Taxa pe casatorie !
![]() ![]() ![]() |
Taxa pe casatorie !
SiloS |
![]()
|
||
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|||
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
daca era 1 aprilie mai intelegeam, da asa....
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Este cea mai aberanta prostie citita vreodata...mai trebuie sa ne puna taxa pe oxigenul respirat, si sa ne puna un agent dintr-asta sa numere respiratiile...Totusi nu cred asemenea lucru...
Dar daca se va aplica atunci pe respectivul agent l-as :impuscat: :twisted: Oricum....pentru casatorie te costa la Primarie in jur de 800k lei...fara examenele medicale, fotograf si alte alea...este taxa lor... PS...ca o comparatie...pentru divort cu intelegere amiabila, te costa 500k lei... :twisted: |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Asta e o aberatie extraordinara !!!!!. Dar Eu ii cred in stare de orice pe astia de la Finante...
Eu stiu ca la majoritatea nuntilor iesi in pierdere, sau castigi extrem de putin. In ziua de azi sunt din ce in ce mai putini cei care fac petrecere la nunta ca sa adune bani. Acuma din experienta personala...Intamplarea a facut ca multe din rudele sotiei sa lucreze la aceeasi fabrica, si anume una de portelan, drept care la nunta am primit 18 seturi de farfurii aproape identice. Cum mie nu-mi place sa mananc din farfurii de portelan toate zac intr-un garaj la tara. Sunt dator cu 41,4 farfurii Ministerului de Finante. Astept sa ma contacteze sa le ia. Later edit : Am uitat . Inspectorii M.F. sunt invitati sa ridice: -0,38 plapumi -0,19 aspirator -0,57 diverse bibelouri, incluzand coada unui extraordinar peste sticla. plus ca: Astept sa-mi vireze in cont cca 190$ impozit la cca -1000$ "castigati" la nunta |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ake, si invitatii au platit farfuriile alea, s-au le-au "luat" :twisted: :mrgreen:
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pai daca scazi si cheltuielile cu nunta, atunci cred ca statul e dator la tine....ca exemplu:
Cheltuieli nunta aprox 50M lei..Daru' la nunta 40M lei...Profit = -10M 19% din -10M = -1.9M ...deci ??? Ce ziceti de chestia asta domnilor guvernanti??? O nunta este motiv de bucurie (poate...ca dupa aia...vezi tu) ci nu de afacere! Nu se scot bani din chestia asta! Si asta o spun din experienta...totul a fost fix pe fix...si a iesit bine ptr. ca toti s-au simtit bine si au fost toti prietenii si rudele la un loc... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Ake |
![]()
|
||
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
no comment !. Tu ce zici? |
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4
|
|||
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
.....NO COMMENT..... :shock: :shock: :shock: adicatelea....neste cretini!!! :!: :!: :!:
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
Ce vaca sunt, am uitat sa platesc impozitul pe darul de la nunta!!!!!!!!!!!!!!!!!! ohmy.gif
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Banuiesc ca - pentru a fi treaba si mai buna - o sa-l ceara si retroactiv....pe ultimii 25 de ani....!!!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Ake |
![]()
|
||
Domu Slider: Varianta 1 -n-ai citit decat ultimul post si atunci cand spui cretini te referi la onor M Finante si e OK varianta 2 - ai citit tot si atunci te referi la rudele mele ceea ce nu mi se pare normal. |
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4
|
|||
Slider |
![]()
|
Phiii Domnule Ake da' cum ti-a trecut asa ceva prin cap? Nu-mi sta in caracter sa jignesc oamenii!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Ake |
![]()
|
cum ar fi sa vedem peste cateva luni la anunturi de mica publicitate ceva de genul
"" Consilier financiar nunti si botezuri?"" sau titlu de ziar in 2007."" Guvermul PSD ia masuri populiste. din 2008 reduceri la impozitele pe nunti pentru elevi si pensionari"" sau "Imprimeria Nationala, dupa bonurile de masa si bonurile de sanatate, propune acordarea de bonuri de tacam" |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dar voi nu va ganditi ca daca va casatoriti dupa aia ii cereti Guvernului si casa, si serviciu daca nu il (mai) aveti. Mai faceti si vreun copil, 2 si vreti conditii pentru ei, trebuie sa cheltuiasa statul cu ei pentru educatie, sanatate etc! Daca sunteti casatoriti si unul din soti moare, celalt poate primi pensie de urmas.
Asa ca e trebuie descurajate casatoriile! |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Poza, musai, ca n-o sa mai vedeti alta data o fata zicand asta laugh.gif 8) |
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai dar inspectorul ala e si el om. Aia bateau campii c-o sa bea numai apa min toata seara si-o sa manace un senvis. Da de unde, cunoscand traditiile milenare ale poporului roman, sa vedeti ce-or sa se imbuibe aia ca niste cisterne, plus probabil or sa primeasca una suta para la sfarsit, si gata, declara ca tinerii n-au primit nimic in plus peste meniu (ca zice acolo ca e vorba de profit, nu de venit).
PS. Glumesc desigur, daca mi s-ar intampla mie i-as pune ciocolax in cafea sa stea toata noaptea pe buda. Oricum cretinatate mai mare ca asta, mai rar ti-e dat sa auzi. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
Ake |
![]()
|
||
1. Pai nu e gluma, ai perfecta dreptate, asa o sa se intample 100% 2. Din pacte tre' sa-i dai si ceva de mancare, ca nu poti sa-i dai ciocolax pe burta goala.. |
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4
|
|||
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Klar ! Nu ma mai casatoresc !
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Si de ce m-ar mira. In nu-stiu-ce localitate s-a pus impozit pe mers. Cica facusera drumurile si daca mergeau oamenii le deteriorau asa ca au bagat impozit. Normal ar fi sa fie diferentiat pe greutate si sex. Ca asa un pusti de 10 ani si 40 de kg incalta in adidasi face mai putin rau asfaltului decat o tipa de 30 de ani, 90 kg si tocuri. E? laugh.gif
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
echosektor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 177 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
pai atunci exista o solutie: sa invatam sa zburam ....sau sa ocolim pe camp smile.gif
|
-------------------- null
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie taxa si pe orgasm, ne ingaduim aceasta fericire doar datorita guvernantilor care vegheaza la linistea si confortul nostru moral, nuuuu ?
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
BRRRRRRR ... nu vreau sa imi imaginez cum arata o asemenea "tipa" smile.gif ... On Topic: E cea mai mare idiotenie care am putut sa o aud in ultimul timp sad.gif. De ce oare guvernul, ca sa "revigoreze un buget slabit" , nu isi micsoreaza salriile si asa umflate ?. Cred ca ar iesi bani frumosi de acolo. Oricum toti parlamentarii si senatorii sunt oameni cu averi considerabile si nu cred ca stau ei saracii in salariul bugetar :vmad: . Anyway .. eu am scapat sa platesc acei 19% la nunta pentru ca am facut-o in 2000 smile.gif .. dar chiar si asa .. daca se impoziteaza PROFITUL, ar fi trebui sa dau la stat cca 500Klei .. caci atat ar insemna 19% din profit :roll: |
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Ake |
![]()
|
||
Pai atunci doamnele n-o sa-l mai mimeze, ca le taxeaza inspectoru' |
||
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4
|
|||
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
..stau si ma gandesc la detaliile tehnice ale 'implementarii' solutiei:
- cum o sa te faca sa le spui la ce restaurant tii masa ? Si daca le spui ca nu faci ? - ce te impiedica sa te intalnesti inca o data cu invitatii dupa nunta, sau sa le spui sa-ti trimita banii cu mandat postal ? - sau daca iti faci nunta iarna sa-l tii pe ala la usa restaurantului zgariind in geam ? etc.. Oricum, mintea mea aia putina nu poate sa conceapa ca stirea asta sa fie 'pe bune'. :shock: |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Si daca cineva face nunta pe proprietatea sa, ce vor face, vor intra fara acordul proprietarului?
Mi se pare o extrem de mare aberatie. Nimeni nu poate controla cat s-a primit intr-adevar la o nunta sau botez. E doar un proiect fara logica. Citeam in ultimul raport al Bancii Mondiale ca Romania este tara cu fiscalitatea cea mai ridicata si cea mai slaba rata de colectare a impozitelor. In loc sa introduca noi impozite sau sa le mareasca pe cele actuale, mai bine le-ar colecta pe cele actuale. Credca valoare datoriilor sterse de Guvern-unele chiar de la oameni ce se falesc cu bogatia lor- in ultimii 4 ani inseamna mult mai mult decat toate darurile primite la nunti si botezuri. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Stii care-i faza? Un bou ca mine isi plateste impozitul, sta cu salariul intreg in cartea de munca, etc. Eu dpdv al lor sunt pierdut, nu o sa-i votez nici sa am de ales intre Nastase si Scaraotzchi. Clar. Vecinul prapadit de langa mine in schimb e usor de momit. E in culmea fericirii ca va putea sa vorbeasca la telefon fara sa plateasca, ca-l scuteste statul in baza serviciului universal. D-astia sunt multi, cel putin la tara tot satul este asistat, toti primesc cumva bani de la stat.
Asa ca cea mai buna manevra, in viziunea lor, e sa-mi mai puna mie un impozit pe cap, in loc de doi draci o sa zic de trei ori P*** si de inca doua ori fono, si o sa-l platesc. Din banii astia, ei dau la pomanagii. Pierzi un om pierdut oricum pt partid, dar castigi pe partea cealalta 5 oameni de manevra. Simplu? |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
E asa si nu e. Pana la urma iti bagi si tu sau angajatorul tau picioarele si nu mai platesti impozitul intreg, te fofilezi cumva, iti faci microintreprindere, iei facturi pe naspa, kkturi d-astea mioritice la care pana la urma esti indreptat chiar de guvernul imbecil care pune taxe mult peste limita suportabilitatii. Si efectul va fi ca nu va mai lua de la tine nici cat iti ia acuma, asa ca nu va mai avea de unde sa le dea celor 5 bovini.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Ptiu, sa te votam pe tine ashule, ca macar te uiti nitel mai departe decat se uita panaramele astea.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:00 |