Tablarie pentru Batranele noastre, ce firma le fac mai bune ?
![]() ![]() ![]() |
Tablarie pentru Batranele noastre, ce firma le fac mai bune ?
CriSTI68 |
![]()
|
||
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|||
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
trebuia sa iei capota si ce ai mai luat tu de uzina.....de alea vopsite in negru cu holograma aia pe ele.......alea se asezau bine pe masina.....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ok dar pe unde gasesc in bucuresti tabla de uzina ?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
cauta bine pe la magazinele cu piese auto...
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
ma agatat un taximetrist infect care cobora de pe linia de tramvai de ma facut sa imi schimb toata fata
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Dar de care sunt daca nu sunt de uzina? Ella cumva? stiu ca conecsu sunt gri...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
De toata jena tablele astea de CNX si Ella. Zici ca sunt facute de un mine cu ciocanul. Ma intreb daca firmele astea or avea departament de calitate. Nu cred.
Cele de uzina vin perfect pe masina plus ca au si tabla mai buna. Clar se justifica diferenta de pret. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Chiar daca tu cumperi tablaria de uzina, depinde f f f mult de meserias. Stiti povestea cu chinejii care voiau sa cumpere masini de la dacia ? Si au zis ca ei cumpara doar daca iau o portiera de la o masina si se potriveste la alta ?
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
CriSTI68 |
![]()
|
cnx si ella sunt foarte proaste, am montat pe alta dacia si langa stalp cand am apasat sa fixez suruburile sa indoit, usa pe spate o am de la cnx si imi vine rama de sus stramba de intra curent in prostie si se aude a tabla goala.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
eu am luat portiere "de uzina" de la magazin Dacia (chiar Dacia, nu magazin de piese Dacia, magazin care ulterior s-a desfiintat.. cel de pe Mihai Bravu, pentru bucuresteni...).. mi le-am montat singur.. cu greu... cea din spate s-a potrivit perfect... cea din fata, insa, e oarecum torsionata... sus vine perfect, jos insa iese cu un cm si ceva in afara masinii... in plus de asta, e mai scurta antero-posterior... nu a putut nimeni sa o regleze din suruburi.. in concluzie, cum iti este norocul.
aripile insa cred ca ar fi putut fi potrivite, aici totul sta in interesul pe care si-l da tinichigiul. This post has been edited by nambanidealtceva: 7 May 2007, 22:53 |
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
QUOTE(FLP @ 7 May 2007, 09:00) Chiar daca tu cumperi tablaria de uzina, depinde f f f mult de meserias. Stiti povestea cu chinejii care voiau sa cumpere masini de la dacia ? Si au zis ca ei cumpara doar daca iau o portiera de la o masina si se potriveste la alta ? stai cuminte.asta-i banc ca cele cu nu ai voie sa iesi din tara.da atata timp cat unii cred tot ce aud...asta e alta treba ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
CriSTI68 |
![]()
|
am fost cu capota la mester azi ca nu statea bine, statea cam spre dreapta si facea cu ea de parca era tabla de cutie de bere.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
banc, nebanc, are o doza de realitate in el. Depinde f mult de meserias daca vrei sa mai ai linii la masina
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
CriSTI68 |
![]()
|
am cumparat azi o aripa de pitesti, se potriveste din prima
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
diferenta de pret intre cea de uzina si cele de srl nu e mare;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi eu am aripa dreapta de Ella pusa acum vreun an pe masina. A picat bine si pana acum (desi e cam prematur) inca nu a inflorit...
Ma rog, ruleta ruseasca in varianta romaneasca si cu piesele astea. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
ydaniel |
![]()
|
unde se fac astea ella?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:20 |