Probleme electrice (contacte) Logan
![]() ![]() ![]() |
Probleme electrice (contacte) Logan
moustache |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
1. Pentru a rezolva problema asta, nu scapi fara a da jos consola centrala. Cauta pe forum ca s-a explicat cum se face. Practic incepi de jos si tragi cu grija (dar tare) catre tine. Deci nu trebuie demontat tot bordul. Dupa aceea o sa ai access la blocul de comanda climatizare, care daca bine tin minte e prins in 2 suruburi torx T20
2. Treaba asta o afli cu un intrument de masura, mai exact un ohmmetru, scoti butonul si afli daca el inchide circuitul sau nu. Daca treaba e ok aici, trebuie studiat in usa ce e pe acolo. Oricum, poti afla tot cu ohmetrul tot de la mufa butonului daca cablajul si motorul sunt ok. Daca vezi ceva rezistenta pe fire, atunci e ok, daca nu, desfaci usa si verfici cablajul (tot cu ohmetrul) si motorul. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
di3g0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 1 February 06 ![]() |
vezi sa nu fie din ceva sigurantze,cu toate ca nu as baga mana in foc pt ceea ce am zis,nuj incerca si asta
|
--------------------
dacia break
1310
1987
- b 11 wji totul incepe de la dacia
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
1 Cu macaraua spate am avut si eu probleme,opritorul de la usa mi-a prins cablul si a retezat un fir.
2 Motorasul are un termocontact cu bimetale pentru protectie, daca a mers greu este posibil sa nu mai faca contact intre lamele(in cel mai rau caz).Poze deseara. |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:22 |