Cata precizie
![]() ![]() ![]() |
Cata precizie
ionut16031987 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 263 Joined: 29 May 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00004.JPG ( Size: 70.9k ) Number of downloads: 259 DSC00005.JPG ( Size: 92.79k ) Number of downloads: 300 |
||
--------------------
dacia
preference/ dacia 1310 tlx
2005 1.4 mpi,/ 1989
- IF 01 ???
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Trebuia sa postezi aici ( http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...10entry878904 ) , sau la sectiunea "1 Banc" ....
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nici precizie nici stres ... pur si simplu a dat inainte usor pana a simtit ca a atins peretele.
|
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
yo pot sa fac asta si cu masinile vecinilor....
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dacă ai face așa și cu a mea ...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!"
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
si care e chestia? eu parchez la 2 cm de zidul de la firma unde lucrez... si asta zilnic...
![]() Suma respectelor, Alydor. |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu e precizie, asa fac si eu, mai ales in garaj, o las incet pana "face poc" adica se opreste, de ani de zile nu se cunoaste nici un semn pe masca.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Numai la noi e prostia asta cu "sa nu-mi atingi masina nici cu o zambila". Sa vedeti in afara cum dai si ii impingi pe aia din fata si din spate sa poti sa iesi din parcare, pt ca ti-ai gasit masina inghesuita cu 5 cm in fata si 5 in spate. Evident, aia au bunul simt si daca nu e strada in panta n-o lasa in viteza si nici cu frana trasa.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In Paris este mare veselie ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cica in Roma e mai mare..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
In Roma e veselie mare cu parcarile. Am ras cu lacrimi cand l-am vazut pe unul ca vrea sa bage masina intr-un spatiu cu vreo 20cm mai mare ca masina lui.
Solutia gasita de sofer a fost impingerea usoara a unui A8 care la randul lui a zgaltait inca vreo 4 masini in spate ![]() ![]() Adevarul e ca la banii nostrii te cam doare sufletul sa faci asa ceva cu masina dar acolo rar vezi una neatinsa. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
lasa mai ca si aia dincolo is deplasati. Daca vedeti cat de barbar parcheaza masinile si cum lovesc celelalte masini te doare sufletul. Eu zic ca e aglomeratie da nici nu exagerezi. Special am lasat masina in paris scoasa din viteza si cand am venit un golf 5 plus parcat pe spoilerul meu. Mi-a tras o zgarietura de toata frumusetea pe masina proaspat cumparata chiar deasupra numarului. Din fericite in spate era ok nu era zgariata. Si cum eram plin de draci l-am ajutat si eu. Dupa ce am scos cu greu laguna si i-am tras cateva zgarieturi cu cheia i-am indoit ambele aripi spate partea de metal si apoi am plecat. Eu nu zic sa nu impingi sa intri da nu sa ii zgarii masina in disperare... efectiv nu e sarita numai vopseaua si si adancit un pci spoilerul. Cum din franta nu am luat numai asigurare rca acuma tre sa o repar pe banii mei.... Asta tine de cat de tarani is, in rennes nu vezi pe nimeni sa faca asa in germania la fel in paris ciobaneala maxima.
This post has been edited by ViperRS: 18 Apr 2007, 13:27 |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot in Italia, un nene care s-a trezit cu un scooter lipit de botul masinii si de fundul masinii din fata si-a dat jos haina de la costum, si-a suflecat manecile, a impins scooter-ul pe trotuar, a scos masina si a mutat scooter-ul la loc, in doar 5 minute, se vedea ca are experienta
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(ViperRS @ 18 Apr 2007, 13:25) lasa mai ca si aia dincolo is deplasati. Daca vedeti cat de barbar parcheaza masinile si cum lovesc celelalte masini te doare sufletul. Eu zic ca e aglomeratie da nici nu exagerezi. Special am lasat masina in paris scoasa din viteza si cand am venit un golf 5 plus parcat pe spoilerul meu. Mi-a tras o zgarietura de toata frumusetea pe masina proaspat cumparata chiar deasupra numarului. Din fericite in spate era ok nu era zgariata. Si cum eram plin de draci l-am ajutat si eu. Dupa ce am scos cu greu laguna si i-am tras cateva zgarieturi cu cheia i-am indoit ambele aripi spate partea de metal si apoi am plecat. Eu nu zic sa nu impingi sa intri da nu sa ii zgarii masina in disperare... efectiv nu e sarita numai vopseaua si si adancit un pci spoilerul. Cum din franta nu am luat numai asigurare rca acuma tre sa o repar pe banii mei.... Asta tine de cat de tarani is, in rennes nu vezi pe nimeni sa faca asa in germania la fel in paris ciobaneala maxima. Si n-ai avut si o bota sa-i faci praf si geamurile ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
mai nu
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Pai Loganul de Viteza se parcheaza greu
![]() |
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
Azi un pupic, maine altul, peste cateva zile o sa se urce peste alte masini..
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Eu nu ma supar , daca imi dai un pupic , chiar imi place
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:53 |