Costul parcarii in UE(parcare hotel), X euro/noapte include si ziua ?
![]() ![]() ![]() |
Costul parcarii in UE(parcare hotel), X euro/noapte include si ziua ?
kriiss888 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 19 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|||
Chipu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 11 April 06 ![]() |
Phraga, ianuarie2007, 9Euro/zi parcarea de la hotel (in centru)
|
--------------------
Dacia
SuperNova
FullOption Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
|
|
kiel |
![]()
|
![]() Arkan Group: Members Posts: 47 Joined: 12 November 06 ![]() |
Viena- Hotel Gara de N(nu stiu cum se scrie corect) 60 E - 4 nopti-5 zile
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 airbag lateral spate, climatronic
2006 lux privilege
- XX 2X TXX
|
|
camesibiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 417 Joined: 28 July 06 From: Sibiu ![]() |
Pretul parcarii la hoteluri este pana la ora 12.00 . La Brno , Praga , Viena , am platit pentru cate nopti am luat camera si parcarea . Mi-a dat o cartela pentru bariera si puteam iesi din parcarea hotelurilor de cate ori doream si de fiecare data am gasit cate un loc liber in curtea interioara a hotelului ( la Brno si Praga ) .
|
--------------------
ex Dacia
Logan 1,5 dCi
2006-Preference
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. cred ca poti intreba in reteaua Accor, pe email, care e politica de tarifare... dar cred ca va depinde de la o tara la alta... mai bine alegi hotelul si intrebi direct la hotelul respectiv, via email... in Paris sunt si hoteluri Etap cu parcare gratis!!!! e unul in Nord-Nord-Vest, langa "Porte de Clichy" (sper ca tin bine minte), comun ca locatie cu un Formule1... si cu parcare comuna, gratis
2. Etap Vienna am platit 4,5 euro de la ora 21 la ora 7 a doua zi... 3. la alte hoteluri am avut parte de urmatoarea politica de pret: in timpul zilei se platea la ora, spre exemplu intre orele 7 si 19 se platea 2 euro/ora... peste noapte se mai adauga o suma fixa de 6 euro... iar orice ciclu de 24 ore incheiat se taxa cu 20 euro (in loc de 12 ore x 2 + 6/noapte = 30 euro)... valorile sunt doar ca exemplu... am intalnit asa ceva la o parcare in Budapesta... la Viena, hotel de 4 stele (nu mai retin numele), se platea 2,5 euro/ora dar la ciclu de 24 ore se reducea tariful la cca 50-70%.... concluzia: "cate bordeie, atatea obiceie"! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Mihai Cazac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 July 06 ![]() |
Am stat acum vreo doi-trei ani in Paris la un Etap (cam pe la Port du Clichy) si situatia a fost cam asa: era o parcare afara, in curtea hotelului, inchisa si ea de un gard, gratuita, si una la subsol, cu plata. Evident ca in cea gratuita nu era nici un loc cand am ajuns, asa ca am dat jos bagajele si am parcat masina in cea de la subsol. A doua zi dimineata am vazut destul de multe locuri libere in parcarea de afara si am mutat repede masina pe unul convenabil. Am lasat-o acolo toata saptamana cat am stat la Paris.
Oricum, dupa cum am observat, eu pretul parcarii la hotelurile Etap este foarte convenabil raportat la cel uzual in orasele respective. |
--------------------
Dacia
1410
1996
|
|
kriiss888 |
![]()
|
probabil asta e Etap-ul cu parcarea gratis pe langa Clichy:
http://www.etaphotel.com/etaphotel/ficheho...che_hotel.shtml Cazarea costa 42 euro ...mult mai bine ca la Etap-ul Porte d'Italie Est unde este 52 euro + 8 pt masina ...deci 18 euro pe zi mai putin(72 euro/4 zile) ...dar e mai departe ...e in zona 4 (paris visite pe 5 zile costa cu 20 euro mai mult de persoana..deci 40 euro-2 pers ) si nu e langa metrou...doar cu RER pot ajunge acolo. Al, Mihai...imi puteti confirma ca asta e hotelul la care ati stat..daca da..e ok ? ajungi repede in oras...RER-ul asta cum circula? imi recomandati sa ma duc acolo ? |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
m-ar interesa si pe mine poate cineva sa ofere mai multe detalii despre hotel, parcare , si posibilitati de ajungere in centru....... multumesc
|
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
Mihai Cazac |
![]()
|
Atasez o harta cu hotelul la care am fost eu. Se vede pe ea si F1 de care zicea Al. Harta este marita un pic, pentru ca de ea ne-am folosit ca sa ajungem la hotel. Tin mine ca am ajus extrem de usor, desi ne programasem cateva ore bune pentru asta. Desigur ca am avut inspiratie si noroc!; in schimb la plecare am avut nevoie de vreo 4 ore sa parasim Parisul in directia dorita (sud est)
@kriiss888 - Am inteles ca deja ti-ai facut rezervarea, sa ne spui si noua cand te intorci cum e acolo. In ce priveste transportul in comun de la respectivul hotel in centru treaba sta cam asa: hotelul este foarte aproape de o statie de autobuz, cu care mergi cateva statii pana la capatul metroului la Clichy, autobuz cu care vii si inapoi, daca nu ai ajuns cumva prea tarziu (cred ca ultimul autobuz e pe la 01.00 noaptea), caz in care vii pe jos vreo 20 de minute printr-un cartier in care in afara de tine nu mai prea vezi nici un european. Eu si sotia am facut drumul asta de vreo cateva ori pe la 2 noaptea si nici odata nu ni s-a parut a fi periculos, (sigur, poti lua si un taxi... , noi n-am avut curiozitatea) Statia RER ne este prea aproape de hotel (dar nici foarte departe); noi am fost doar prima zi cu RER, in rest am preferat metroul. Pardon, am mai fost o data cu RER la Versailles. Noi ne-am facut un abonament pe o saptamana pe toate liniile din Paris si ni s-a parut foarte convenabil. Tin minte ca am avut nevoie de o fotografie pentru respectivul abonament, si incidental chiar am avut la noi, asa ca am economisit ceva (probabil 1 euro?). Legitimatia ne-am facut-o in statie RER , unde erau si niste automate care faceau fotografii "la minut". Mi se pare ca abonamentele astea pe o saptamana era obligatoriu sa inceapa Lunea (sau poate restrictia asta sa fie in alt oras?) Drum bun si distractie placuta! Parisul este un oras incantator! This post has been edited by Mihai Cazac: 1 May 2007, 10:05 Attached thumbnail(s) paris.gif ( Size: 17.07k ) Number of downloads: 146 |
--------------------
Dacia
1410
1996
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
La Etap in Paris (daca este vorba de cel din apropierea cart. Saint Denis) am avut eu parcata masina 2 nopti. Dupa cele 2 nopti am gasit un loc de parcare liber pe straduta din fata hotelului si am lasat-o inca 5 zile nemiscata.
N-am avut nici o problema gen sa o gasesc zgariata sau lovita desi erau destui ciudati in zona fiind cartier plin de emigranti. Oricum daca o lasi parcata mai mult la ei la subsol stiu ca se facea o reducere. This post has been edited by hadessutzu: 2 May 2007, 08:46 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kriiss888 |
![]()
|
tocmai cand plec eu la Paris au reinceput revoltele pe acolo...in special se da foc la masini . Hotelul Etap la care am facut rezervare -cel din Argenteuil are parcare inchisa(gratuita,problema e ca se afla in NV Parisului pe langa Clichy -Saint Dennis unde inteleg ca sunt multi imigranti) . Cum sunt parcarile astea ...sunt sigure ? Sa schimb rezervarea ...sa caut un hotel cu parcare subterana ? Parcarile subterane de la hotelurile Etap sunt ale hotelului sau sunt cumva publice ?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Totusi daca e inchisa si cel mai probabil pazita si/sau cu camere de luat vederi ... nu cred sa se lege cineva de masinuta ta
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Mihai Cazac |
![]()
|
Eu as zice sa te duci linistit, si sa te pregatesti sa-ti savurezi concediul. Parisul e un oras incantator (cred ca am mai spus-o). Ei cu ale lor, tu cu ale tale... Eu cred ca , ca si in multe alte cazuri realitatea nu este chiar asa de rea ca cea prezentata in mass-media. Si presupun ca nu ai de gand sa umbli cu masina prin Paris cautand incaierari, nu ? Pe urma ai asigurare, nu ? Drum bun si concediu placut!
|
--------------------
Dacia
1410
1996
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca vrei sa fii sigur, parcheaz-o cu plata la parcarea subterana a hotelului. dar sunt sanse mici la cea exterioara sa cada beleaua tocmai pe tine. Sunt atacate cele parcate pe strazi, langa trotuar. Mergi linistit!
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
FLORIAN2005 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 22 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am stat langa la un h "Confort" langa metrou "Porte de Clichy". Am ajuns "par avion" nu stiu de parcare! In schimb statia de metrou este la cca. 15 min. Daca ai intrat la metrou ajungi rapid in orice loc din Paris pe inele 1 si 2 de transport cu orice mijloc de transport: auto, RER, metrou, pe baza biletului sau a unui abonament cu foto "Carte orange" valabil o saptamana (numai de luni pana luni) parca de 26 euro. Peste limita inelului 2 mergi dar la iesire sunt porti ca la intrare si trebuie bagat un bilet(abonament) valabil in inelul(e) urmator(oare).Pe inele 1 si 2 sunt toate obiectivele importante din oras. Liniile de metrou sunt in numar de 14 sau 15 si de RER 5; au multe statii comune pe acelasi nivel sau diferite si coridoare intortocheate dar semnalizarea este foarte buna; cu o harta de buzunar gasita la hotel (cu reclama "Lafayette") care are pe o parte centrul Parisului cu toate obiectivele si pe alta cu reteau de transport auto,metrou, RER cu toate statiile m-am descurcat excelent! Propunere: vizionarea turnului Eiffel din Piata Trocadero si apoi cobararea scarilor de langa Palatul Chaillot spre fantani; vizitarea Sacre Coeur dinspre Monmartre si apoi coborare spre piata. Parisul se face cu transportul in comun si pe jos! La Versailles se ajunge cu RER pe un bilet de 2,70 euro.
|
--------------------
Toyota
Corolla
2004
|
|
kriiss888 |
![]()
|
pana la urma am schimbat schimbarea....am rezervat la un Etap cu parcare subterana in sudul orasului langa Porte d"italie...sper sa fie ok.
sambata plec...sper sa ma intorc cu masina intreaga ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|
Marius81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 30 June 04 From: - ![]() |
Poti sa o parchezi in parcarea subterana daca vrei sa fii 100% linistit insa nu cred ca vei avvea probleme. Nu m-am simtit nici o secunda in pericol intre algerieni, indieni, pakistanezi si negrii nici macar seara cand ma intorceam pe jos de la metrou la hotel.
![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
@kriiss888
Poti te rog sa imi spui exact ce hotel este? Voi merge si eu in concediu la Paris, si pana acum Etap pare cea mai buna alegere. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
kriiss888 |
![]()
|
deci...am fost si m-am intors ...cu masina intreaga....sau aproape intreaga..am capatat 3 infundaturi mici provenite de la portiera altei masini..probabil un francez destept care deschide usa fara sa conteze masinile din jur ...dar nu in Paris s-a petrecut faza...langa Nisa.
QUOTE(testike @ 14 May 2007, 21:16) Poti te rog sa imi spui exact ce hotel este? Voi merge si eu in concediu la Paris, si pana acum Etap pare cea mai buna alegere. Asta e hotelul : Etap Hotel Paris Porte d'Italie est Address : 20, rue Voltaire 94270 KREMLIN BICETRE FRANCE Tel : (+33)892702034 Fax : (+33)153141910 Am platit 52 euro/camera + 8 euro/masina (parcare subterana a hotelului) // pe zi Mie mi s-a parut ok... camera mica...dar foarte curat si totul functional. Faceam 5-10 min pana la metrou. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2006
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
La faza cu portiera infundata nu trebuie sa te necajesti prea mult, e un fel de sport national la ei sa atinga intr-un fel sau altul masina parcata langa, zi merci ca ai scapat numai cu atat! Din punctul asta de vedere si din multe altele, francezii sunt cei mai dobitoci soferi!
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
Marius81 |
![]()
|
Fii fericit ca ai scapat doar cu 3 mici infundaturi. Daca ajungi cumva pe viitor in Italia, in special in Roma, te sfatuiesc sa pleci cu altceva , nu cu masina personala
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 00:03 |