Probleme internet, Sau nu
![]() ![]() ![]() |
Probleme internet, Sau nu
mauru007 |
![]()
|
||
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|||
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Daca nu folosesti ip-uri pentru magazinul virtual si ftp, vezi daca iti rezolva numele in ip.
Incearca un ping (alternativ nslookup) pe adresa magazinului si a ftp-ului, vezi daca iti rezolva numele si daca raspund (sa nu dea "Ping request could not find host ..."). De asemenea, asigura-te ca serverul care gazduieste magazinul virtual sau ftp-ul sa nu blocheze cererile venite dinspre ip-ul tau. |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ar fi util daca ai scrie exact ce eroare iti da cand incerci sa intri pe site si ce iti apare cand dai "ping www.magazinul-tau.ro" din command prompt.
Nu am inteles partea cu: QUOTE ma conectam prin ftp la un client VPN Daca ai vrut sa zici invers (adica ftp prin vpn), atunci vezi mai intai daca ti se conecteaza vpn-ul si ce eroare iti da daca nu se conecteaza. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Am incercat sa dau ping imi scrie request time out
cu tracert im da eraorea urmatoare Tracing route to s7.hostway.ro [193.223.101.192] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms 1 ms ns2.alliancenet.ro [89.165.141.1] 2 <1 ms 2 ms 3 ms backbone.hertza.ro [194.126.179.1] 3 16 ms 10 ms 18 ms peering-hertza.fibernet.ro [84.234.110.153] 4 * * * Request timed out. 5 * * Ftp prin VPN. Nu imi da nici o eroare la conectare pur si simplu bag user si parola si incearca sa se conecteze nu da nici o eroare dar nu se conecteaza. Multumesc pentru raspunsuri o sa incerc sa mai contactez firma care imi furnizeaza internetul sa vad cum se poate rezolva. Daca aveti alte idei... |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Pare a fi o problema de routare intre hertza si astral. peering-hertza.fibernet.ro nu stie incotro sa trimita pachetele catre s7.hostway.ro (care e conectat prin astral), deci problema pare a fi de la hertza.
Incearca sa intri pe astral.ro sa vezi daca-ti merge. Daca merge, da un traceroute in el si pune aici rezultatul; daca nu, suna la hertza sa le zici. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
DSN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 9 May 06 ![]() |
Scriu aici ca sa nu mai deschid alt topic.
De ceva vreme, mai exact 2 saptamani, imi apare in dreapta jos, pe taskbar, langa iconita care-mi indica faptul ca "merge" internetul, inca o iconita care are aceeasi insemnatate. Sunt conectat la o retea de cartier. Daca dau click pe iconita "originala", imi apare o mica fereastra numita "Local Area connection Status". Daca dau click si pe iconita cealalta, nu-mi apare nimic. De fapt nu merge deschisa. Aceasta iconita nu apare tot timpul. Spuneti-mi va rog despre ce este vorba. Intra cumva cineva pe calculatorul meu? Multumesc anticipat. |
--------------------
ex Renault
Megane
break
- RO
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
daca nu ai lasat calculatoru pe mana vreunui " prieten" care sa instaleze in voie programe periculoase (ex: radmin&stuff) nu ai de ce sa te agiti !
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
deconectat |
![]()
|
Start -> Control Panel -> Network Connections (-> Network Connections) si vezi cate conexiuni ai acolo si cum se numesc. Zi-ne si noua si iti zicem pentru ce e fiecare.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
DSN |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 9 May 06 ![]() |
Am intrat asa cum mi-ai zis si apare o singura conexiune. Nici iconita de care ziceam nu apare acum.
Am instalat un program de monitorizare (mi-a fost recomandat) care se numeste "Z..e a...m" (nu-i scriu numele intreg ca poate nu e bine). Sa vad ce se intampla cu acest program. Calculatorul e folosit de mine; atat. |
--------------------
ex Renault
Megane
break
- RO
|
|
deconectat |
![]()
|
Respectivul firewall e destul de paranoic, insa nu stiu cat de sigur e. E destul de ciudat cu iconita aia; vezi si tu ce se intampla deosebit cand apare, scaneaza sistemul cu Ad-Aware (exista o versiune gratuita care e ok) si cu un antivirus bun (cel gratuit de la Avira isi face treaba foarte bine daca nu ai altul).
PS: Nu cred ca e vreo problema daca scrii numele complet al programului. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 02:06 |