BARILE VOPSITE IN SERVICE, REZISTA VOPSEAUA PE ELE ?
![]() ![]() ![]() |
BARILE VOPSITE IN SERVICE, REZISTA VOPSEAUA PE ELE ?
marius_motors |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 EUROPA
- DB 72 GYM
|
|||
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
daca le vopsesc corect! normal ca rezista.
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Rezista DAR cu speranta ca NU ai folosit vreodata silicon pentru a le face lucioasa.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
marius_motors |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 24 April 07 ![]() |
silicon vad mereu pe ele , nu merg degresate ?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 EUROPA
- DB 72 GYM
|
|
Reed |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 16 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Siliconul NU e un produs gras. Indepartarea lui e f dificila (sunt niste produse ce se lauda ca l-ar indeparta dar eu nu am vazut rezultate) si se face in general prin folosirea unui smirghel fin cu care sa razuiesti toata suprafata.
|
--------------------
Seat
Toledo Signo 1,6 16V
2002
- - former Solenza Prima 1,4 8V
|
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si neaparat , dupa posibila indepartare a siliconului cu "glaspapir", folosirea grundului de prevopsire special pentru spoiler! Eu am folosit la recomandarea unui prieten patit caruia i se jupise toata vopseaua de pe spoilerul nou vopsit!
|
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
Fancyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 September 04 From: Pitesti ![]() |
Eu le-am vopsit acu 3 ani si sint ca noi. Explicatia ? spaga la vopsitor (500000) ca sa dea cu primer intai pe ele pt aderenta.
|
--------------------
Stepway
1,0Tce
Confort/Laureate/Variant
|
|
DixDacia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 June 07 ![]() |
se pot vopsi chear daca au vost date cu silicon
inainte de vopsea se da cu fiular sau daca vopsitoru se pricepe sa vopseasca ud pe ud asa se numeste operatiunea se da inainte cu o solutie care se gaseste in spray si pe urma se vopsesc This post has been edited by i96nds: 18 Jun 2007, 22:09 |
--------------------
Dacia
Solenza Logan
2003
- b 43 sdc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:35 |