SOLENZA ; MODELE SI DIFERENTELE CARE SINT INTRE ELE, CINE E IN MASURA SA-MI ZICA
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA ; MODELE SI DIFERENTELE CARE SINT INTRE ELE, CINE E IN MASURA SA-MI ZICA
marius_motors |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 EUROPA
- DB 72 GYM
|
|||
horiajam |
![]()
|
![]() Viitor fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 190 Joined: 16 January 05 From: Iasi ![]() |
NU MAI TIPAAAAAAAAAAA !!!!!!!!
Si foloseste Search ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
Fosta Europa
- 3 - IS - 4817
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
http://www.daciaclub.ro/Dacia-Solenza-t68726.html
Ultimele tipuri de Europa aveau din fabrica aer si proiectoare.Inainte de iesirea din fabricatie,se mai produceau doar Europa si Confort,pe care se puneau diferite dotari de pe versiunile mai scumpe. Off:vezi ca ai doua topicuri cu acelasi nume. This post has been edited by cristio_79: 24 Apr 2007, 20:50 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Doamne fereste !
![]() ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Fa o poza sub capota , la motor , ca sa putem spune daca ai aer sau nu . Daca ai aer trebuie sa se vada compresorul de la aerul conditionat .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Doamne, mare Ti-e gradina ! Daca are butonul pe consola centrala , DA, daca nu, NU !
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Atat SLZ Confort cat si Europa aveau a.c. optional, spre finalul productiei (vorbesc de cele pe benzina). Proiectoarele nu erau o optiune din fabrica; doar la dealer se puteau monta.
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
marius_motors |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 April 07 ![]() |
ok , multam fain , in special lui croki , care se vede ca este pe deplin informat .
solenza mea e din 2004 / 04 , model europa , singura optiune montata de fabrica este ac , eu asa am luat-o de la un mos acum 2 luni. multam fain tuturor ! |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 EUROPA
- DB 72 GYM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 20:32 |