Curge benzina si miroase in interior, am observat pentru a doua oara
![]() ![]() ![]() |
Curge benzina si miroase in interior, am observat pentru a doua oara
eurro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|||
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Cotul e vreo 25k, iar shimbatul e foarte simplu. Se scoate roata, se desface un surb de sub contraaripa ce tine cotul, se desface colierul de la furtunul gros ce duce spre rezervor si se scoate din garnitura de cauciuc de la gura de alimentare.
Spor ! |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc, o sa imi fac rezervare in service saptamana viitoare, sunt la nivelul marii cu banii de aia vroiam sa aflu cam cat ma costa.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
MIRABELA_OANA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 26 March 07 ![]() |
vezi ca tre sa ai putina benzina in rezervor adica sub 20L
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- XX.XX.XXX STATI CUMUINTI CA NU E BINE...
|
|
eurro |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
ciprianeagu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 20 March 07 ![]() |
Asa, asa, si apoi sa-mi spui si mie ca eu de 3 ani nu mai fac plinul din cauza asta. Fii atent acolo in service, ca mie imi place sa ma murdaresc pe maini :-) sa-mi dai detalii.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
eurro |
![]()
|
bineinteles, imediat ce fac operatiunea postez la acest topic, probabil ca o sa mai dureze cam 2 saptamani pana cand ajung la cantitatea de cca 18 litri de benzina pentur a putea merge in service.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:34 |