Bucuresti (Aeroport Baneasa -> Gara Nord), mijoace de transport ?
![]() ![]() ![]() |
Bucuresti (Aeroport Baneasa -> Gara Nord), mijoace de transport ?
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|||
rttt_gia |
![]()
|
![]() ExRenoAR Group: Members Posts: 488 Joined: 21 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Tramvaiul 5 de la capat Baneasa pana la Aurel Vlaicu de unde iei metroul pana la Gara de Nord.
|
--------------------
Kia
Cee'd
1.6 L
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Autobuzele 131, 301 si 335 pina la perla, asa ii zice statiei, si de acolo autobuzele 182 sau 634 pina la Gara de nord.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
Autobuzul 205 merge direct la gara de nord (iesi din aeroport, mergi in fata pina in sosea -50m-, apoi faci la stinga pina la prima intersectie -inca 50m- acolo ar trebui sa fie statia; in fine, mai intrebi si tu!).
|
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Vai ! Mii de multumiri !
V-am notat in agenda. Cu prima ocazie cand urmeaza sa ma aventurez din nou in traficul din Bucuresti o sa fac cumva sa dau de voi si sa ma tin de promisiune. Multumesc mult ! |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Imi poate spune si mie cineva cum as putea ajunge aici contact.jpg fara sa traversez orasul? Se poate pe centura? Pe unde intru avand in vedere ca vin dispre Targoviste? Merci!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Se poate. Dar eu ca ne-bucurestean iti zic ca s-ar putea sa o iei in freza cu centura. Eu am plecat de acolo pe centura spre DN1 si mi s-a acrit de camioane si ambuteiaje....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu are sens sa o iei pe centura. E mai bine bine prin oras.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mergi pe centura pana la drumul vechi catre mare (cel prin Branesti-Lehliu) - ca orientare ai sediul Franke pe stanga chiar inainte de podul pe care trebuie sa urci. O iei spre Bucuresti, treci pe langa fabrica Tuborg (pe stanga), treci apoi de Selgros (pe dreapta), o tii drept inainte iar la primul semafor (inainte de dealerul Dacia Renault Auto Marcu's) faci stanga apoi prima la dreapta...si ai ajuns
![]() Ca o parere personala - traseul asta este foarte bun sambata dupa amiaza sau duminica...in restul timpului te sfatuiesc sa intri in Bucuresti pentru ca altfel o sa ai parte de coloane lungi de tiruri pe centura ![]() |
--------------------
Renault
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Presupunand totusi ca Manuel vine din Vaslui, adica pe E85 si nu pe DN1 (blocajul mare pe centura este intre Otopeni si Voluntari, eu as recomanda sa o ia pe centura ca din Voluntari pana la Cora pantelimon, pe centura, face cca. 10-15 minute.
Deci intri prin Afumati, o iei pe sub pod pe centura, si la Franke Romania urci podul (inainte de a-l treaversa, evident, ca sa te incadrezi pe banda corespunzatoare). Vei veni dinspre centura din partea dreapta a hartii pe care ai pus-o. Daca ai trecut podul si ai ajuns la Cora, esti deja cam departe, trebuia sa faci stanga inainte (dupa ce cobori podul) ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adister |
![]()
|
el a spus mai sus ca vine dinspre Targoviste nu de la Vaslui
![]() |
--------------------
Renault
2006
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Multumesc tuturor. Vin de la Racari, o sa dormim la rude in seara asta si de aia e putin deviat traseul normal
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De la targoviste: prin oras.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Manuel |
![]()
|
OK, atunci merg pe mana Ioanei. Merci!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Tot pentru prin oras votez si eu
![]() Drum bun Manuel ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Manuel |
![]()
|
Sarumana!
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu as "taia-o" asa:
![]() harta08sd9.th.jpg 12 Oct 2007, 14:49: A, si inainte de a intra in Chitila, stanga la sensul giratoriu, sa iesi pe la Mogosoaia ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 12 Oct 2007, 13:49 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Manuel |
![]()
|
Foarte tare
![]() ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La ploter
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 15:59 |