oglinzi SLZ
![]() ![]() ![]() |
oglinzi SLZ
cetatzeanu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
|
||
--------------------
solenza confort AC
---------
- ---------- ghinion de nesansa, suntem romani.
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Oglinda la Solenza se pliaza? :shock: Zi-mi si mie cum. Adevarul este ca am gasit-o data peste cap de citeva ori dar am pus-o la loc crezind ca am descoperit eui America si nebanuind ca de fapt se pliase.
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
cetatzeanu,
1. Cine crezi ca-ti poate raspunde la asa ceva ? 2. E prinsa pe un "postament" circular, aflat in "scoica" aia de plastic. Pe spatele oglinzii sunt niste cleme care intra in "postamentul" ala. Sfat prietenesc: nu mai plia oglinda ca o pliezi degeaba! Oglinda de la SLZ e mult mai rigida decit aia de la Nova, nu se rupe asa usor. Tragi de oglinda spre geam, face TROSC si ramine acolo. Sa vezi ce ma apucasera pe mine crizele cind mi-a pliat Wolfmark oglinda prima data si nu mai putea s-o puna in pozitie normala. laugh.gif |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 August 04 From: Bucuresti, oras lovit. ![]() |
1: ma gandeam si eu ca intr-un 1 an jumate poate a patit-o careva si a aflat. 2: tot derutat sunt; oglinda e de sticla si e lipita cu un zmak de un suport de plastic? Daca-i asa mi se pare ca sunt sanse sa-ti "pierzi" oglinda pe o strada cu piatra cubica.... |
||
--------------------
solenza confort AC
---------
|
|||
Dragos |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
Scuze, stii pe unu' care a patit asa ceva? Daca nu, mie'mi suna a drob de sare, zau asa! |
||
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
cetatzeanu, sistemul e acelasi ca la masinile straineze, probabil ca si durabilitatea e aceeasi (doar n-or fi folosit Pelicanol).
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar tragi de ea spre geamul lateral. Insa ca sa se plieze usor, mai bine o tragi intai cu ambele maini ca sa o departezi de masina si abia apoi o apleci spre geam. E simplu. Eu am renuntat sa o mai pliez ca e foarte butucanoasa oglinda, nu se rupe ea asa de usor.... Dupa ce mi-a atins cineva masina in parcare, am ajuns la concluzia ca mai bine las oglinda cum e. Daca imi atinge oglinda e mult mai bine decat daca imi atinge tabla.... |
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am incercat si eu odata sa pliez oglinda dar cred ca a fost prima si ultima incercare, mai bine o las asa cum este.
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca eu am dat cu oglinda intr-o masina de gunoi, la vreo 40km/h, si are doar doua zgarieturi, as aprecia ca e destul de solida, asa ca nu-ti mai face probleme.. smile.gif
|
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
cetatzeanu |
![]()
|
Gata. M-am linistit. Se pare e chiar ca`n kestya aia cu drobu` de sare si m-am speriat degeaba. Asa sa fie, si va multumesc tuturor pentru pareri. biggrin.gif
|
--------------------
solenza confort AC
---------
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Mie mi-a sarit geamul oglinzii si s-a si spart in momentul in care a venit o masina din sens opus si mi-a acrosat oglinda cu oglinda lui. El nu a avut nimic, ca de altfel si carcasa oglinzii mele, insa geamul s-a dus draq. Daca nu aveti ce face, puteti trage cu destul de multa forta in exterior si aveti mari sanse sa iasa, insa la fel de mari sanse sunt sa spargeti geamul.
De remarcat ca geamul oglinzii este MUULT mai subtire decat cel de la Nova de ex. adica are cam 2mm grosime max |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Lynu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 9 April 04 From: Iasi ![]() |
pai eu am lovit de vreo trei ori oglinda stanga, ultima data s-a dat peste cap de am stat aproximativ 5 minute s-o pun la loc, in ea s-a rupt o bucatica de plastic, nu stiu ce, dar am puso la loc si functioneaza normal. mirat am ramas cand mi-am gasit oglinda dreapta pliata in parcare de catre un vecin care si-a facut loc pt masina.
In concluzie oglinda se poate plia dare cu efort, deci destul de greu, cred ca posibilitatea de pliare este facuta in cazul lovirilor sa nu-ti sara, nu este facuta sa se plieze dupa bunul plac. Tata are un espero la care se pliaza foarte usor. |
-------------------- A face pe prostul la timpul potrivit e cea mai mare întelepciune. (Cicero)
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere ca ultimile doua posturi ale lui Bogdan_F si Lynu sunt pe dinafara si nu la subiect inchidem topicul
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:49 |