ajutor!
![]() ![]() ![]() |
ajutor!
andila |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 29 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|||
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
ridica masina sus pe cric si verifica daca ai joc la roata!E posibil sa fie din rulmenti sau sa se fi slabit surubul care strage planetara!!!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
andrei041 |
![]()
|
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
Cam asa ceva face si la mine ... de scurt timp ... insa doar la roata din dreapta fata. Si am observat ca mai face uneori si in mers, cand e volanul usor spre stanga. Insa nu am apucat sa verific pe dedesubt sa vad care ar putea fi cauza
|
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
ridic-o oleaca pe cric si vezi daca are joc roata......daca are joc cat de cat e clara treaba
![]() This post has been edited by ahyle_blue_eyes: 30 Apr 2007, 16:49 |
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si daca tot o ridici pe cric, verifica si existenta sigurantelor de la placutele de frana si pozitionarea lor corespunzatoare
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 17:25 |