Ceasurile de bord defecte (dacia 1310 clj), Ceasurile de bord defecte (dacia 1310 clj)
![]() ![]() ![]() |
Ceasurile de bord defecte (dacia 1310 clj), Ceasurile de bord defecte (dacia 1310 clj)
Mjeefo |
![]()
|
||
![]() Racer Group: Members Posts: 78 Joined: 5 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
00' Break ; 1310 L 97' ; 1410 TXL
- TL LIV CT MAV CT CFG Dacia este in sufletele noastre.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
1. Ai postat aiurea la SLZ.
2. Acele ceasuri nu au legătură cu calculatorul de injecție, acela are alt senzor de temperatură motor. 3. Cum ai verificat senzorii și indicatoarele din bord? 4. Daca nu merg din fabrica, și chiar ai verificat și merg sondele și indicatoarele, înseamnă că e o problemă de cablaj, nu există sau nu e făcut corect...orice e posibil la Dacia... Senzorul, indicatorul și becul de presiune ulei merg? 5. Ai probabil un model CLi, nu CLj... This post has been edited by Catalin Marinarul: 3 May 2007, 14:38 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sper ca nu i-ai zis la electrician ca ai probleme la o SLZ, nu? Ca noua asa ne zici. Ai nimerit tare bine aria.
Electricianu ala minune a verificat sondele? Electricianu ala minune a verificat cablaraia? Electricianu ala minune a verficat ceasurile? Schimba electricianu. Really....schimba electricianu. Noi putem da doar cu presupusul pe aici. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Mjeefo |
![]()
|
Scuze pentru topicul aiurea.
A verificat tot si nu a mers. Ceasurile de presiune a uleiului merge, iar la sonde le-a verificat si mergeau, am mers si la alt electrician iar asta si mai destept mi-a is sa schim toata consola cu ceasuri. |
--------------------
Dacia
1310
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da' de unde ii culegi pe astia ma?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
iulian.bisty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 382 Joined: 24 March 07 From: Braila ![]() |
QUOTE(Mjeefo @ 3 May 2007, 15:43) Scuze pentru topicul aiurea. A verificat tot si nu a mers. Ceasurile de presiune a uleiului merge, iar la sonde le-a verificat si mergeau, am mers si la alt electrician iar asta si mai destept mi-a is sa schim toata consola cu ceasuri. verifica cablulul dintre sonda si indicator |
--------------------
Renault
Megane 3 2015
Kadjar 2017 zxcxzcz
|
|
Mjeefo |
![]()
|
Am verificat sondele mai intai eu apoi electricianu.
Eu am scos sonda de temperatura si am legato de un bec si o baterie mare, dupacare am introduso intr-un vas cu ulei la 60 grade celsius (verificat de termometru), si mergea. Apoi l-a verificat electricianu cu avometru. La cel de benzina nu am umblat. Mai vreau sfaturi. |
--------------------
Dacia
1310
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:31 |