DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme cu niste baietasi zgomotosi, Pun muzica de-ti crapa urechile!

dragoselu
post 18 Apr 2007, 17:26
Post #1

SB-12-UST

Group: Members
From: Sibiu

Mai dragi frati,

Am niste natime de panarame de baietasi vizavi de apartamentul meu care pun muzica

la maximum de-ti crapa urechile, nu alta... sad.gif Parintii lor sunt plecati la munca in Spania

si isi fac de cap. Am fost la ei, am vorbit omeneste cu ei sa dea muzica mai incet si

m-au luat la misto. Am fost si la Politie, dar vad ca nu am rezolvat nimic, se pare ca au

pile si acolo.. Ce sa le fac? Dati-mi voi niste retete de bombe, dinamita, solutii, ceva sa

ii "rad" pe tampiti.. ca nu mai pot..

Dragoselu

This post has been edited by dragoselu: 18 Apr 2007, 17:27

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pastrama
post 18 Apr 2007, 17:29
Post #2

scursura umana

From: Ct

Bataia-i rupta din rai. rolleyes.gif

--------------------
Tedei - -
+
prody
post 18 Apr 2007, 17:41
Post #3

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Zideste-le usa cand dorm. Asa am vazut odata intr-un post pe aici pe la Cafenea.
Chiar e nasoala problema, sincer, pentru ca nu prea ai ce sa le faci.Efectiv, nu-ti ramane decat sa joci tare, altfel nu vor intelege niciodata sa inceteze.

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
guliver
post 18 Apr 2007, 17:45
Post #4

No title

112. Nu exista " politia nu are ce sa le faca". Le da amenzi pana dau faliment.

--------------------
fosta dacie fosta solenza 1900 dar nu toamna
"Fericirea e o minge de fotbal, cînd e aproape o lovești, cînd este departe alergi după ea!"
+
SiloS
post 18 Apr 2007, 17:48
Post #5

Gangester

From: Buzau

Cand adorm ei pune tu muzica de acelasi gen si vecinii o sa dea vina tot pe ei .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
prody
post 18 Apr 2007, 17:54
Post #6

membru iradiat

From: Cetatea Banilor

Daca sunt tineri si intretinuti atunci inseamna ca au somnul linistit, poti sa le bati si toba la cap.
Cred ca trebuie sa te documentezi in privinta articolelor din lege pe care le incalca si sa ii stresezi pe politisti sa aplice legea, daca nu vor, atunci reclama-i si pe ei!
Am si eu pe unii cu trei etaje mai jos care din cand in cand mai fac cate un chef cu manele din alea grele date la maxim,si, crede-ma, daca mi-ar da cineva un AK47 si as as sti ca scap nepedepsit, i-as executa pe amandoi fara nici ea mai mica mustrare de constiinta!

--------------------
Mazda 3 2011 TX
+
marksman
post 18 Apr 2007, 17:56
Post #7

Post mortem nihil est

From: sat

In ordine:
1. 112
2. Se identifica siguranta apartamentului lor, se desurubeaza (atentie, pericol de electrocutare!!!) se scoate patronul, se confisca, dupa care se insurubeaza la loc.
3. Daca 2 si mai ales 1 nu dau rezultatele scontate se poate trece la alte masuri.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Alexu7
post 18 Apr 2007, 18:08
Post #8

zân

From: Europa

faza cu busonu de la panoul de curent am vazut`o LIVE,cand un sef de scara periculos a actionat, au ramas ca prostii urland ei maneaua, in fine dupa cateva minute s`au potolit rolleyes.gif

--------------------
DACIA POPnituita 1310 L 1998 - B6
incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
+
Amedeus
post 18 Apr 2007, 18:09
Post #9

Membru cu Logan

From: TM

Daca contorul e pe casa scarii si nu in apartament poti rupe eventual sigiliul si suni la Renel sa anunti ca la tine in bloc cineva "fura" curent. radmasa.gif

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
a4tech01
post 18 Apr 2007, 18:18
Post #10

Membru incepator

Mai nu mai dati sfaturi din astea...cu taiatul curentului,etc.Am impresia ca ,la legile de la noi,asa ceva(daca esti descoperit) este considerat mai grav decat deranjarea linistii publice!

This post has been edited by a4tech01: 18 Apr 2007, 18:22

--------------------
nu am ** **
+
Amedeus
post 18 Apr 2007, 19:26
Post #11

Membru cu Logan

From: TM

Mai si tu acum, omu zicea ca putem licita pana la dinamita, bombe, etc. radmasa.gif
Hai ca nu suna aia la politie in clipa cand s-a "luat" curentu' . O sa verifice mai intai sigurantele din casa, pana le pica fisa cu alea de pe casa scarii....

--------------------
Renault Megane Sedan IV Tce 116 2019 Business
+
bygy007
post 18 Apr 2007, 22:13
Post #12

Membru autentic

From: BUCURESTI

QUOTE(Illusi0n @ 18 Apr 2007, 18:56)
In ordine:
1. 112
2. Se identifica siguranta apartamentului lor, se desurubeaza (atentie, pericol de electrocutare!!!) se scoate patronul, se confisca, dupa care se insurubeaza la loc.
3. Daca 2 si mai ales 1 nu dau rezultatele scontate se poate trece la alte masuri.
*

faza cu siguranta este cea mai buna numai sa ai acces usor la ea sa nu fie tablouri model nou (ca bransamentele noi de la case in cutii de plastic transparent si sigilate cu sigurante automate)ca este mai usor de conectat siguranta eventual cu un patent izolat taiat firul ca sigur se linistesc

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
C@talin
post 18 Apr 2007, 22:53
Post #13

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

hai bre chiar asa tare deranjeaza? La mine,ce sa mai zic ,ascult muzica tare se asculta muzica tare(in bloc ) si nu vine nimeni la usa mea.odata am venit cu chef de muzica la 4 dimineata la max am dat sistemul 2 ore radmasa.gif na venit nimeni. radmasa.gif ,si sincer si eu aud pe la 2 noaptea bass de la vecini da nu ma deranjeaza biggrin.gif.fiecare cu batranetea sa tongue.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
CriSTI68
post 19 Apr 2007, 00:21
Post #14

Membru Valvos

From: Bucuresti

merge cu siguranta, am facut-o si eu, numai ca am gasit in tablou pe scara o siguranta arsa, am luat siguranta buna din buson si am pus-o pe aia arsa biggrin.gif , cauta si tu o siguranta arsa ca sa o schimbi pe aia buna a lor tongue.gif

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
axabrt
post 19 Apr 2007, 14:27
Post #15

Membru autentic

From: Ploiesti

exista niste doape de cauciuc care se pun in urechi.
Ear ultrafit. Echipament de safety. Cumperi si tu si vezi poate te ajuta.

--------------------
Ford Focus mk3.5 Ecob00st
.dracnev si boboru’ este viitoru’.
User is online!Galerie FotoPM
+
dizzy
post 19 Apr 2007, 14:59
Post #16

Work smart not hard!

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
SUPERCAR
post 19 Apr 2007, 16:14
Post #17

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(prody @ 18 Apr 2007, 17:41)
Zideste-le usa cand dorm. Asa am vazut odata intr-un post pe aici pe la Cafenea.
*

asta chiar e tare radmasa.gif

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
thunder
post 20 Apr 2007, 09:29
Post #18

Membru autentic

From: Pitesti

Daca nu merge cu politia, poti sa te duci la un institut de metrologie sa vina aia cu un aparat de masura pt. nivelul de zgomot (decibelmetru) si sa-ti dea o hartie legala cu valorile masurate. Mai departe poti sa-i dai in judecata, eventual mai iei niste vecini de partea ta.

--------------------
Opel Astra H 2006 - B-50-WSE
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
Ciombe
post 20 Apr 2007, 12:55
Post #19

Membru autentic

From: Arad

io cand eram in facultate si am tinut un chef, tot asa, un vecin mai destept a urcat de la parter la et. 1 - langa apartamentu unde dadeam io cheful, a scos frumusel siguranta.. Io, am deschis usa, cu lanterna, am vazut care e treaba cu siguranta, am luat frumusel siguranta de la apartamentu lui si am pus-o la mine. peste 1 minut, ala iarasi, hopaaa, la tabloul electric.. noi baietii hopaaa, de dupa usa, l-am cam luat pe ala la intrebari... n-a mai indraznit sa umble la sigurante...
In fine era cam damblagiu, adica pe el nu-l deranja cheful, ca oricum nu era muzic aexagerat de tare, iar el nici macar nu statea sub mine ci sub apartamentul de vizavi. Pe el il deranja ca veneau tooot felul de tineri necunoscuti la el in bloc blink.gif .
Daca umblii la tabloul electric te poate reclama pentru distrugere, mai ales daca sunt mai multi si au si ceva pile la politie.
Daca stai deasupra lor - iti faci RCA si apoi ii inunzi de fiecare data cand dau muzica tare.
In prima faz areclami la 112
Seara urmatoare mergi la sectia de politie de care apartii. Convingi si vre-o 2 vecini ca sa ai martori
Daca mergi la politie si ii reclami, o faci in scris. Ceri nr de dosar, ceri termenul pana la care ti se va raspund ela cerere.. Daca in termenulrespectiv nu ti se raspunde, mergi la seful de sectie (ceri audienta) si il rogi sa iti dea numarul de telefon (care oricum e afisat peste tot) 0800...... la care se pot reclama abuzurile si faptele de coruptie ale lucratorilor din ministerul de interne. Sigur se lasa cu o ancheta interna.
Gandeste-te ca sunt tineri, ca au mintea odihnita, si ca orice ilegalitati le faci tu lor (zidit usa, mazgalit usa, spart geamuri, super-glue pe gaura cheii, pipi pe presu de la intrare, ulei d epeste pe sub usa etc) la fel s-ar putea sa-ti faca si ei tie! Daca o iei pe calea legala, s-ar putea sa se mai linisteasca.

Apropo, programul de liniste e intre 22 si 6 dimineata. Daca ii reclami intre alte ore, nu va misca nimeni nimic, pentru ca e dreptul lor..

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
thunder
post 20 Apr 2007, 15:03
Post #20

Membru autentic

From: Pitesti

Ziua ai voie sa faci zgomot dar pana la un anumit nivel. Nu mai stiu exact cat, 65dB sau 75dB. Stiu ca eram cu un amic la OPC si a venit o tipa care avea probleme cu o spalatorie auto de langa bloc si care facea foarte multa galagie (instalatii, muzica, etc). Cei de la OPC i-au spus de treaba cu nivelul de zgomot si au trimis-o la metrologie sa obtina un certificat cu nivelul de zgomot, certificat cu care se poate duce la politie sa faca o plangere, unde certificat = dovada.

--------------------
Opel Astra H 2006 - B-50-WSE
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th July 2025 - 17:26
Forum Renault