Retapitat, mica-mare problema
![]() ![]() ![]() |
Retapitat, mica-mare problema
yakuza_2006 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 6 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005 1.6 mpi laureat
|
|||
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
ma scuzi ca te deranjez, incearca si tu sa completezi profilul, ca sa stim de unde esti si sa te putem ajuta ... se gaseste tapiterie completa in tirgul Vitan, costa pina in 500 000 lei vechi. Este vorba de tapiteria scaunelor, cea cu care vine masina din fabrica. Ai de unde alege modele si culori cite vrei.
Exista subiect dedicat Design-ului Interior pe acest forum, te rog sa-l cauti. |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(Dsign @ 19 Apr 2007, 08:50) ma scuzi ca te deranjez, incearca si tu sa completezi profilul, ca sa stim de unde esti si sa te putem ajuta ... se gaseste tapiterie completa in tirgul Vitan, costa pina in 500 000 lei vechi. Este vorba de tapiteria scaunelor, cea cu care vine masina din fabrica. Ai de unde alege modele si culori cite vrei. Exista subiect dedicat Design-ului Interior pe acest forum, te rog sa-l cauti. Nu luati de la ,,baietii,, cu taraba pe jos.....adica de la romi. Nu se potrivesc de nici o culoare. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Nu e vorba de huse ci doar de tapiterie :|
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am pus pe scaunele din masina unui prieten un set de tapiterie cumparat de la patura... se potriveste perfect, ba chiar are si capac pt airbag-urile laterale. ce-i drept, m-am cam chinuit sa le bag peste tapiteria deja existenta, dar a meritat cei 20 lei pe care i-am dat pe tot setul (scaune fata, bancheta, spatar bancheta, tetiere)
|
--------------------
D
Logan
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dsign este cumva si tapiterie neagra gen pretige????
|
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
Dsign |
![]()
|
nu stiu, n-am fost atent
|
--------------------
D
Logan
|
|
Azreil |
![]()
|
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde mai exact se gasesc in Vitan?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Care mai are drum prin Vitan sa arunce o privire va rog daca este cumva tapiterie neagra (prestige). Daca vede careva va rog un P.M dau o lada de bere .
|
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
da si eu vreau tapiteria de la scaune faqta, parte unde te asezi cu "sezutul" !
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
sebi4fc |
![]()
|
KAndrei- pai da o fuga pana in Vitan si vezi daca gasesti ceva si apoi da-mi si mie un P.M.
Pentru mine i cam departe targu Vitan ![]() |
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
Booggy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 21 March 07 ![]() |
Duminica erau destule modele de tapiterie , aveai de unde sa alegi , am vazut cel putin 5 modele si cu negru cum vrei acuma calitatea fata de ce ai tu numai la fata locului se poate decide.
Oricum la 20-25 ron setul complet si cu 5 tetiere zic ca merita incercat. |
--------------------
Logan
MCV
2006
|
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am fost si eu duminica in Vitan pe la spartu' targului (ora 14.00) si mi-au oferit un set (combinatie negru - gri) cu 15 RON .... si acuma ma intreb de ce nu l-am luat ... nu stiu ce a fost in capu meu. Duminica viitoare ma duc din nou, poate am noroc si ... ceva mai multa minte.
Oricum, cel mai important e sa le verificati bine inainte, ca sa va asigurati ca sunt toate aceeasi culoare. |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
sebi4fc |
![]()
|
Care cumpara pentru mine un set de tapiterie pe negru si mi-l trimite prin posta platesc bine astept un raspuns aici sau P.M.
|
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
sebi4fc |
![]()
|
Nu se ofera nimeni sa ma ajute ????Platesc bine nu raman dator.
Astept un P.M |
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu vreau sa iau doar partea de sezut...daca ajung si nu-s scumpe iti iau eu.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
sebi4fc |
![]()
|
kAndrei.....Vezi ca ti-am scris P.M ,da pt. baieti de pe forum ai putea face niste poze cu culorile,modelele existente si sa le postezi , io zic ca o sa fie cerere:)
|
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
o mai spun odata si aici: mare atentie, sunt facute din resturi, lateralele pot fi din alt material decat musama, si tot felul de combinatii, doar nu credeti ca sunt ieftine degeaba - la fel ca si chederele care sunt ba scurte, ba cu defecte, etc. - deci atentie, nu zic ca nu pot fi si seturi bune, dar... tre vazut
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
DomnulK |
![]()
|
da...foarte curand nu voi ajunge in targ, plus nu am cu ce sa fac poze.
pe 4 plec din bucuresti si ma intorc pe 15 mai.....cred ca cel mai curand dupa 15 mai ...o sa ajung prin targ. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
sebi4fc |
![]()
|
Gata am rezolvat ma ajutat un coleg binevoitor i multumesc pe calea asta pe saptamana vitoare cand ajung o sa fac poze si le postez aici.
|
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
Dsign |
![]()
|
nu stiu cum dracu se face, dar am luat si eu din tirg, pt masina mea, un set de tapiterie si nu se potrivesc, sunt prea mari...
![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 441 Joined: 5 July 06 ![]() |
am si eu o intrebare tapiteria sta fixa exact ca cea de pe scaun sau e la fel ca o husa??
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Din cate stiu eu husele is huse si tapiteria e tapiterie! Adica daca le tragi peste cea existenta nu se pot numi decat huse pt ca niciodata nu vor sta perfect! Iar tapiteria se fixeaza pe structura scaunului direct si conform manualului de service procedeul de fixare e putin mai complicat dar parerea mea e ca merita mai mult decat husele alea aiurea care arata ca si canapeaua bunicii cu folie pe ea!
|
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
Dsign |
![]()
|
intr-adevar, este o reala provocare sa montezi tapiteria peste cea existenta... cel mai bine se face cu scaunele demontate de pe masina. La bancheta si sezutul ei nu sunt probleme. Este ceva chinuiala cu potrivitul tapiteriei, insa merita... Dupa 2 ani in care am purtat niste huse bunicele, tapitweria originala a masinii este intacta, am curatat-o si arata excelent.
|
--------------------
D
Logan
|
|
sebi4fc |
![]()
|
Nu ma pronunt pana nu ajung ,dupa ce le montz mai vorbim, o sa postez si cateva poze;)
|
--------------------
logan
2005
- cj 82 ebi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 08:17 |