FRANSIZA la CASCO!, Aveti?e buna?merita?
![]() ![]() ![]() |
FRANSIZA la CASCO!, Aveti?e buna?merita?
b79cez |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 8 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
- b79cez OPEL CORSA 2007 - 1.3 CDTI
|
|||
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Calculul facut de tine e corect. Fiecare poate stabili in mod asemanator daca pentru el e rentabila o fransiza sau nu. E decizia fiecaruia.
|
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
marianrec |
![]()
|
![]() membru drept Group: Members Posts: 330 Joined: 30 March 04 From: Galati ![]() |
Foarte ciudat numele topicului..
![]() La cat de vechi e cazanul meu, mi-au bagat pe gat 25% fransiza. |
--------------------
Dacia
1310
1990, 1994
- GL03WWT & GL07NAT bau
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Fransiza eu zic ca mai merita pusa doar la furt pentru scaderea valorii politei, in rest, nu are rost. Eu oricum am cautat sa fac fara, prefer sa dau putin mai mult si sa am FULL CASCO.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
Decembrie 2006
- B-XX-FUZ
|
|
b79cez |
![]()
|
multumesc pt raspunsuri dar as vrea sa-mi spuneti si ce fel de fransiza v-au oferit sau bagat pe gat societatile de asigurari...
|
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai sa nu dam cu pietre unde nu e cazul. Fransiza nu se poate baga pe gat.
Singura polita casco "obligatorie" e atunci cand iei masina pe credit sau in leasing, iar in aceste cazuri fransizele sunt mereu 0% la toate riscurile, altfel nu accepta finantatorul. La toate celelalte polite casco, fransiza ti se ofera, iar daca nu iti convine, nu cumperi polita respectivului asigurator. Nu vad cum iti poate fi bagata pe gat. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
b79cez |
![]()
|
cand am zis bagat pe gat m-am referit la faptul ca atunci cand te duci sa inchei o asigurare casco ei (brokerii)iti ofera si arata avantajele unei astfel de fransiza...la asta m-am referit.nimik altceva...
|
--------------------
dacia
logan
2005 laureate
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 18:05 |