Trage stanga, ce poate fi?
![]() ![]() ![]() |
Trage stanga, ce poate fi?
Fisicooo |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 20 March 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1,5 dci
2006, laureate
- CT-02-SEY
|
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Schimba roata de pe stanga pe dreapta si invers. Vezi daca mai face.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Acum vreo 3 luni mi-am ecilibrat rotile fata . Tragea dreapta . Am schimbat rotile intre ele si nu mai trage de loc
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
di3g0 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
aceeasi chesti am patit-o si eu,dar la mie era vb de paresiunea din roti.am fost la vulcanizare,defapt la 2 si desi lor le indik buna presiunea,eu tot aveam probleme,dar am laut o pompa si am mai bagat ceva aer in roata de pe partea ce tragea si gata,s-a rezolvat treaba...asa ca parerea mea, mai baga cateva pompe in roata respectiva si poate rezolvi ceva,bafta
|
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Vad ca masina e din 2006. Cel mai bine e sa te duci la service.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
si mie imi tragea dreapta....masina are 13000km.....am fost la service...mi-au echilibrat rotile...si gata!!!!!
![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
starter |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 April 06 ![]() |
si eu am patit la fel, dar la mine era de la gropi si mai si cloncanea ,am fost la service,am schimbat capul de bara, am echilibrat rotile si totul e ok.
vezi sa nu fi luat vreo groapa mai mare....totusi du-te la service ca nu prea e de gluma directia!!! |
--------------------
dacia
logan
- ph 18 bud
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th May 2025 - 21:18 |