Tremurat ciudat!
![]() ![]() ![]() |
Tremurat ciudat!
danni_zap83 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 31 January 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova
Gti 2000
- PH - xx- BYS
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Uleiul cati km are?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sa nu fie de la injectie! pune-o pe un tester
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
danni_zap83 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 31 January 07 ![]() |
QUOTE(pastrama_stelistu @ 25 Apr 2007, 14:52) Uleiul ca si mai toate filtrele au maxim 500 km iar ceva probleme cu injectia am de ceva timp si mai precis ca nu imi tine ralantiul pe benzina , pe GPL nefiind o problema .Totusi "subsemnatu" daca poti sa imi spui undeva un tester bun si o curatare de injector si cam cat m-ar costa chestiile aste cred ca fac si asta de indata . Asa cum am spus curios e ca probleme cu injectia erau mai demult ,dar de ce tocmai acum ??? |
--------------------
Dacia
Nova
Gti 2000
- PH - xx- BYS
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nu am zis ca asta e ! doar ti-am dat un sfat !
crede-ma ca nici eu nu stiu unde sunt din astea de injectie ieftine ( testere) ... sigur gasesti la meridian , cobalcescu...unde sunt centre autorizate dacia..mai departe nu stiu ...cat costa ..etc daca gasesti un tester bun si ieftin da-mi de stire si mie , mersi |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
thedragon |
![]()
|
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
cumva bataia se amplifica cand accelerezi brusc?
|
--------------------
dacia
1310
1989
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:30 |