Anunturi vazare auto, Cu variante
![]() ![]() ![]() |
Anunturi vazare auto, Cu variante
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
DAN_DANIEL |
![]() ![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
CHIAR SI in spatele alora fara "variante" se poate ascunde un martalog care vrea sa isi dea junghiul pe alt junghi. Depinde care minte mai frumos. Cateodata e greu, pentru ca mincinos pe mincinos nu poate insela.Am patit o data cu masina mea, m-a sunat unu ca vrea sa o cumpere, a venit a vazut-o, mi-a zis sa il sun a 2-a zi, a 2-a zi l-am sunat si mi-a zis sa il sun peste 3 zile, si tot asa, pana la urma mi-a propus targul vietii mele: sa ii dau dacia mea break din 98 contra alutui break din 94, si imi mai dadea el ceva banuti pe langa. Mi-e sila de astia
|
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
balky |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 4 January 07 ![]() |
Cei care fac " schimb pe schimb" eventual plus o diferenta sunt samsari.Castiga la masina data si va castiga si de la tine cateceva , si mai castiga si cand o vinde pe cea noua.Feriti-va de cei care fac schimburi.
|
--------------------
daewoo/dacia/daewoo
evanda/papuc/nubira2
2003/2003/2003
- toate de Bucuresti Trup si suflet pentru culori !
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
In general la chestia asta apeleaza cei care nu pot vinde o masina(nu o pot vinde la pretul cerut de ei) din diferite cauze si spera sa aiba mai mult noroc cu ce iau la schimb, eventual si un plus la castig.
Nu numai samsarii apeleaza la asta chiar si cei care nu sunt samsari dar au o masina cu probleme pe care nu o pot vinde |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Uite, pe mine m-ar bate gandul sa-mi schimb masina cu ceva mai mare, sa-mi incape familia, sa aibe mai mult loc. Am vazut insa in anunturi urmatoarea chestie: vand cu 8000 euro, pt schimb pretul e 9000 euro. In general cu 1000 in plus. Am vorbit cu unul care cerea pe un Omega 8500, ceea ce negociat inseamna 8000-8200, si vroia 2000 diferenta, adica masina mea e de 6500? Asa ca am lasat-o balta. Vorba aia "Sti ce vinzi dar nu sti ce cumperi".
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BAC @ 24 Apr 2007, 22:56) "Sti ce vinzi dar nu sti ce cumperi" Pana la urma totul se reduce la '' prost e ala care da, nu ala care cere''... |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:07 |