Probleme cu niste baietasi zgomotosi, Pun muzica de-ti crapa urechile!
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu niste baietasi zgomotosi, Pun muzica de-ti crapa urechile!
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bataia-i rupta din rai.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Zideste-le usa cand dorm. Asa am vazut odata intr-un post pe aici pe la Cafenea.
Chiar e nasoala problema, sincer, pentru ca nu prea ai ce sa le faci.Efectiv, nu-ti ramane decat sa joci tare, altfel nu vor intelege niciodata sa inceteze. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
guliver |
![]()
|
No title Group: Members Posts: 545 Joined: 26 December 05 ![]() |
112. Nu exista " politia nu are ce sa le faca". Le da amenzi pana dau faliment.
|
--------------------
fosta dacie
fosta solenza
1900 dar nu toamna "Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Cand adorm ei pune tu muzica de acelasi gen si vecinii o sa dea vina tot pe ei .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Daca sunt tineri si intretinuti atunci inseamna ca au somnul linistit, poti sa le bati si toba la cap.
Cred ca trebuie sa te documentezi in privinta articolelor din lege pe care le incalca si sa ii stresezi pe politisti sa aplice legea, daca nu vor, atunci reclama-i si pe ei! Am si eu pe unii cu trei etaje mai jos care din cand in cand mai fac cate un chef cu manele din alea grele date la maxim,si, crede-ma, daca mi-ar da cineva un AK47 si as as sti ca scap nepedepsit, i-as executa pe amandoi fara nici ea mai mica mustrare de constiinta! |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.722 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In ordine:
1. 112 2. Se identifica siguranta apartamentului lor, se desurubeaza (atentie, pericol de electrocutare!!!) se scoate patronul, se confisca, dupa care se insurubeaza la loc. 3. Daca 2 si mai ales 1 nu dau rezultatele scontate se poate trece la alte masuri. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
faza cu busonu de la panoul de curent am vazut`o LIVE,cand un sef de scara periculos a actionat, au ramas ca prostii urland ei maneaua, in fine dupa cateva minute s`au potolit
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Daca contorul e pe casa scarii si nu in apartament poti rupe eventual sigiliul si suni la Renel sa anunti ca la tine in bloc cineva "fura" curent.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
Mai nu mai dati sfaturi din astea...cu taiatul curentului,etc.Am impresia ca ,la legile de la noi,asa ceva(daca esti descoperit) este considerat mai grav decat deranjarea linistii publice!
This post has been edited by a4tech01: 18 Apr 2007, 18:22 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Mai si tu acum, omu zicea ca putem licita pana la dinamita, bombe, etc.
![]() Hai ca nu suna aia la politie in clipa cand s-a "luat" curentu' . O sa verifice mai intai sigurantele din casa, pana le pica fisa cu alea de pe casa scarii.... |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 18 Apr 2007, 18:56) In ordine: 1. 112 2. Se identifica siguranta apartamentului lor, se desurubeaza (atentie, pericol de electrocutare!!!) se scoate patronul, se confisca, dupa care se insurubeaza la loc. 3. Daca 2 si mai ales 1 nu dau rezultatele scontate se poate trece la alte masuri. faza cu siguranta este cea mai buna numai sa ai acces usor la ea sa nu fie tablouri model nou (ca bransamentele noi de la case in cutii de plastic transparent si sigilate cu sigurante automate)ca este mai usor de conectat siguranta eventual cu un patent izolat taiat firul ca sigur se linistesc |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
hai bre chiar asa tare deranjeaza? La mine,ce sa mai zic ,ascult muzica tare se asculta muzica tare(in bloc ) si nu vine nimeni la usa mea.odata am venit cu chef de muzica la 4 dimineata la max am dat sistemul 2 ore
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
merge cu siguranta, am facut-o si eu, numai ca am gasit in tablou pe scara o siguranta arsa, am luat siguranta buna din buson si am pus-o pe aia arsa
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.131 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
exista niste doape de cauciuc care se pun in urechi.
Ear ultrafit. Echipament de safety. Cumperi si tu si vezi poate te ajuta. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.106 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Daca nu merge cu politia, poti sa te duci la un institut de metrologie sa vina aia cu un aparat de masura pt. nivelul de zgomot (decibelmetru) si sa-ti dea o hartie legala cu valorile masurate. Mai departe poti sa-i dai in judecata, eventual mai iei niste vecini de partea ta.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
io cand eram in facultate si am tinut un chef, tot asa, un vecin mai destept a urcat de la parter la et. 1 - langa apartamentu unde dadeam io cheful, a scos frumusel siguranta.. Io, am deschis usa, cu lanterna, am vazut care e treaba cu siguranta, am luat frumusel siguranta de la apartamentu lui si am pus-o la mine. peste 1 minut, ala iarasi, hopaaa, la tabloul electric.. noi baietii hopaaa, de dupa usa, l-am cam luat pe ala la intrebari... n-a mai indraznit sa umble la sigurante...
In fine era cam damblagiu, adica pe el nu-l deranja cheful, ca oricum nu era muzic aexagerat de tare, iar el nici macar nu statea sub mine ci sub apartamentul de vizavi. Pe el il deranja ca veneau tooot felul de tineri necunoscuti la el in bloc ![]() Daca umblii la tabloul electric te poate reclama pentru distrugere, mai ales daca sunt mai multi si au si ceva pile la politie. Daca stai deasupra lor - iti faci RCA si apoi ii inunzi de fiecare data cand dau muzica tare. In prima faz areclami la 112 Seara urmatoare mergi la sectia de politie de care apartii. Convingi si vre-o 2 vecini ca sa ai martori Daca mergi la politie si ii reclami, o faci in scris. Ceri nr de dosar, ceri termenul pana la care ti se va raspund ela cerere.. Daca in termenulrespectiv nu ti se raspunde, mergi la seful de sectie (ceri audienta) si il rogi sa iti dea numarul de telefon (care oricum e afisat peste tot) 0800...... la care se pot reclama abuzurile si faptele de coruptie ale lucratorilor din ministerul de interne. Sigur se lasa cu o ancheta interna. Gandeste-te ca sunt tineri, ca au mintea odihnita, si ca orice ilegalitati le faci tu lor (zidit usa, mazgalit usa, spart geamuri, super-glue pe gaura cheii, pipi pe presu de la intrare, ulei d epeste pe sub usa etc) la fel s-ar putea sa-ti faca si ei tie! Daca o iei pe calea legala, s-ar putea sa se mai linisteasca. Apropo, programul de liniste e intre 22 si 6 dimineata. Daca ii reclami intre alte ore, nu va misca nimeni nimic, pentru ca e dreptul lor.. |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Ziua ai voie sa faci zgomot dar pana la un anumit nivel. Nu mai stiu exact cat, 65dB sau 75dB. Stiu ca eram cu un amic la OPC si a venit o tipa care avea probleme cu o spalatorie auto de langa bloc si care facea foarte multa galagie (instalatii, muzica, etc). Cei de la OPC i-au spus de treaba cu nivelul de zgomot si au trimis-o la metrologie sa obtina un certificat cu nivelul de zgomot, certificat cu care se poate duce la politie sa faca o plangere, unde certificat = dovada.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 17:26 |