Cer ajutor
![]() ![]() ![]() |
Cer ajutor
deliric |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 5 February 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagen012.jpg ( Size: 133.62k ) Number of downloads: 239 Imagen014.jpg ( Size: 122.1k ) Number of downloads: 156 Imagen016.jpg ( Size: 100.19k ) Number of downloads: 133 |
||
--------------------
DACIA
GOLAN
2007 1.6 Preferance
- PH 85 MOL
|
|||
deliric |
![]()
|
nimeni nici un sfat?
|
--------------------
DACIA
GOLAN
2007 1.6 Preferance
- PH 85 MOL
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
arata bine, dar gumele sunt un pic mai inalte decit ar trebui... se potrivesc insa va trebui sa ai grija la incarcaturi si la gropi. poate cu timpul vei schimba gumele
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
deliric |
![]()
|
Dsign crezi k se potrivesc jantele la logan? iar in legatura cu gumele daca erau pe 45mm era perfect dar asta e...
|
--------------------
DACIA
GOLAN
2007 1.6 Preferance
- PH 85 MOL
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu mai sta pe ganduri daca nu iti plac eu is primu care ma ofer sa le cumpar:)))
la final cu transport+genti cati bani lasi??? un mesaj pe PM . This post has been edited by sebi4fc: 17 Apr 2007, 22:33 |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
deliric |
![]()
|
sebi4fc frate nu e vorba k nu imi plac ba din contra dar nu stiu sigur daca se potrivesc maine cobor la masina si masor distanta intre prezoane si diametrul cercului dintre prezoane sa fiu sigur k merg sa nu ma trezesk k le cumpar si apoi...
|
--------------------
DACIA
GOLAN
2007 1.6 Preferance
- PH 85 MOL
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
deliric, te rog nu mai scrie ca pe mirc
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
deliric |
![]()
|
adip ok
|
--------------------
DACIA
GOLAN
2007 1.6 Preferance
- PH 85 MOL
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate imi dau eu seama sunt ok... am vazut pe Logan 205/45 R17, si fiind destul de inalt, cred ca incape si /50. Totusi te va deranja usor la mers, pentru ca ai motorul de 75 cp... si ar trebui sa mergi la service sa iti programezi noile dimensiuni in calculator, ca sa ai viteza (aproximativ) reala pe bord ca de nu te prinde radaru
![]() ![]() Bafta |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
deliric |
![]()
|
sa le trec in talon n'am cum o sa merg asa cu ele ma prinde asta e imi ridica talonu + amenda si imi pun si io rotile de 15" ca sa'l recuperez si apoi iar....... iar cu kilometrajul tin si io cont cei 2km/h la radar bafta
|
--------------------
DACIA
GOLAN
2007 1.6 Preferance
- PH 85 MOL
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
tati, ai cerut ajutor, ti l-am oferit... chiar daca ai deschis un topic nou (si nu trebuia)
jantele de Logan au prindere 4x100 am vazut roti de 215/45/17" deci se potrivesc si 205/50/17" |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
alinakes |
![]()
|
X Group: Members Posts: 341 Joined: 24 March 06 From: X ![]() |
Exista un ditamai topicul despre cauciucuri !
http://www.daciaclub.ro/Pneuri-Logan-page-23-t8061-s660.html am atasat si un link unde gasesti un calculator pentru dimensiunea cauciucurilor ce se mai pot monta si nu este singur , prin topicul respectiv mai gasesti si adrese de internet unde poti face acest calcul ! |
--------------------
X
X
X
- X
|
|
deliric |
![]()
|
bine "tati" am inteles si va multumesc se poate inchide
|
--------------------
DACIA
GOLAN
2007 1.6 Preferance
- PH 85 MOL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:54 |