu poate ramane standard inauntru, macar panourile usilor trebuie schimbate laugh.gif si niste poze mai avansate in procesu de productie, pacat ca nu i-o ma tras si interior sad.gif http://img15.exs.cx/img15/4718/30f_.jpg http://img15.exs.cx/img15/3381/30b_.jpg tineti minte cum il cheama, si sa nu-i mai fure nimeni creatia cum a facut unu mai demult tot pe-aici, unu care chiar ii e vecin :twisted: ----- Modificat de moderator: am lasat doar link-urile la poze, deoarece sint prea mari si la cei cu trafic redus nu sint recomandate. Cei ce vor sa le vada, acceseaza link-urile. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
Sper ca merge
Attached thumbnail(s) 83256677872504a951af_512_283_.jpg ( Size: 46.27k ) Number of downloads: 221 83256513347aa6699c63_512_283_.jpg ( Size: 66.63k ) Number of downloads: 145 83256239fa55fdd11c12_512_282_.jpg ( Size: 19.05k ) Number of downloads: 148 |
-------------------- Kox
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Sau asa:LOGAN.jpg
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai astea sunt pozele la care dadusem eu link catre site-ul gsp. M-am ferit sa le iau din motive de copyright. Parerea mea e ca sunt supermeseriasi desenatorii. Poza cu masina de politie si cea cu masina la standuri mi se par geniale.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
de acord cu Ake --> doar ca cea care mi se pare cea mai fantezista e cea cu podul Golden Gate...americanii nu vor cumpara nimic european decat daca scrie Ferrari pe el sau prinde 250 km/h in 15 secunde
intrebati un american de Renault si n-o sa stie ce e aia...poate daca ajungem prin zone cu mai putin acces la informatii nu vor stii nici macar ce e aia Mercedes dar poate sunt putin subiectiv aici, dar asta e parerea mea :wink: oricum super faine pozele...si asta de pe automotorclub...imi plac reflexiile alea :shock: |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
tazzz, Renault a vindut destul de mult in SUA! Casimpla informatie: R 21 si R Nevada s-au vindut in state sub numele de Renault Medallion.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
da, 2 bucati pe an !
si renaul fuego era special facut pt piata din sua si au luat-o in manutza ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
da...sunt cam fanteziste tuning-urile.in rest arata bine. ca idee va dati seama ca nu poti merge cu asa ceva pe strazile iubitei patrii,nu?
astept sa vad acum logan cu sigla de BMW,mertz si altele smile.gif |
-------------------- null
|
|
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
My god! Mi-a venit in minte cum ar arata un Logan cu milieuri si peste de sticla in spate....Mi s-a facut pielea gaina. |
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4
|
|||
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
aaa....bai nene dar de ce nu pune nimeni emblema de Oltcit sau Trabant pe Logan?Totusi ar fi ceva nou,nu?
|
|
|
SYL |
![]()
|
||
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Trabantul are empbema? Cum naiba arata aia? |
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
irina LOGAN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 June 04 ![]() |
era ceva ca un S intr-un cerc parca!
|
--------------------
Peugeot
406 hdi hdi/2 litri/110 cp
|
|
vad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
da...o aseamea ne masina...daca ii dai emblemele jos nici nu stii ce este...poate fi usor confundata cu marici de elita...
|
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
lasati battranul trabant in pace!ala e de domeniul super trecutului.
acum avem lgn si treaba noastra e sa vedem cum o putem aranja. dupa cum am vazut aici, si dupa cum mi-au attras altii atentia (si le multumesc ca au facut-o) lgn merge super tunat. cel putin in poze arata beton.vorba lu' tazzz:carea si-o facre primul asa e cel mai tare. cel mai mult mi-a placut mie prima poza cu lgn, aia in care masina e rosie, cu tribale. :roll: |
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
yonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 June 04 From: Cluj ![]() |
:wink:
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- CJ18xxx
|
|
echosektor |
![]()
|
||
iti dai seama ca nu poti merge cu aia,nu? daca este sa ti-o faci, o tii in garaj si vii cu ea in brate la intalnire sa o vedem si noi smile.gif mie loganul ca design mi se pare o mare mare porcarie.e o combinatie de clio si megane sedane si cu altele... are farurile pe spate lunguietze si urate,din lateral se vede inalta si patratzoasa....in fata grila aia parca e prea mare. |
||
|
|||
Alin Calu |
![]()
|
asa e nu poti merge cu ia pe strazile noastre, da' mie imi place cum arata.
|
--------------------
Audi
A 4
2005
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Deja e topic de birfe, asa ca se muta acolo :mrgreen:
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
echosektor |
![]()
|
s-a mutat acolo smile.gif
|
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
chiar este acolo ...
ups ... aici. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 12:17 |