Radiocass-CD, Sunteti multumiti?
![]() ![]() ![]() |
Radiocass-CD, Sunteti multumiti?
tonicelli |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|||
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
eu personal suntmultumit de radio cd-ul de pe masina, in schimb boxele ma enerveaza la culme...
![]() pt bazait foloseste functia aia RDS sau cum i-o zice la mine cauta singur ..... This post has been edited by Cocojambo: 8 May 2007, 22:44 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Probabil e vorba de radio-CD-ul de pe Logan... dar care versiune/varianta?
In orice caz, locul acestei discutii nu este la sectiunea PROBLEME TEHNICE LGN... ca urmare se muta |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Soviett |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 4 March 07 ![]() |
Eu unul nu sunt multumit de receptia radio... mai ales in afara localitatilor unde se receptioneaza foarte prost...
![]() Eu am radio-cd-ul cu fata detasabila. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Ambition 1.5 dci (70 cp) Gri Comete
- -
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
eu aveam un amplificator de semnal radio(Bosch) pe dacia 1300 dar cand am vandut-o a ramas pe ea
![]() |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
am varianta veche de radiocd cea fara fata detasabila si sunt multumit, un mare minus pentru boxe insa care sunt dezolant de nasoale
|
--------------------
/
/
/
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
si eu am varianta veche si sunt foarte multumit de ea. Ce ma tenteaza foarte mult este sa adaptez o comanda pe volan de Renault.
@cocojambo: functia aia se numeste "AF" si trebuie sa fie "on". Astfel, daca receptia unui anumit post de radio devine slaba (bazaie), aparatul cauta automat o alta frecventa, pe care receptia este mai buna. In orice caz, receptia depinde in primul rand de locatie, si dup-aia de natura radioului. |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
RadioCD Phillips- radioul merge chiar bine,boxele stock ......bunicele tinand cont ca sunt de 13 si nici HU nu este chiar bun.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:04 |